Choď nato do kina ani neuvažuj nad tím ťahať tú šmelinu..sirmisoturbo napísal:slabeeeeteraz neviem ci sosnut a kuknut, alebo si to nechat do kina, normalne mam dilemu
SpiderVepř bola jedna z naj scén tomu verte
Kritika nekritika, film si PODLA MNA tych 65 zo 100 urcite nezasluzi. Staci porovnat s inymi kreslenymi filmami, u nich to ide terz dolu vodou a The Simpsons movie je oproti nim v oblakochExplo!D napísal:Tak ja som na nom dneska bol, nebolo to zle, ani najlepsie, bol to taky priemerny film zo Simpsonovcami, dobrych scenok tam bolo habadej, napriklad mne sa pacil na zaciatku Ralph v logu FOXu, alebo Ted: pozehnani bud PENIS,![]()
Cely dej filmu sa mi tak povedia pacil, inak vsimnite si ze raz je Springfield mensi, raz zase vacsi, kto vie preco.dAvam mu 65/100
2 Dexter: Vidiet ze si jedn z tich nekritickych fanusikov.
Tak ja zase nehovorim ze film bol zly, ten prispevok nie je len o kritike, proste len nechcem vyzerat ako tipicky nekriticky fanusik ktory to pozrie a aj napriek tomu ze to az take dobre nebolo si podvedome stale nahovara ze je to super. Len som proste cakal od Simpsonovcou trochu viac, tod vse.GothaR napísal:Kritika nekritika, film si PODLA MNA tych 65 zo 100 urcite nezasluzi. Staci porovnat s inymi kreslenymi filmami, u nich to ide terz dolu vodou a The Simpsons movie je oproti nim v oblakoch
A aj oproti hranym komediam je tam o dost viac gagov a navyse aj samotny Homer ma na zabavnosti velky podiel.
To nemyslis vazne...ale mozno je to aj atmosferou v kine, alebo velkymi ocakavaniami. Netreba cakat vela a potom vela filmov potesihojko napísal:Ako velky fanusik Simpsov som nemohol vynechat tento film a prebieha neskutocne sklamanie. Podla mna uplne nudny film, prvy krat som sa zasmial asi v 55. minute, inak nic mic.