The Sims 3
-
Thomas167943
Amateur
The Sims 3
Chcel by som toto fórum venovať len hre The Sims 1,2 ale aj The Sims 3 ktorá bude vydaná roku 2009 v Marci.
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som nikdy nehral ziadnu hru z kolekcie THE SIMS. Ale myslim si ze ani nelutujem. Mozno sa mylim, ale mne sa ta hra nepaci sice som tu nehral. Akurat tak som videl ked to este kedysi hrali kamarati. Cely zazrany do toho
TUsim hravali jednotku a dvojku. Tiez som ale pocul ze je na nu veeeelmi vela datadiskov. 
-
Thomas167943
Amateur
hral som Sims 2 kedysi, zo zaciatku v pohode, po dvoch generaciach to zacina byt o nicom, to osm uz len cakal kedy skapu stary aby som sa o nich uz nemusel starat...
Volil som za moznost da sa hrat
A trojke bude to iste, ak tam pridaju nejaku zaujimavu novinku mozno to ma sancu niekoho na chvilu uputat ale inak nemyslim si ze to bude zrovna prevrat.
Volil som za moznost da sa hrat
A trojke bude to iste, ak tam pridaju nejaku zaujimavu novinku mozno to ma sancu niekoho na chvilu uputat ale inak nemyslim si ze to bude zrovna prevrat.
Jednotku som hraval velmi vela, v tom case to bola najlepsia hra aka mi na mojom starom pocitaci isla
Ale nedarilo sa mi dostat na najlepsie miesta v praci, pretoze ked som robil party s velkym poctom ludi, tak to sekalo 
2ku som hraval uz na novom, dostal som sa tam celkom daleko, ale iba v ramci jednej generacie, potom ma to prestalo bavit.
Vzdy som tam mal radsej stavanie domu ako staranie sa o simakov
2ku som hraval uz na novom, dostal som sa tam celkom daleko, ale iba v ramci jednej generacie, potom ma to prestalo bavit.
Vzdy som tam mal radsej stavanie domu ako staranie sa o simakov
-
Thomas167943
Amateur
RE:
Dovolím si s tebou nesúhlasiť, trojka, ak sa vydarí, by mohla byť o dosť hrateľnejšia a práve veci, kvôli ktorým hráčov dvojka nudila, by sa mali zmeniť. Ak to niekoho zaujíma, viac sa môže dočítať napr. aj tu: http://hry.sme.sk/c/3904486/The-Sims-3- ... zivot.htmlŠu-Do napísal:hral som dvojku... ale je to moc stereotypne.. akoze prvych 7 hodin v kuse to bola bomba.. ale potom uz nuda.. -.- trojka bude to iste len s krajsou grafikou a novymi vecami.. nova chladnicka, televizory atd
-
Thomas167943
Amateur
Re: RE:
Ja s tebou úplne súhlasím, a keď niekto sa pozrie na tie obrázky lepšie, tak si povie, taká blbá grafika, no nech si všetci uvedomia, že táto hra vyjde o 9 mesiacov tak tieto nákresy sú len nepresné ručné!majo01 napísal:Dovolím si s tebou nesúhlasiť, trojka, ak sa vydarí, by mohla byť o dosť hrateľnejšia a práve veci, kvôli ktorým hráčov dvojka nudila, by sa mali zmeniť. Ak to niekoho zaujíma, viac sa môže dočítať napr. aj tu: http://hry.sme.sk/c/3904486/The-Sims-3- ... zivot.html
-
lekoklatik
VIP
Ja si dovolim nesuhlasit s tebou. Co uz len moze byt zabavne na neustalom opakovani ruttinneho zivota? Jednoducho zijes, chovas ich, ucis ich, vedies ich do skoly, prace, vecierky, sexuju spolu, maju deti, a deti maju deti atd atd atd..... Nic sa tam nemeni. Akurat to mozes robit v inom poradi. Jednoducho nuda. Casom ta to omrzi. Hraval som sims2. bavilo ma to. Ties som odohral priblizne 2-3 generacie. Simsov som topil v bazene. Postavil bazen. pustil deticky plavat a vytiahol rebrikmajo01 napísal:Dovolím si s tebou nesúhlasiť, trojka, ak sa vydarí, by mohla byť o dosť hrateľnejšia a práve veci, kvôli ktorým hráčov dvojka nudila, by sa mali zmeniť. Ak to niekoho zaujíma, viac sa môže dočítať napr. aj tu: http://hry.sme.sk/c/3904486/The-Sims-3- ... zivot.html
volil som 3. moznost. Da sa to hrat
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Thomas167943
Amateur
Ja si dovolím s tebou nesúhlasiť pretože The Sims 3 je veľmi zábavná hra. Ak by sa do nej niekto vžil, určite by ho bavila!!!lekoklatik napísal:Ja si dovolim nesuhlasit s tebou. Co uz len moze byt zabavne na neustalom opakovani ruttinneho zivota? Jednoducho zijes, chovas ich, ucis ich, vedies ich do skoly, prace, vecierky, sexuju spolu, maju deti, a deti maju deti atd atd atd..... Nic sa tam nemeni. Akurat to mozes robit v inom poradi. Jednoducho nuda. Casom ta to omrzi. Hraval som sims2. bavilo ma to. Ties som odohral priblizne 2-3 generacie. Simsov som topil v bazene. Postavil bazen. pustil deticky plavat a vytiahol rebrik.
volil som 3. moznost. Da sa to hrat
ty zijes v buducnosti, ta hra nevysla, a nakoniec to bude prepadak hahaThomas167943 napísal:Ja si dovolím s tebou nesúhlasiť pretože The Sims 3 je veľmi zábavná hra. Ak by sa do nej niekto vžil, určite by ho bavila!!!
btw: k ankete ja som volil moznost posladnu