The Last of Us 2 (PS4)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Snajper2
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

The Last of Us 2 (PS4)

Príspevok od používateľa Snajper2 »

je pravda že tá hra je dosť brutálna, a to doslova? ako nie že by som bol nejaký moc mäkký, ale niečo kde doslova lietajú vnútornosti, a iné podobné prasačiny (hlavne ak ide o ľudí), veľmi nemusím. pýtam sa to hlavne pre to, lebo 1ku som prešiel a po príbehovej stránke sa mi páčila (mám rád kvalitné príbehovky), a chcel by som skúsiť aj 2ku, no počul som, a aj čítal v recenziách, že je vraj oveľa brutálnejšia ako 1ka. a tak sa chcem opýtať aj na vaše názory, či je tá hra naozaj taká nechutná, a či to mám vôbec kupovať
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: The Last of Us 2 (PS4)

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Je to dosť drsná. Násilie je detailne zobrazené plus príbeh sa nemazná s emóciami "diváka" (scenár je ťažko stráviteľný pre romantické duše).

Ale nie je to dôvod na vynechanie druhého dielu podľa môjho názoru :smt006 Len sa priprav na náročnejší príbeh.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Snajper2 napísal:je pravda že tá hra je dosť brutálna, a to doslova? ako nie že by som bol nejaký moc mäkký, ale niečo kde doslova lietajú vnútornosti, a iné podobné prasačiny (hlavne ak ide o ľudí), veľmi nemusím. pýtam sa to hlavne pre to, lebo 1ku som prešiel a po príbehovej stránke sa mi páčila (mám rád kvalitné príbehovky), a chcel by som skúsiť aj 2ku, no počul som, a aj čítal v recenziách, že je vraj oveľa brutálnejšia ako 1ka. a tak sa chcem opýtať aj na vaše názory, či je tá hra naozaj taká nechutná, a či to mám vôbec kupovať
Zranenia sú dosť realistické. Takže keď niekoho trafíš s gulovnicou, tak mu to odtrhne tú časť tela a chvíľu vykrikuje od bolesti. Ak použiješ mínu alebo výbušný šíp, tak to ľudí a psov roztrhne na polovicu. Človek sa dusí krvou, ak ho bodneš do krku.

Nie je tam žiadne detské nastavenie a krv sa nedá vypnúť.

Čo sa mi na hre páči, je umelá inteligencia. Nepriatelia (aj "hlúpe" príšerky) spolupracujú a naschvál na teba idú odzadu. Je tam dosť veľa "lakačiek". Mne sa osvedčila taktika, že do temnej miestnosti so spórami najprv hodím flašku, rozbije sa, niektoré poschovávané príšery to pôjdu skontrolovať a ja na nich drbnem molotov. Ďalšie príšery už ale nepôjdu do toho ohníka (ako v jednotke), ale naopak začnú pobehovať po miestnosti a hľadať ťa.

Kým jednotka bola plná minipríbehov a postáv, ktoré sa rovnako snažili dostať do bezpečia a prežiť, kedy ste si občas aj pomohli (a často to nedopadlo dobre), tak dvojka je o tom, že sa ťa vkuse snaží niekto zabiť a aj ty sa snažíš vystopovať niektorých ľudí a zabiť ich a cestou zabiješ každého, na koho narazíš. Jednu skupinku psychopatov strieda ďalšia skupinka ešte väčších psychopatov.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Skor ako na nasilie by som si dal bacha na pribeh. Oproti 1ke o dost horsie spracovany a natahovany. Pocka by som na akciu ked to bude za 30€.. (ja som bral steelbook edition day 1 a lutujem)

Odoslané z MIX 2S pomocou Tapatalku
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Z tých príšer, čo sa tvária ako pleseň na stene a potom na mňa skočia, dostanem infarkt.
Napísať odpoveď