The Last of Us

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: The Last of Us

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mne sa to práve naopak celkom páči. Nie je to nejaký blbý zombie seriál, kde len idú z bodu A do bodu B a strieľajú stovky zombíkov každú chvíľu. Ale rozpráva to aj príbeh rôznych ľudí v situácii v ktorej sa pravdepodobne neocitneme :D.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

No dej to moc neposunulo ale tak ja aj tak viem ako to skonci. Ak to ale poburilo slovakov, tak za to ta epizoda urcite stala :)

Autoeditácia príspevku po 8 min 7 sek:
Najlepsi su ti csfd tragedi co kazdej epizode daju 1-2 hviezdicky, a pritom si kazdy pondelok nastavuju budik len aby hned videli novu epizodu :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

možno pedro pascal nakoniec bude žena. uvidíme.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Bill ako Prepper pripravuje práve na post apokalyptické scenáre, si len tak vybehne na stred cesty a odtiaľ strieľa pritom si mohol kľudne spraviť barikádu, keď vedel, že na nich aj tak zaútočia alebo si nájsť skrýšu a odtiaľ strieľať.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

pekne z okna ich mohol strieľať. logiku ale vo filmoch a seriáloch netreba hľadať.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Viem, ze vyjadrovat k niecomu co som nevidel by sa nemalo, no videl som uz ine filmove spracovania the last of us a teda vecsiu blbost som v zivote este nevidel :) Hru som nehral, takze mozno preto :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Cesar napísal: 01 feb 2023, 6:38že toto bude povinná lgbt jazda
Ked kracas po meste/dedine nebojis sa ze z poza rohu vybehne nejaky LGBT typek? Tipujem ze hej
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Toto bola LGBT atómovka. :) Keď ho nechcel púšťať do vnútra ale ho presvedčil už aj to bolo dosť podozrivé kam toto smeruje ale keď sa henten okúpal to už bolo úplne jasné kam to smeruje. Hrôza. :D No aspoň túto časť som si pozrel za pár minút. :D

Teraz už aspoň vieme, prečo je toto najlepším seriálom v roku 2023, to musí byť kvôli tretej časti. :D Túto sa oplatí pozrieť aj viackrát. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Cesar - nie, keby to je tak ako vravis, tak serialom ruku by bola tretia seria The Boys.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Cesar napísal: 01 feb 2023, 21:19 Toto bola LGBT atómovka. :) Keď ho nechcel púšťať do vnútra ale ho presvedčil už aj to bolo dosť podozrivé kam toto smeruje ale keď sa henten okúpal to už bolo úplne jasné kam to smeruje. Hrôza. :D No aspoň túto časť som si pozrel za pár minút. :D

Teraz už aspoň vieme, prečo je toto najlepším seriálom v roku 2023, to musí byť kvôli tretej časti. :D Túto sa oplatí pozrieť aj viackrát. :D
suhlasim s tebou ze je uletene ze sa to teraz tak extremne pretlaca, zial doba je taka ze vsetko treba tlacit do extremu, doteraz LGBTI komunita v serialoch a filmoch byt nemohla, jedine ako stereotypna jednorazkova. teraz sa (hlavne americania) snazia to napravit a samozrejme to tiez musi byt tlacene do extremu.

na druhej strane pre bezneho cloveka je to nieco co si vsimne a povie si "no je toho vela teraz", to iba pre homofobov a dezolatov je to taky problem ze sa musia na kazdou scenou rozculovat...
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

kto spoznal rose z dva a pol chlapa?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

K-u-b-i-a-k napísal: 09 feb 2023, 18:32 kto spoznal rose z dva a pol chlapa?
si myslím a pevne dúfam že každý ...... ale dnes .....
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Štvrtá časť o ničom, v piatej časti už azda museli dať voľačo ale celkovo je toto dosť slabé, ani som nepozrel koľko častí bude mať prvá séria ale takýmto tempom sa veľa toho nedozvieme. Samé zbytočné naťahovanie času a zbytočné reči.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Toto mna stve asi na kazdom serialy, jedine riesenie je pozret to cele naraz, inak je ten ,,zazitok" taky dost o nicom, rozkuskovany po tyzdnoch... Ked nevydaju cely serial naraz ako to je aj v tomto pripade tak staci si to cele pozriet az po vydani poslednej casti.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

ja zrejme počkám. momentálne aj tak pozerám YOU.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tiez viacmenej nechapem ten hype co okolo toho ide, teda walking dead mal zo zaciatku tempo inej urovne, bez ohladu na hry ktore som hral mi to pride ako taky silny priemer, zatial teda nic extra, usmevne mi pride ako sa kazdy roztapa nad kazdou novou castou na internete ako keby to bolo veldielo, no zial nieje .
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

vystihol si to presne.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Je to dobré, pozrel som si naraz týchto 6 častí, ale nič extra. Úprimne keby tam nehral môj obľúbený herec Pedro Pascal, tak to má u mňa o dosť nižšie hodnotenie. Niekedy sa tam toho moc nedeje, tretia časť úplne zbytočná a nie kvôli LGBT, ale proste príbehovo to nijako dej neposunulo.
Súhlasím, že Walking dead mal lepší rozjazd :-)
Na druhú stranu sa mi páči, že tu nedávajú tých zmutovaných/zombíkov jak na bežiacom páse, nestrieľajú ich po desiatkach, nevsádzajú na lacné "ľakačky", ale postupne budujú príbeh.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mne sa pacila aj 3. cast, vytvorili tomu dobru atmosferu, taky survival redneck shit - potial sa mi to pacilo. Ta propagandisticka cast uz tak nie, zachranilo to spojenie s hlavnou dejovou liniou. Hru som nehral ale kamarat mi povedal ze to je sucast deja v hre tak budiz. Akurat v hre to nebolo homo. Uprimne tie nasilu lgbt sceny su pre mna extremny cringe, uz jak sa zacali blizit k sebe pri klaviri hned som tam naspamoval fast forward 5x :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hej, presne pri tej scéne som to posúval aj ja :D Dalo sa to skrátka pozrieť rýchlejšie tá tretia časť :D
Napísať odpoveď