THE SIMS - NOVINKY!!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DJ*drobec
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

THE SIMS - NOVINKY!!

Príspevok od používateľa DJ*drobec »

Datadisk Šťastnú cestu vyjde niekedy v septembri 2007

Obrázok

Odveďte vašich Simov od ich každodenných starostí a vezmite ich na vzrušujúcu cestu do troch exotických miest! Nech už budú relaxovať na nádhernom tropickom ostrove v luxusnom apartmáne, kempovať s rodinou na vrcholoch hôr, či objavovať kultúru Ďalekého východu, vaši Simovia sa zúčastnia nových aktivít a zážitkov, zatiaľ čo oddychujú a zotavujú sa. Premeňte ich z nesmelých turistov na dôvtipných medzinárodných cestovateľov a učte ich novým zvykom vrátane miestnych pozdravov, tancov a iných, ktoré potom naučíte svojich priateľov doma. Zbalte vašich Simov na najlepšiu dovolenku ich života.

Obrázok

Cestujte do troch vysnených destinácií
Každá poloha ponúka pre vašich Simov unikátne krajiny a miestnych obyvateľov ako Ohňový tanečník, Ninja, od ktorých sa dozvediete viac.

Pošlite vašich Simov na túry
Jazdy na lodi, dobrodružné túry so sprievodom a iné exkurzie sú nové zábavné činnosti Simov, no môžu sa naskytnúť aj nejaké prekvapenia na ceste.

Nakúpte alebo nájdite unikátne veci
Obchody s unikátnymi objektami môžete nájsť iba počas výletu vašich Simov, napr. ojedinelé šperky, ktoré môžu nosiť a odniesť si ako darček domov. Natrafte na skryté oblasti a zbierajte na plážach mušle, alebo vykopte poklad!

Strávte čas v nových cestovných vybaveniach
Vyhoďte peniaze na luxusný apartmán, alebo šetrite simoleony a vyberte si pohodlnejšie ubytovanie. Vaši Simovia sa budú tešiť z komfortu servisných izieb, rozmaznajú sa v kúpeľoch a mnoho viac.

Prvé screeny:

Obrázok Obrázok Obrázok
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

moze to byt haluz...aj ked ha sims 2 hravam takto....vyjde novy datadisk....nainstalujem sims...hodim novy datadisk...zahram si 1 den a vsetko ide zase prec...mne staci len vyskusat ako to funguje :lol:
DJ*drobec
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DJ*drobec »

-=wolf=- napísal:moze to byt haluz...aj ked ha sims 2 hravam takto....vyjde novy datadisk....nainstalujem sims...hodim novy datadisk...zahram si 1 den a vsetko ide zase prec...mne staci len vyskusat ako to funguje :lol:
no hej...stara dobra dvojka je najlepšia.....ale niektore datadisky sa celkom daju.. :lol:
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Ja mam rad skoro setky datadisky. Najracej asi Open for Bussines, Nightlife, University a belicek Galmour Life.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked uz je to tema o Simsoch, tak musim napisat, ze v jednotke som sa co to nahral. Ale ked som nasiel cheaty, tak to prestala byt zabava a bolo tom cim dalej, tym nudnejsie. Dvojku som hral malo, mozno par hodin, ale raz si ju z nudy urcite nahodim a aj so vsetkymi datadiskami.
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

preeeeesne ja to iste, tiez nasiel som cheaty aj ked som ich nechcel pouzivat, tak som sa nejako prinutil potom a uz ma to prestalo bavit
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

pre mna strasne nezazivna hra, je to moc jednoduche
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

je to neuveritelne dlha hra. hrozny stereotyp. stale tam tie potreby ich riesit a potom neni ani moc cas pokukat, co dany datadisk prinasa. kym pojde panacik jest, na wc, sprchovat sa a do prace, tak mu klesne energia a vsetky potreby a ide spat. ked je cas, tak prichadza ucenie a ziskavanie bodov do prace. keby bolo tych potrieb menej alebo by aspon nepadali tak rychlo tie potreby, tak by som ti hral obcas
Napísať odpoveď