The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Ďalšia séria je už potvrdená
Tiez sa priklanam k nazoru ze by to uz mali radsej ukoncit, lebo uz naozaj nie je o com tocit. Ved si predstavte co by ste vy robili vo svete zamorenom zombiekmi?
Nezostavalo by vam nic ine ako si len niekde najst dake utocisko a tam sa snazit prezit co najdlhsie. Serial velmi dobry, ale mali spravit 10 casti a hotovo. No dufam ze sa mylim a tou novou ohlasenou seriou ma milo prekvapia.
Mňa by potešilo ak by našli niekde dobrú základňu a chodili hľadať iných žijúcich ľudí a tak vybudovať komunitu popri tom by opevňovali svoju pozíciu a podobne. Tu by sa dali vytvárať dobré situácie pri tých "výpravách" ako za jedlom, liekmi a inými ľudmi ktorý prežili. A mohli by sa zamerať aj na to aby určitý priestor vyčistili od zombíkov
Plus tam dávať rôzne situácie ako to vyzeralo keď sa rútil svet, keď armáda už nezvládala zombíkov a podobne.
-
Old Dirty Bastard
Guru
presne toto sa totiž deje v komiksoch
určite to nie je o tom, že by nemali o čom točiť.. doteraz vyšlo totižto cca 90 komiksovych zošitov, akurat koncom decembra vychadzaju tie posledné, čo už bude 15 kniha 
co sa deje v komiksoch ? tiez 7 vydani hladaju Sophie?
a nech sa to kludne v komiksoch deje, ale toto je movie, a fakt ze krivka mojej oblubenosti klesa od druhej casti prvej serie a miestami kratko vyskoci na 2min ku koncu niektorych epizod.
a staci si pozriet hodnotenia a sledovanost
btw: ked uz je lori v tom
myslite ze bude aj andrea ? a myslite ze je to Shaneovo alebo Rickiho ?
a nech sa to kludne v komiksoch deje, ale toto je movie, a fakt ze krivka mojej oblubenosti klesa od druhej casti prvej serie a miestami kratko vyskoci na 2min ku koncu niektorych epizod.
a staci si pozriet hodnotenia a sledovanost
btw: ked uz je lori v tom
Podľa mňa to bude Shaneovo.
ako často vychádzajú nové dieli? alebo kedy bude nová časť?
-
Space5800
Medium Professional
Teraz je dlhšia prestávka. Ďalší diel bude vo februári.
ale... a to som sa celkom začal tešiť, že si pozriem ďalšiu časť... lebo nie že by bol uplne super serial ale zaujal ma, lebo mne sa páči všetko so zombíkmi 
Dnes by sa konecne mala odvysielat nova cast. Mam velke ocakavania kedze si dali taku velku prestavku, tak dufam ze ma to nesklame 
Nová časť...
Spoiler
Si myslím že bola celkom v pohode , hádam sa celý dej posunie ďalej , tí nový ľudia to oživili (och tá irónia
)
-
Space5800
Medium Professional
Musím povedať že po pauze som čakal niečo väčšie... Na konci som si vravel wtf, koniec? Veď sa nič nestalo...Starý walking je spať!
Ja som tiez predpokladal, ze sa po dlhej prestavke trochu posunieme dopredu v deji, lebo charakter postav sa nam trochu posunul 
Nikam sme sa neposunuli a nikam sa pravdepodobne tak rychlo ani neposunieme
//diky Bobr 
Spoiler
Rickova zena (neviem si po takej pauze spomenut na meno) sa pri nehode pravdepodobne dost zranila, takze budu musiet zostat na farme kym sa vylieci, a ti dvaja novi ludia ako rychlo prisli, tak rychlo aj odisli 
Lori 
-
Old Dirty Bastard
Guru
ziegel: no ona mohla kľudne aj potratiť a teraz sa vydajú opäť na cesty, čo ty vieš.. na tej farme to nemá budúcnosť (v rámci show), sa z toho stáva zombie soap opera. btw to vyzerá tak, že po tej apokalypse budú vládnu svetu oprostení izolovaní amishi a vyzbrojení rednecks
No, po zhliadnutí epizódy Triggerfinger konštatujem, že sa ukazujú zaujímavé veci.... Glenn je ukážkový príklad hesla "Keď sa ko*ot postaví, tak sa rozum zastaví", Hershel sa profiluje ako celkom kladná aj keď svojrázna postava.... no a Shane je ešte potrhleší intrigánsky psychopat ako som myslel pôvodne.... No nič, som zvedavý, čo bude next week
....
ja som tiez akurat dopozeral, no zaujmavo sa nam vyvijaju postavy najma tie hlavne len niektore sceny som musel trochu odvratit zrak 
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
po veľmi dlhej dobe konečne kvalitný diel
Spoiler
mám silný tušák že tá druhá skupina preživších rozpúta vojnu a Shane začína byť veľmi nebezpečný pre všetkých.