The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Spoiler
ale keby to bola Sasha tak by o tom vedel Rick a spol lebo by strela sla z ich strany
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Spoiler
Dawn hovorila v tom zábere niečo v zmysle "it was an accident", keď jej čítaš z pier. to, že nebolo vidno žiadnu ranu z prednej strany je len ich lenivosť alebo snaha AMC ušetriť na makeupe, keďže ako tu už bolo rozoberané, veľmi radi šetria :)
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Spoiler
Ale aspon trocha kecupu jej mohli na krk natriet :-) Na taku zakladnu vec ako gravitacia nemuseli zabudnut, kusky mozgu museli stekat aj dolu :-)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Vzhľadom na nedávny fail s rotáciou auta sa čudujem, že takúto chybku vôbec rozoberáte. :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak no, ta dodavka spravila pekny flip..uplne bezne a normalne. skor ma zarazalo to, ze boli potom zraneni aj ked dopadli na 4 ako macka :D
Hensym
VIP
VIP

Nebolo to normálna, tá dodávka bola doslova pol metra nad zemou úplne presne 180° hore nohami, a prestrih na dopad boli zrazu na kolesách. To bola jedna z najväčších chýb čo som v živote v takomto relatívne drahom seriály videl. :)

Zraniť by sa podľa mňa dalo aj tak, veď keď dopadlo na 4, tak to bol v podstate náraz, ako autohavária, akurát ich nehodilo dopredu, ale smerom k zemi. Nejaká ruka by sa tam zlomiť dala.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Je to seriál, neriešte hlúposti :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hensym
VIP
VIP

Ja len nerozumiem ako môžu takúto scénu vypustiť vôbec. :D Keby to bolo v Paneláku, budiš.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

oni menia fyzikalne zakony :D aj vtedy ked rick narazil do toho polisa tak sa neprevalil na kapotu, popr. az na predne sklo ale tak smiesne odletel dopredu :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

to by som nebral ako chybu, prečo by mal automaticky letieť cez kapotu, nepreletel cez neho 150 km/h. A poliš tam nestál ako nejaký stĺp, ale utekal v smere jazdy, tomu sa hovorí zotrvačnosť.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Ked mu narazil zozadu do noh tak nemyslis ze by sa mu podlomili kolena a spadol chrbtom na kapotu? Auto islo rychlejsie ako ten polis cize by ho akokeby podobralo.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

nemyslím, že je to nevyhnutné, záleží na viacerých faktoroch. ešte si nikdy nevidel ako auto odhodilo človeka po zrážke x metrov pred seba? momentálne ti neviem nájsť rovnaký príklad ako vo filme, ale toto sa mi vidí ako najviac podobajúca sa situácia z reálneho života. NSFW, keďže ide o reálne autonehody.
http://www.liveleak.com/view?i=b26_1380653359
auto do nej narazilo a tlačilo ju pred sebou, kapoty sa poriadne nedotkla, padala smerom dopredu.
taktiež nikto neletel cez kapotu http://i.imgur.com/dnEYg9i.gif
ešte mám ďalšie dve videá, kt. som našiel behom pár minút, ale to sem už radšej dávať nebudem, vyberal som menej grafické veci. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Netreba zabudnut na nepriestrelnych zombie, ked utekali z vezenia.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Neviem co tam vidis ty, ale ja tam vidim ako minimalne hlavou to dievca treplo o kapotu. Ved je tam jasne vidno ten pohyb trupu dozadu ked do nej narazilo... vo WD nic take nebolo, tam mu narazil do noh zozadu a on sa zlozil dopredu na zem. Pritom ho ani netlacil, iba narazil.
Hensym
VIP
VIP

Súhlasím. Síce súhlasím, že ten záber rozhodne nebol prirodzený, už na prvý pohľad udrel do očí, pretože som videl desiatky videí (ďakujem Rusko), a vždy ho to podlomení zhodí na kapotu, a z kapoty zotrvačnosťou odletí po prudkom zabrzdení auta. To mi úplne nesedí a mozog nepoberá, keď 180cm človeka odpáli ako hliníkový smetný kôš. Ale zas tak hrozná tá scéna zase nebola, ono ho to podlomilo, ale je pravda že chlapci od efektov sa moc nenadreli a nekonzultovali s fyzikármi. :lol:
Prílohy
Untitled.png
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Tu by som zasa bral aj trochu iné rozloženie telesných proporcií, keď mal ruky za chrbtom a zviazané, tak to telo sa podľa mňa musí správať omnoho homogénnejšie a teda lepšie lietať ako keď niekde na prechode zostrelí človeka a tomu rozhodí rukami. Mne tá scéna napríklad neudierala do očí, skôr som sa pousmial nad tým ukážkovým faceplantom.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

uznávam, že to video nebolo zrovna najlepší príklad, ale neviem momentálne nájsť exaktnú zodpovedajúcu situáciu z reality.. chcel som tým povedať len to, že ľudia zrazení autom neletia výlučne a) ponad kapotu, b) pod kolesá; ale existujú aj iné spôsoby. videl som viacero videí, kde auto po zrážke človeka odhodilo x metrov pred seba, pričom išlo podobnou rýchlosťou ako vo walking dead a taktiež pred nárazom brzdilo, rovnako ako to bolo tam. nemienim stráviť hodiny prezeraním videí, kde zomierajú nič netušiaci ľudia len preto, aby som tu niečo dokázal :D ale sľubujem, že ak na dané video narazím, prípadne také objavím do budúcna, tak ho sem dôjdem postnúť :D naďalej si stojím za tým, že taká zrážka nie je nereálna a neberiem tú filmovú depikciu ako nejakú chybu. ani som o tom pri pozeraní dvakrát nepremýšľal. boli tam aj väčšia chyby. ako som vravel, záleží na veľa faktoroch. áno, aj na polohe, v akej sa poliš nachádzal, ťažisko mal vďaka spútanej polohe rozložené úplne inak ako pri klasickom behu. záleží od výšky kolmej plochy nárazníka/prednej časti auta, záleží od výšky samotného človeka, od rýchlosti auta, rýchlosti človeka, hmotnosti, atď atď...

a ozaj.. riešiť fyziku v seriály, kde sa mŕtvoly vracajú späť k životu, správne priority :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

keby uz tak by mu sli potom nohy dopredu a neletel by rovny ako superman :-D
ale mas pravdu, podobne chyby fyziky su v kazdom sci-fi serialy
Hensym
VIP
VIP

Brata keď zrazilo auto tiež sa zo 4 metre preletel, a auto šlo možno 25. Ale on nemal 180cm, ale asi 100, bol malý ešte. (Našťastie sa skoro nič nestalo, lebo bola zima a bol naobliekaný v 20 vrstvách).

Skrátka, z toho screenu (a celkovo tej scény) mám taký pocit, že logicky by to pri konkrétne tejto zrážke malo dopadnúť tak, že podkopnutie v kolenách, zlomené a zničené nohy a do pol pása zrejme pod autom, respektíve, ak by sa nevošiel, tak by ho auto pekne pár metrov rolovalo pred sebou.

// K, tak sorry že sa vyjadrujem k niečomu o čom sa tu práve hovorí. :lol:
Napísať odpoveď