The Humble Indie Bundle, IndieRoyal Bundle
Re: The Humble Indie Bundle, IndieRoyal Bundle
do inventára nedostaneš nič, vždy sú to iba jednotlivé klúče ktoré aktivuješ... gift znamená že url s týmito klúčmi môžeš niekomu zaslať na mail
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Super, vďaka, idem kupovať.
Teraz je slušný Humble Bundle.
-
Michaelo
Hardcore addict
JJ. Kúpil som si no trochu som dúfal že dostanem key na každú hrru zvlášť aby som mohol darovať CoH ktoré už mám ale dostal som key na THQ bundle a key pre Saints Row 
Takže z CoH mi je nič.
Takže z CoH mi je nič.
ja mam tiež už Metro 2033, ale tak kvoli ostatnym hram sa to oplati kupiť
Boze, same socialne pripady tu. A co ked nie su keye samostatne? Kde inde dostanes tolko hier za cenu, ktoru si mozes stanovit a este to mas Steam aktivovatelne? A stavim sa, ze vsetci ste dali uplne minimum...
-
palciii
ja som dal 10€ a to nemam iba saints row =D
dam tolko za kolko mi tie hry stoja. saint row nepotrebujem, metro 2033 si mozno nainstalujem vyskusat a za pol hodinu odinstalujem, darksiders tak isto. strategie nie su moj oblubeny zaner, takze asi sa akurat tiez pozriem ako to vyzera o pojde to prec. jedine co ma ozaj laka je red faction.icefiresr napísal:Boze, same socialne pripady tu. A co ked nie su keye samostatne? Kde inde dostanes tolko hier za cenu, ktoru si mozes stanovit a este to mas Steam aktivovatelne? A stavim sa, ze vsetci ste dali uplne minimum...
dal som minimum, pretoze mi to ozaj stoji za ten jeden dolar, keby nie je tato akcia tak si ziadnu z tych hier nikdy nekupim. a vobec nemam pocit ze som socialny pripad. minule bundle aspon boli od indie vyvojarov, tam stoji za to ich podporit, ale ked mi THQ dava hry za 1 dolar, preco by som im mal platit viac?
-
Nadeo
Guru wannabe
Ak si si nevsimol, THQ si nemusel dat ani cent. Mozes to dat cele na charitu. (a o to tam vlastne ide) Takze tvoje argumenty troska neplatia, ale to je jedno.
-
Michaelo
Hardcore addict
Islo mi iba o to, ze vsetky tie CoH uz mam, tak som ich chcel darovat. A necitim sa ako socialny pripad, pozri si moj steamicefiresr napísal:Boze, same socialne pripady tu. A co ked nie su keye samostatne? Kde inde dostanes tolko hier za cenu, ktoru si mozes stanovit a este to mas Steam aktivovatelne? A stavim sa, ze vsetci ste dali uplne minimum...
-
Sphinx
Addict
@aacid mas zvlastny vkus .. najvedci odpad z toho balika si popisal ako pecku.. hmm... ako recyklacia herneho trhu to nemusim ani ja nejak ale min som nedal, i ked z balika uz mam skoro vsetko okrem daksiders a spomynaneho red f. balicek som si kupil aj ja a podporit dobru vec to mozem . i ked ktovie kde skoncia vsetky tie €
-
Scorpion90
King
tak tento balik je podareny..ani neviem, kedy to stihnem zahrat
-
MARTINHARD
Expert
-
Sphinx
Addict
http://www.groupees.com/ dalsi z bundle projektov
@Nadeo:
na charitu prispievam trochu inak a hlavne prispievam na slovensku charitu, nie na americku...
@Sphinx: ziadnu z tych hier som nepopisal ako najvacsiu pecku. akurat som napisal ze ma laka red faction. ano, lakal ma, pretoze som o tej hre netusil nic a z videa vyzerala celkom zaujimavo (znicitelne prostredie). ked som to doma stiahol a vyskusal islo to z disku po 20 minutach hrania. rozbural som par budov a viac ma to nezaujimalo. ale koniec koncov, za ten dolar to stalo
na charitu prispievam trochu inak a hlavne prispievam na slovensku charitu, nie na americku...
@Sphinx: ziadnu z tych hier som nepopisal ako najvacsiu pecku. akurat som napisal ze ma laka red faction. ano, lakal ma, pretoze som o tej hre netusil nic a z videa vyzerala celkom zaujimavo (znicitelne prostredie). ked som to doma stiahol a vyskusal islo to z disku po 20 minutach hrania. rozbural som par budov a viac ma to nezaujimalo. ale koniec koncov, za ten dolar to stalo
-
Bad.boy
Medium Professional
Do THQ bundle pribudol ako bonus Titan Quest... kto do teraz vahal nech berie 
-
Sphinx
Addict
+ dlc na Red faction
-
Sarger
Guru wannabe
Pre tých ktorý zaplatili pod 5,75 a kúpili si to pred pridaním TQ a dlcčka si ich môžu dodatočne stiahnuť 
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2012, 21:54)
Do THQ bundle bola pridaná ďalšia hra
Hey there!
We have another sweet addition for your gaming library! Please welcome Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition to the Humble THQ Bundle!
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2012, 21:54)
Do THQ bundle bola pridaná ďalšia hra
Hey there!
We have another sweet addition for your gaming library! Please welcome Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition to the Humble THQ Bundle!
-
rufus59
Light Professional
Ako sa daju dodatočne stiahnuť ?
-
Sarger
Guru wannabe
Pozri si to cez mail Your Humble Bundle order is ready. Máš tam Unique Humble URL cez ktoré sa na to dostaneš ako pri prvej kúpe.