Test potravinovej intolerancie
Test potravinovej intolerancie
Caute, boli ste niekto na teste potravinovej intolerancie? Prišli Vám na niečo? Pomohlo Vám to potom keď ste sa podľa toho riadili? Rozmýšľam si to dať urobiť stojí to nejakých 140€ čo je test na 44 potravín (poistenci Unionu to majú za 69€).
Re: Test potravinovej intolerancie
A neplati zaklady test poistovna, aspon co sa tyka lepku, mlieka a nejake dalsie veci? Alebo mas problemy so zaludkom a znasanlivostou jedla, ze by si to potreboval?
neviem o tom, rad by som vyskusal na viac potravin...nejake problemy su tak mozno to bude nejakym jedlom ktore moje telo nemusí
Nasiel som si to a ide o test intolerancie, napr. intolerancia na laktozu v mlieku je sice rozsirenejsia, ale alergia na mliecnu bielkovinu je zavaznejsia a tu pravdepodobne tento test neodhali. To si mozes vypit pohar mlieka a ak ta prezenie, tak radsej mlieko nepi. Pri alergii su priznaky ine.
Nasiel som tie testy na zlavadna, lacnejsi za 29€ a drahsi na 59 druhov potravin za 89€, zlava je aktivna.
Ak mas zavaznejsie priznaky a problemy, odporucam vyhladat alergologa, otestovanie by malo byt bezplatne. Mne osobne to pomohlo.
Nasiel som tie testy na zlavadna, lacnejsi za 29€ a drahsi na 59 druhov potravin za 89€, zlava je aktivna.
Ak mas zavaznejsie priznaky a problemy, odporucam vyhladat alergologa, otestovanie by malo byt bezplatne. Mne osobne to pomohlo.
Test na potravinovu intoleranciu si vies spravit aj sam doma. Kup si pripravok Food Detective za 78 Eur a mas tam test tusim na 59 potravin. Ja sa chystam tiez ist do toho testu.
Bude to take spoľahlivé ako ked mi to budú robiť niekde na klinike? Či princíp je rovnaký?
Osobne som si prečítal zopár zahraničných článkov o tom a zdá sa to byť spoľahlivé. Taktiež som to dal preštudovať krstnej, ktorá robí vo výskume na akadémii v oblasti chémie a odporúčala mi to kúpiť.
no zaujímavé že tento test za 78€ testuje až 59 potravín a klasický na klinike len na 44 potravín 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ktore potraviny naviac sa tam testuju???
to neviem
tiež by ma zaujímalo ktoré potraviny sa netestujú oproti food detective ktorý sa dá objednať. Viem len akých 200+ potravín sa testuje no to stojí 350€ prípadne 280€ pre Union.