The Witcher 3: Wild Hunt / Zaklínač 3: Divoký hon
Re: The Witcher 3: Wild Hunt / Zaklínač 3: Divoký hon
No ďalší update má priniesť mnoho noviniek, o.i. aj truhlicu.
Sa trtkam v tých Nových Zámkoch, najprv bal, teraz divadlo, gangy, pcviny... Ja chcem do prírody, hory lesy močiare baziny jaskyne... Uaaaa
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne, tiež ma to tam nebavilo, nevedel som sa dočkať kedy odtiaľ konečne odídem.. Hrozne nudné questy tam boli.
Posledné DLC bude new game + takže ak máte level nad 30 tak vám zostáva , tak isto zbroj a podobné veci , okrem knih a quest predmetov. Tí čo maju level pod 30 budu automaticky hodený na level 30. Na začiatku budeme mat v inventari elixir na vymazanie upgradov , takže si ich budeme môct navolit ešte raz ako chceme. Príšery atď budú mať samozrejme vyššie leveli aby to nebolo také ľahké
Akurát keď som dohral hlavný príbeh , môžem odznovu
Pre mňa asi najlepšia hra akú som kedy hral. Po každej stránke výborna , vedlajšie questy mi prišli veľmi zaujímave a nemusel som sa do nich nútiť čo sa mi väčšinou pri hrách nestáva
10/10
Akurát keď som dohral hlavný príbeh , môžem odznovu
No ja som prave dočistil Velen s Novigradom včera, žiadny otaznik nezostal.
Ja som začal build ako attack/signs build - gryf ale postupne to začalo byť prilis lahke s tym Quenom.
Tak som dal elixir očisty a spravil som cisty Alchemy build s medvedou. Vyzera to viac cool a aj hra je zabavnejsia a to o dost.
Navyše ten pocit keď som po 10 min. boji dal dole baziliška s levelom vysoko nado mnou.
Ja som začal build ako attack/signs build - gryf ale postupne to začalo byť prilis lahke s tym Quenom.
Tak som dal elixir očisty a spravil som cisty Alchemy build s medvedou. Vyzera to viac cool a aj hra je zabavnejsia a to o dost.
Navyše ten pocit keď som po 10 min. boji dal dole baziliška s levelom vysoko nado mnou.
-
twardykamen
Medium Professional
nasli ste vo vezeni Tyriona z game of thrones? 
Ako spustim hru odznova ale s >>30 levelom.ked dam doznova tak od 0 mi to hadze.
Ako spustim hru odznova ale s >>30 levelom.ked dam doznova tak od 0 mi to hadze.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
New game + este neni dostupne
To zrejme ešte chvíľu potrvá.
Zdravím Vás...
Potrebujem poradiť, ako dokončiť určité vedľajšie misie. Hlavný príbeh som celý prešiel ale ostali mi tam nejaké vedľajšie úlohy.
1, Věž z čistého nebe
2, Soška vojáka
3, Soška šlechtice
4, Zberateľská vášeň
1, V tejto úlohe mám po rozhovore s dedinčanom, ktorý mi zadal úlohu mám vkročiť do veže. Keď vojdem do veže, tak prejdem cez portál a ocitnem sa v miestnosti s golemom. Problém je v tom, že ten golem stojí iba na jednom mieste a na nič nereaguje a iba si mrmle pod nos. V tejto miestnosti sa nič nedá robiť a keď chcem ísť von z veže tak musím použiť download uloženej pozície. Na youtube je návod ako túto misiu splniť a tam som videl, že po vojdení do veže nastáva boj s golemom atď. Neviete poradiť, prečo sa u mňa po vojdení do veže nič nedeje?
2, 3, Tieto dve misie mám stále v ponuke vedľajších misií, aj keď sú odfajknuté ako splnené. Našiel som obidve sošky a keď som sa mal porozprávať s Triss, tak som ju oslovil, ale nič sa nestalo.
4, Ostala mi ešte táto nesplnená úloha, pri nej je potrebné nájsť všetky postavy (kováčov, obchodníkov, chemikov, bylinkárov....) a získať v prvej hre karty?
Ďakujem vopred za pomoc. Mám PC verziu.....
Potrebujem poradiť, ako dokončiť určité vedľajšie misie. Hlavný príbeh som celý prešiel ale ostali mi tam nejaké vedľajšie úlohy.
1, Věž z čistého nebe
2, Soška vojáka
3, Soška šlechtice
4, Zberateľská vášeň
1, V tejto úlohe mám po rozhovore s dedinčanom, ktorý mi zadal úlohu mám vkročiť do veže. Keď vojdem do veže, tak prejdem cez portál a ocitnem sa v miestnosti s golemom. Problém je v tom, že ten golem stojí iba na jednom mieste a na nič nereaguje a iba si mrmle pod nos. V tejto miestnosti sa nič nedá robiť a keď chcem ísť von z veže tak musím použiť download uloženej pozície. Na youtube je návod ako túto misiu splniť a tam som videl, že po vojdení do veže nastáva boj s golemom atď. Neviete poradiť, prečo sa u mňa po vojdení do veže nič nedeje?
2, 3, Tieto dve misie mám stále v ponuke vedľajších misií, aj keď sú odfajknuté ako splnené. Našiel som obidve sošky a keď som sa mal porozprávať s Triss, tak som ju oslovil, ale nič sa nestalo.
4, Ostala mi ešte táto nesplnená úloha, pri nej je potrebné nájsť všetky postavy (kováčov, obchodníkov, chemikov, bylinkárov....) a získať v prvej hre karty?
Ďakujem vopred za pomoc. Mám PC verziu.....
Treba napísať na čom hráš, rôzne platformy majú rôzne patche.
1. áno golem ma na PS4 napadol a potom som sa rozprával s takým zakliatym ujom. Máš tam možno bug, treba googliť podľa tvojej platformy.
2. Niektoré úlohy splní a napriek tomu zostanú v ponuku, je to daľší bug možno.
4. áno, je potrebné nájsť všetky karty, nájdy si nejaký chart na nete a odfajkni si čo mas, ale nemá to vyznam ak nejdes na platinovú trofej alebo achievment
1. áno golem ma na PS4 napadol a potom som sa rozprával s takým zakliatym ujom. Máš tam možno bug, treba googliť podľa tvojej platformy.
2. Niektoré úlohy splní a napriek tomu zostanú v ponuku, je to daľší bug možno.
4. áno, je potrebné nájsť všetky karty, nájdy si nejaký chart na nete a odfajkni si čo mas, ale nemá to vyznam ak nejdes na platinovú trofej alebo achievment
Zdravím, potreboval by som poradiť s jedným problémom.
Konkrétne ide o dlc quest Skellige most wanted. Po zabití vlkodlaka protivník stále pobehuje a potom sa zasekne na mieste.
Tento problém mám na ps4 (1.08 patch). Na pc som to hral tuším ešte na 1.06-1.07 a šlo to v pohode. Mal niekto tento problém s konzolovou verziou resp. vie ako ho vyriešiť ?
Konkrétne ide o dlc quest Skellige most wanted. Po zabití vlkodlaka protivník stále pobehuje a potom sa zasekne na mieste.
Tento problém mám na ps4 (1.08 patch). Na pc som to hral tuším ešte na 1.06-1.07 a šlo to v pohode. Mal niekto tento problém s konzolovou verziou resp. vie ako ho vyriešiť ?
Neopravený bug. Nejde to nikomu.
Ah jaj, škoda no... Dúfam, že za neho nebola žiadna trofej 
ahojte ja mam problem v pribehu ,, quest je to s kairov metz putovanie v tme,, mam bojovat proti bojovnikovi toho divokeho honu ale problem je ze ten pako len stoji ma na sebe ochranu gulu a stale sa mu doplna zivot a ja ho neviem porazit,, ako to vyriesit?
-
hrban
Addict
musíš ho poraziť
. Keď má tú guľu tak musiš mlátiť to ostatné okolo, čiže psy a rýchlo. Ten súboj je ťažký keď nemáš equip a lvl.
ak sa nedá inak tak skús znížiť náročnosť. Poprípade si stiahni console enabler z nexusmods a pridaj si poriadny meč
ináč z nexusmods ešte odporúčam AutoLoot - No Accidental Stealing, Fast travel from anywhere, Weight over 9000, Oil Sort Order, Gallop in cities a Darker Cat
ak sa nedá inak tak skús znížiť náročnosť. Poprípade si stiahni console enabler z nexusmods a pridaj si poriadny meč
ináč z nexusmods ešte odporúčam AutoLoot - No Accidental Stealing, Fast travel from anywhere, Weight over 9000, Oil Sort Order, Gallop in cities a Darker Cat
no lenze problem je v tom ze on na mna nazautoci,, hned naseba je*** tu gulu a nehybe sa,, prvykrat vyvola ten portal a potom uz len stoji a nic nerobi, a ked nanho zautocim tak ma odhodi, a zivot co som mu ubral ma po par sekundach zasa cely
-
hrban
Addict
aký máš patch/verziu ?
1.11 mi ukazuje
-
hrban
Addict
možno sa jedná o nejaký bug, dá sa to ľahko vyriešiť cez console enabler a do konzoly príkaz killall
a mozes mi prosim ta povedat postup na ten console enabler?? nakoniec nebolo treba, dal som skontrolovat subory v hre a stiahlo dakych 95 mb ktore chybali a uz to slo tak ako malo, ale dik za pomoc