The Last of Us
Re: The Last of Us
Mne sa to práve naopak celkom páči. Nie je to nejaký blbý zombie seriál, kde len idú z bodu A do bodu B a strieľajú stovky zombíkov každú chvíľu. Ale rozpráva to aj príbeh rôznych ľudí v situácii v ktorej sa pravdepodobne neocitneme
.
No dej to moc neposunulo ale tak ja aj tak viem ako to skonci. Ak to ale poburilo slovakov, tak za to ta epizoda urcite stala 
Autoeditácia príspevku po 8 min 7 sek:
Najlepsi su ti csfd tragedi co kazdej epizode daju 1-2 hviezdicky, a pritom si kazdy pondelok nastavuju budik len aby hned videli novu epizodu
Autoeditácia príspevku po 8 min 7 sek:
Najlepsi su ti csfd tragedi co kazdej epizode daju 1-2 hviezdicky, a pritom si kazdy pondelok nastavuju budik len aby hned videli novu epizodu
-
K-u-b-i-a-k
Addict
možno pedro pascal nakoniec bude žena. uvidíme.
-
Daniel9911
Professional
Bill ako Prepper pripravuje práve na post apokalyptické scenáre, si len tak vybehne na stred cesty a odtiaľ strieľa pritom si mohol kľudne spraviť barikádu, keď vedel, že na nich aj tak zaútočia alebo si nájsť skrýšu a odtiaľ strieľať.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
pekne z okna ich mohol strieľať. logiku ale vo filmoch a seriáloch netreba hľadať.
Viem, ze vyjadrovat k niecomu co som nevidel by sa nemalo, no videl som uz ine filmove spracovania the last of us a teda vecsiu blbost som v zivote este nevidel
Hru som nehral, takze mozno preto 
Ked kracas po meste/dedine nebojis sa ze z poza rohu vybehne nejaky LGBT typek? Tipujem ze hej
Toto bola LGBT atómovka.
Keď ho nechcel púšťať do vnútra ale ho presvedčil už aj to bolo dosť podozrivé kam toto smeruje ale keď sa henten okúpal to už bolo úplne jasné kam to smeruje. Hrôza.
No aspoň túto časť som si pozrel za pár minút.
Teraz už aspoň vieme, prečo je toto najlepším seriálom v roku 2023, to musí byť kvôli tretej časti.
Túto sa oplatí pozrieť aj viackrát. 
Teraz už aspoň vieme, prečo je toto najlepším seriálom v roku 2023, to musí byť kvôli tretej časti.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Cesar - nie, keby to je tak ako vravis, tak serialom ruku by bola tretia seria The Boys.
suhlasim s tebou ze je uletene ze sa to teraz tak extremne pretlaca, zial doba je taka ze vsetko treba tlacit do extremu, doteraz LGBTI komunita v serialoch a filmoch byt nemohla, jedine ako stereotypna jednorazkova. teraz sa (hlavne americania) snazia to napravit a samozrejme to tiez musi byt tlacene do extremu.Cesar napísal: 01 feb 2023, 21:19 Toto bola LGBT atómovka.Keď ho nechcel púšťať do vnútra ale ho presvedčil už aj to bolo dosť podozrivé kam toto smeruje ale keď sa henten okúpal to už bolo úplne jasné kam to smeruje. Hrôza.
No aspoň túto časť som si pozrel za pár minút.
![]()
Teraz už aspoň vieme, prečo je toto najlepším seriálom v roku 2023, to musí byť kvôli tretej časti.Túto sa oplatí pozrieť aj viackrát.
![]()
na druhej strane pre bezneho cloveka je to nieco co si vsimne a povie si "no je toho vela teraz", to iba pre homofobov a dezolatov je to taky problem ze sa musia na kazdou scenou rozculovat...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
kto spoznal rose z dva a pol chlapa?
-
R1k1nko
Darca
si myslím a pevne dúfam že každý ...... ale dnes .....
Štvrtá časť o ničom, v piatej časti už azda museli dať voľačo ale celkovo je toto dosť slabé, ani som nepozrel koľko častí bude mať prvá séria ale takýmto tempom sa veľa toho nedozvieme. Samé zbytočné naťahovanie času a zbytočné reči.
Toto mna stve asi na kazdom serialy, jedine riesenie je pozret to cele naraz, inak je ten ,,zazitok" taky dost o nicom, rozkuskovany po tyzdnoch... Ked nevydaju cely serial naraz ako to je aj v tomto pripade tak staci si to cele pozriet az po vydani poslednej casti.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja zrejme počkám. momentálne aj tak pozerám YOU.
-
cORP.
Addict
tiez viacmenej nechapem ten hype co okolo toho ide, teda walking dead mal zo zaciatku tempo inej urovne, bez ohladu na hry ktore som hral mi to pride ako taky silny priemer, zatial teda nic extra, usmevne mi pride ako sa kazdy roztapa nad kazdou novou castou na internete ako keby to bolo veldielo, no zial nieje .
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vystihol si to presne.
Je to dobré, pozrel som si naraz týchto 6 častí, ale nič extra. Úprimne keby tam nehral môj obľúbený herec Pedro Pascal, tak to má u mňa o dosť nižšie hodnotenie. Niekedy sa tam toho moc nedeje, tretia časť úplne zbytočná a nie kvôli LGBT, ale proste príbehovo to nijako dej neposunulo.
Súhlasím, že Walking dead mal lepší rozjazd
Na druhú stranu sa mi páči, že tu nedávajú tých zmutovaných/zombíkov jak na bežiacom páse, nestrieľajú ich po desiatkach, nevsádzajú na lacné "ľakačky", ale postupne budujú príbeh.
Súhlasím, že Walking dead mal lepší rozjazd
Na druhú stranu sa mi páči, že tu nedávajú tých zmutovaných/zombíkov jak na bežiacom páse, nestrieľajú ich po desiatkach, nevsádzajú na lacné "ľakačky", ale postupne budujú príbeh.
Mne sa pacila aj 3. cast, vytvorili tomu dobru atmosferu, taky survival redneck shit - potial sa mi to pacilo. Ta propagandisticka cast uz tak nie, zachranilo to spojenie s hlavnou dejovou liniou. Hru som nehral ale kamarat mi povedal ze to je sucast deja v hre tak budiz. Akurat v hre to nebolo homo. Uprimne tie nasilu lgbt sceny su pre mna extremny cringe, uz jak sa zacali blizit k sebe pri klaviri hned som tam naspamoval fast forward 5x 
Hej, presne pri tej scéne som to posúval aj ja
Dalo sa to skrátka pozrieť rýchlejšie tá tretia časť