The North Face vs Spyder

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sunavcek
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

The North Face vs Spyder

Príspevok od používateľa sunavcek »

Chcem si kupit bundu na zimu a neveim sa rozhodnut medzi North face alebo spyder.. nemam skusensoti este ani z jednu tak by som sa checl poradit ktoru znacku by sme mi poradili.. dik
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mammut :P

ale nikdy nejde o znacku, pozeraj sa co ta bunda "vie" a do akych podmienok ju vlasten chces.
Moze byt dokonale nepremokava bunda za takze prachy, pri ktorej sa ale rata, ze pod nou budes mat windstopper, ak vynechas tuto strednu vrstvu tak Ti bude kosa pri najmensom vetriku. Na druhu stranu si mozes zase kupit taktiez drahu bundu s genianlnymi izolacnymi vlastnostami, ale v meste Ti v nej bude akurat teplo a bude viac na obtiaz ako na uzitok. Takze viac ako na znacku sa pozeraj na funkcnost.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

neviete mi povedat niekto ci v Spyderi v Smokovci nie su momentalne nejake zlavy?

inak aj besson su dobre
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

alebo zajo
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pomerne lacne :)
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ja mám skúsenosť s North Face - mám XCR vetrovku a windstopper flisku pod tým. je to dobrá bunda, sprchoval som sa v nej, mal som pod ňou suché tričko a ostalo suché. v tej fliske samej som sa tiež spúšťal dole svahom na lyžiach a ustála v pohode.
Myslím, že vlastnosti týchto drahších značkových búnd sú už pomerne podobné, ja by som si kúpil na tvojom mieste takú, ktorá sa ti len viac páči. ne? :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mehmed napísal:ja mám skúsenosť s North Face - mám XCR vetrovku a windstopper flisku pod tým. je to dobrá bunda, sprchoval som sa v nej, mal som pod ňou suché tričko a ostalo suché. v tej fliske samej som sa tiež spúšťal dole svahom na lyžiach a ustála v pohode.
Myslím, že vlastnosti týchto drahších značkových búnd sú už pomerne podobné, ja by som si kúpil na tvojom mieste takú, ktorá sa ti len viac páči. ne? :)
ake maju ceny? popripadne nevies kde v ba, tt, pn, nr ich predavaju?

zaujima ma to tiez, planujem nejaku bundu kupit, ale na moje lyzovanie (2 tyzdne za rok) chcem kupit sice kvalitu ale nie za cely majetok :) cize vynikajuce by bolo nieco v sale
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

najprv si ujasni čo od tej bundy chceš - nepremokavosť, tepelná izolácia, priedyšnosť... o systéme vrstiev najdeš na nete more, prípadne pm.

ešte vcelku dobrá značka za slušné peniažky: direct alpine, prípadne ak ti nevadia maskáčové veci, kukni v armyshopoch/nete po ORIGINÁLNYCH vojenských goráčoch alebo ECWCS kompletoch - len tak pre porovnanie: vojenská fleece mikina (polartec hrubá) cca 400sk, v hudáči okolo tisícky. Vojenský gore komplet (bunda i gate) cca 3000sk, v hudáči 7000sk bunda, 5000sk gate... niekomu maskáče vadia, mne je jedno čo mám v lese, pokiaľ to nie je ružové :D a na svahu na board pokiaľ nahodíš nejaký moderný digital maskáč, si king...

mamut je všeobecne predražený :? a za podobnú cenu dostaneš u iných značiek o triedu lepší matroš...
Napísať odpoveď