The Sims 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Čo si myslíte o The Sims (1,2,3)?

Je to najlepšia hra na svete
2
4%
Obľúbil som si ju
9
17%
Dá sa to hrať
13
25%
Moc ma to nebaví
16
30%
Najhoršia hra na svete
0
Žiadne hlasovania
Chcem si ju kúpiť/zohnať
1
2%
Iné
2
4%
Celkom dobrá len tá grafika je na nič
0
Žiadne hlasovania
O takých blbých hrách sa nebudem vyjadrovať
10
19%

Celkom hlasov: 53

Thomas167943
Amateur
Amateur

The Sims 3

Príspevok od používateľa Thomas167943 »

Chcel by som toto fórum venovať len hre The Sims 1,2 ale aj The Sims 3 ktorá bude vydaná roku 2009 v Marci.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

ja som nikdy nehral ziadnu hru z kolekcie THE SIMS. Ale myslim si ze ani nelutujem. Mozno sa mylim, ale mne sa ta hra nepaci sice som tu nehral. Akurat tak som videl ked to este kedysi hrali kamarati. Cely zazrany do toho :D TUsim hravali jednotku a dvojku. Tiez som ale pocul ze je na nu veeeelmi vela datadiskov. :)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

dobra hra ale po urcitom case zacina byt nudnaa
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no takze the sims sa da vyjadrit jednym slovom NUDA
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

nj, neni to take dlhochytlave, co mas zo simulatora zivota, je to take o nicom... hral som the sims 2 aj s datadiskami, daval som tomu asi tri sance, ale omrzelo ma to rychlo
Thomas167943
Amateur
Amateur

aj podla mna je to chytlave a nakonci ma to nudi NO THE SIMS 3 MA NUDIT URCITE NEBUDE!!! :wink:
Filipito
Darca
Darca

Thomas167943 napísal:aj podla mna je to chytlave a nakonci ma to nudi NO THE SIMS 3 MA NUDIT URCITE NEBUDE!!! :wink:
a to uz vies ako
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Už sa teším na novinky aké budú v trojke.tie screeny čo vydali vyzerajú fakt dobre
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hral som Sims 2 kedysi, zo zaciatku v pohode, po dvoch generaciach to zacina byt o nicom, to osm uz len cakal kedy skapu stary aby som sa o nich uz nemusel starat... :D

Volil som za moznost da sa hrat

A trojke bude to iste, ak tam pridaju nejaku zaujimavu novinku mozno to ma sancu niekoho na chvilu uputat ale inak nemyslim si ze to bude zrovna prevrat.
helper007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa helper007 »

No, zo zaciatku som to drtieval dost dlho, Sims ma dost chytilo, potom Sims 2, ale dnes by som to uz nehral, nudilo by ma to.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jednotku som hraval velmi vela, v tom case to bola najlepsia hra aka mi na mojom starom pocitaci isla :) Ale nedarilo sa mi dostat na najlepsie miesta v praci, pretoze ked som robil party s velkym poctom ludi, tak to sekalo :)
2ku som hraval uz na novom, dostal som sa tam celkom daleko, ale iba v ramci jednej generacie, potom ma to prestalo bavit.
Vzdy som tam mal radsej stavanie domu ako staranie sa o simakov :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hral som dvojku... ale je to moc stereotypne.. akoze prvych 7 hodin v kuse to bola bomba.. ale potom uz nuda.. -.- trojka bude to iste len s krajsou grafikou a novymi vecami.. nova chladnicka, televizory atd :)
Thomas167943
Amateur
Amateur

Filipito napísal:a to uz vies ako
lebo viem
majo01
Amateur
Amateur

RE:

Príspevok od používateľa majo01 »

Šu-Do napísal:hral som dvojku... ale je to moc stereotypne.. akoze prvych 7 hodin v kuse to bola bomba.. ale potom uz nuda.. -.- trojka bude to iste len s krajsou grafikou a novymi vecami.. nova chladnicka, televizory atd :)
Dovolím si s tebou nesúhlasiť, trojka, ak sa vydarí, by mohla byť o dosť hrateľnejšia a práve veci, kvôli ktorým hráčov dvojka nudila, by sa mali zmeniť. Ak to niekoho zaujíma, viac sa môže dočítať napr. aj tu: http://hry.sme.sk/c/3904486/The-Sims-3- ... zivot.html
32cupo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 32cupo »

podla mna je to zo zaciatku haluska len po case to uz zacina byt (aspon pre mna) nudne a ked prichadza dalsia generacia do dospelosti tak treba domy stavat a to ma moc nebavi
Thomas167943
Amateur
Amateur

Re: RE:

majo01 napísal:Dovolím si s tebou nesúhlasiť, trojka, ak sa vydarí, by mohla byť o dosť hrateľnejšia a práve veci, kvôli ktorým hráčov dvojka nudila, by sa mali zmeniť. Ak to niekoho zaujíma, viac sa môže dočítať napr. aj tu: http://hry.sme.sk/c/3904486/The-Sims-3- ... zivot.html
Ja s tebou úplne súhlasím, a keď niekto sa pozrie na tie obrázky lepšie, tak si povie, taká blbá grafika, no nech si všetci uvedomia, že táto hra vyjde o 9 mesiacov tak tieto nákresy sú len nepresné ručné!
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

majo01 napísal:Dovolím si s tebou nesúhlasiť, trojka, ak sa vydarí, by mohla byť o dosť hrateľnejšia a práve veci, kvôli ktorým hráčov dvojka nudila, by sa mali zmeniť. Ak to niekoho zaujíma, viac sa môže dočítať napr. aj tu: http://hry.sme.sk/c/3904486/The-Sims-3- ... zivot.html
Ja si dovolim nesuhlasit s tebou. Co uz len moze byt zabavne na neustalom opakovani ruttinneho zivota? Jednoducho zijes, chovas ich, ucis ich, vedies ich do skoly, prace, vecierky, sexuju spolu, maju deti, a deti maju deti atd atd atd..... Nic sa tam nemeni. Akurat to mozes robit v inom poradi. Jednoducho nuda. Casom ta to omrzi. Hraval som sims2. bavilo ma to. Ties som odohral priblizne 2-3 generacie. Simsov som topil v bazene. Postavil bazen. pustil deticky plavat a vytiahol rebrik :D .

volil som 3. moznost. Da sa to hrat
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja som hraval len jednotku, dvojka mi vtedy sekala a bola zle cracknuta :D najviac ma ale bavilo iba stavat dom a zariadovat ho. ked uz som sa mal starat o simov tak to bola zozaciatku zabava ale potom som nestihal udrzovat vztahy, robit vselijake party atd...podlamna hra zaujimava skor pre baby
Thomas167943
Amateur
Amateur

lekoklatik napísal:Ja si dovolim nesuhlasit s tebou. Co uz len moze byt zabavne na neustalom opakovani ruttinneho zivota? Jednoducho zijes, chovas ich, ucis ich, vedies ich do skoly, prace, vecierky, sexuju spolu, maju deti, a deti maju deti atd atd atd..... Nic sa tam nemeni. Akurat to mozes robit v inom poradi. Jednoducho nuda. Casom ta to omrzi. Hraval som sims2. bavilo ma to. Ties som odohral priblizne 2-3 generacie. Simsov som topil v bazene. Postavil bazen. pustil deticky plavat a vytiahol rebrik :D .

volil som 3. moznost. Da sa to hrat
Ja si dovolím s tebou nesúhlasiť pretože The Sims 3 je veľmi zábavná hra. Ak by sa do nej niekto vžil, určite by ho bavila!!!
Filipito
Darca
Darca

Thomas167943 napísal:Ja si dovolím s tebou nesúhlasiť pretože The Sims 3 je veľmi zábavná hra. Ak by sa do nej niekto vžil, určite by ho bavila!!!
ty zijes v buducnosti, ta hra nevysla, a nakoniec to bude prepadak haha :D

btw: k ankete ja som volil moznost posladnu
Napísať odpoveď