The Witcher
trailer na Witcher 2
http://www.sector.sk/video/9777/witcher ... railer.htm
Mám takú otázku. Na konci 3. kapitoli, kde je treba zabiť kráľovnú kikomor tam vždy prebehnem až nakoniec, pozhadzujem tie trámy a nakoniec zhodím ten posledný. Kráľovná chcípne, ja utečiem do bezpečia mimo trámov, ale akonáhle kráľovná otrčí kopytá, zomrie mi aj Geralt. A tak stále dookola, už som to skúšal snáď 20x
Robilo to aj niekomu inému? BTW, túto pasáž hry som už o dosť dávnejšie prešiel s inou verziou hry bez akýchkoľvek problémov. 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zabitie kikomorej kralovny
Ja som ju zabil tak, ze som s Geraltom zasiel na vystupok v jaskyni nedaleko miesta kde spadol a na kikomoriu kralovnu som hodil nejakych 5-6 petard ďablova pecka a to ju zlozilo.
Ozaj neviete kde sa da stiahnuť krek na verziu 1.3 ?
Ozaj neviete kde sa da stiahnuť krek na verziu 1.3 ?
-
IamMartinQo
Star
Re: The Witcher
No to je hra, zacal som, jezis ovladanie na dve veci, a cim sa vam ten chlapik ohana mecom, ja ked k niekomu pridem tak tam stoji jak truhlik
, pise ze mam tukat lave ci prave uz nwm na mysi tukam a ten vtak tam stoji, aj mysou mam namierene na daakeho "bojovnika" no ten pako tam len stoji a nic nerobi no super...
a ja mozem zodrat kazdetlacidlo ci uz na mysi alebo na klavesnici...
/aha, vdaka, no ale aj tak ta hra je brutus
a ja mozem zodrat kazdetlacidlo ci uz na mysi alebo na klavesnici...
/aha, vdaka, no ale aj tak ta hra je brutus
To musis kliknut pockat kym zautoci a ked je ten ohnivy mec das nieco ako combo ak sa nemylilm ale dlho som uz nehral
Re:
Muffi napísal:Mám takú otázku. Na konci 3. kapitoli, kde je treba zabiť kráľovnú kikomor tam vždy prebehnem až nakoniec, pozhadzujem tie trámy a nakoniec zhodím ten posledný. Kráľovná chcípne, ja utečiem do bezpečia mimo trámov, ale akonáhle kráľovná otrčí kopytá, zomrie mi aj Geralt. A tak stále dookola, už som to skúšal snáď 20xRobilo to aj niekomu inému? BTW, túto pasáž hry som už o dosť dávnejšie prešiel s inou verziou hry bez akýchkoľvek problémov.
Uz si to presiel?
Ani mne to nechcelo ist, ale
1: Zhodit musis 4 tramy, + pockat kym pride kralovna Kikimor do tej velkej saly, tam musis zhodit nejaky najblizsi tram pri tom tunely, ako nahle zhodis makaj do toho tunela, uplne na koniec, ja som to tiez sice presiel len tak tak, lebo aj ked si mimo tramov zivot ti to uberie, ja som mal asi tristvrte ked som zhadzoval posledny tram, a prebehol som na koniec toho tunela pockal kym to drbne
--------------------
Ale teraz si neviem dat rady som v V kapitole, bojujem uz s tim smejdom Azar-om Javed-om
Ked mi prisiel na pomoc Berengar myslel som ze wooow vo dvojke mi bude hej, ale kym ma hodi do hry, Javed uz dusi Berengara, kym k nemu pribehnem tak hajzel v kuse ma oslepi , kym sa dam dokopy Berengar je uz na zemi (ale tak ako som uz zistil pri ostatnych misiach nezomrie)
Ok zotavim sa zacnem ho drvit asi v kuse mu daaku stvrtku-polku zoberiem zo zivota no debil zase ma oslepi a v pohode ma dorazi, a to mam vsetky hl. atributy na 4 stupni(myslim to sila vydrz, obratnost....a to 4 ma nenapadne
Ani znamenia mi nepomahaju ked mu dam Aard tresne ho na zem zacnem ho drvit dam mu 3 stane uvali mi tymi dvomi budzoganmi alebo co to je a som nahraty, nwm kde robim chybu, mam aj elixiri Vrbka(proti oslepeniu + omraceniu, ale nepomaha), mam lektvar Harolda Bileho alebo tak nejak, okamzite naplni zdravie, + mam aj kocku, videnie v tme, toxikacia maximalna, tak super...
Este otazka, akym mecom nanho idete, tym na potvori, co vam dala pani jazera?
ak ano aky styl, lebo mne sa nezda ani silny ani rychly, viac asi ubera ten silny....
Alebo idete nanho /Diabol sa vola,tym co vym dal Velerad v mene Foltesta za zachranenie princezny Addy..??
Ak ano akym stylom?? :
Zatial co som hral tak paradny pribeh to ma...
Len ma stve ze aj ked mam potrebne ingrediencie nedaju sa mi robit lektvary, mi pise zemalo ingrediancii aj ked mam vsetky....
Este musim stiahnut datadisk Enhanced Edition, a potom budem zvedavy na II-ku
Stve ma ze som zatial smikol vsetky zeny okrem Shani
Pekne obrazky su
-
IamMartinQo
Star
Tak oficialne som presiel Zaklinaca, strasne dobre RPG-cko takychto hier by mohli vyrabat viac...
Zaujimavy pribeh skvele prepracovanie, skvela zapletka s tymi zenami
+ alchymia a "tuningovanie hrdinu"...
Aj tak najvacsie problemy som mal s JAvedom preto ze ma hajzel vkuse oslepoval, JAkub de neviem co nebol problem a ani Pan Honu, skvely pribeh aj na konci, ked tomu nindzovi odsekne Geralt ruku a zabije ho, kto to vlastne bol, viem ze chcel zabit Foltesta ale kto to bol nejaky nindza so Salamandry ?
Stve ma napr to ze neviem kde zmizol Alvin, neukazali ani moju drahu lasku Triss, a do deja mohli byt zapojeni aj ostatni zaklinaci ako napr. Eskel aj ti ostatni ten stary
na abcgames pisu ze The Witcher II bude az v roku 2011
btw. nevie niekto nejaky obsah alebo co ze o com bude 2-ka lebo trailer bol paradny
Moje hodnotenie hry vybornych 90-95 %
Zaujimavy pribeh skvele prepracovanie, skvela zapletka s tymi zenami
Aj tak najvacsie problemy som mal s JAvedom preto ze ma hajzel vkuse oslepoval, JAkub de neviem co nebol problem a ani Pan Honu, skvely pribeh aj na konci, ked tomu nindzovi odsekne Geralt ruku a zabije ho, kto to vlastne bol, viem ze chcel zabit Foltesta ale kto to bol nejaky nindza so Salamandry ?
Stve ma napr to ze neviem kde zmizol Alvin, neukazali ani moju drahu lasku Triss, a do deja mohli byt zapojeni aj ostatni zaklinaci ako napr. Eskel aj ti ostatni ten stary
na abcgames pisu ze The Witcher II bude az v roku 2011
btw. nevie niekto nejaky obsah alebo co ze o com bude 2-ka lebo trailer bol paradny
Moje hodnotenie hry vybornych 90-95 %
Chcem si opäť zahrať zaklínača (mám originálku) a nainštaloval som si ho do PC. Chcel som si dať patche 1.4, ale pri inštalovaní mi to vypíše hlášku: V systéme nebyla nalezena jazyková verze odpovídajíci verzi hry. Stáhni si prosím príslušnou lokalizaci. Mám W7 Ultimate 64bit SK. Ináč hra mi ide, len by som chcel obísť tú ochranu aby mi to neťahalo z DVD. Neviem či existuje viac verzii toto patche, ale tento som si stiahol zo stránky CD projekt. Neviete niekto čo robiť? Ďakujem.
nenašiel som topic na 2 ku a tak pišem tu
že česky dabing 2ka mať nebude
http://www.eurogamer.cz/articles/zaklin ... -s-titulky
http://www.eurogamer.cz/articles/zaklin ... -s-titulky
zdravim , mam taky problem ze na konci 3 kapitoly ako mam bojovat proti magostrovi tak bojujem ale on je velmi silny proste stale ma zozeru ti kikimory a ja sa ani nedotknem magistra a ked ano tak zo zivota mu strasne malo ubuda ...vsade pisu ze ten magisetr je easy ale mne to tak nepride , a este , som pozera videjka na youtube a tam ich postava (zaklinac) ma na sebe taky efekt a striela ako keby lightningbolty ... u mna to jen aopak ze lightning bolty striela on po mne ... kde je chyba ? ... normalne nervim z toho !! 
vyskúšal si aspon kombináciu lektvarov vlaštovka a puštík? a aké znamenie požívaš najčastejšie? alebo máš najviac talentov použitých na nom? a požívaš aj vylepšenia na meče? moje naj znamenie je a aj bude igni.práve to hrám 2x a chýba mi poslední sefiroth do obelisku kethaar.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcem sa spítať. Na začiatku, v okolí vizimi je trpajzel u ktorého sa dá vykovať meč z 3 rúd, je takáto možnosť aj neskôr v hre, kedze som už v príbehu moc pokročil a už tam neni, ten trtajzel
Hral som to už dávnejšie ale myslím že to dokáže každý kováč
Veru, každý, ale v druhej kapitole s tebou buď trpazlík alebo ten rytier nechcú mať nič spoločné - záleží na tom, komu viac pomáhaš, či ľuďom alebo ostatným.
mam na sebe vsetko , potak na hp a energiu , poutivam to ohnive znamnie kombinujem ho s tym elektrickym , na zbrani mam prach ktory zvysuje poskodenie o 40% a este mam aj potion blizzard ale proste stale ma zabije ako keby nic ... este poznamenam ze ked som poezral videjak na youtube ten fight tak oni na sebe mali taky efekt , u mna to je naopak .. magister ma ten efekt a nie ja .. .helicos napísal:vyskúšal si aspon kombináciu lektvarov vlaštovka a puštík? a aké znamenie požívaš najčastejšie? alebo máš najviac talentov použitých na nom? a požívaš aj vylepšenia na meče? moje naj znamenie je a aj bude igni.práve to hrám 2x a chýba mi poslední sefiroth do obelisku kethaar.
a čo takto využiť znamenie Quen + Igni? daj link na to video nech vidím čo máš presne namysli aký efekt
stal sa my taký pekný BUG či jak to nazvať bol som u beraniny a povedal som mu že nemá nič spoločné so salamandrou a potom som išiel za detektivom a on my dal že mám zabiť beraninu ,no lenže to sa už nedá kedže som mu povedal že je nevinní a takto sa ja ani nemôžem dostať k poslednému sefirothu ktorí mi má dať kolkstien ,po tom čo zabijem beraninu, takže si budem musieť načítať starší save a prejsť si zas niektoré veci odznova
stalo sa toto niekomu z vás?
mám verziu hry 1.4.5.1282 .
stal sa my taký pekný BUG či jak to nazvať bol som u beraniny a povedal som mu že nemá nič spoločné so salamandrou a potom som išiel za detektivom a on my dal že mám zabiť beraninu ,no lenže to sa už nedá kedže som mu povedal že je nevinní a takto sa ja ani nemôžem dostať k poslednému sefirothu ktorí mi má dať kolkstien ,po tom čo zabijem beraninu, takže si budem musieť načítať starší save a prejsť si zas niektoré veci odznova
stalo sa toto niekomu z vás?
mám verziu hry 1.4.5.1282 .
To nie je bug, myslím, že len treba ísť nazad za detektívom a oklamať ho, že si zabil Beraninu. No možno najprv treba postúpiť v príbehu splnením iných úloh, nepamätám sa už.
-
IamMartinQo
Star
Muffi má pravdu, ked ti dá úlohu zabiť Beraninu, tak normálne vídi von od detektíva, chod zase spáť, povedz že si ho zabil a dej opäť pokračuje, sa mi zdá, že ja som aj tak beraninu zabiť musel...
Skvelá hra asi najlepšia čo som hral prešiel som ju 2x už sa teším na 2 všimol som sa na internete zaujímavý článok http://games.tiscali.cz/tema/kauza-stah ... oudu-54271 čo si o tom myslíte? Ja aj tak rozmýšlam, že si ju kúpim lebo jednotka bola veľmi kvalitná ale zato keby som to stiahol nejaky neverím tomu, že by ma to nejako postihlo.