Ticket system

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ticket system

Príspevok od používateľa nestik »

Zdravim, rozmyslam ako rocnikovu pracu do skoly spravit ticket system na android. Proste zo serveru stahovat data, podla aktualnej polohy GPS zistit ci su v okoli nejake blizke "objekty" a ak su navrhnut. Ide mi hlavne o to, ze na android som este nic nerobil aj ked snaha uz raz bola, takze by som sa chcel spytat niekoho kto s tym ma skusenosti ci by to bolo zvladnutelne za cca 3 mesiace spravit v podstate pre uplneho zaciatocnika v oblasti androidu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ticket system

Príspevok od používateľa mirak2 »

ak si mal javu, tak ano a relativne v pohodicke, ak si ju nemal, tak ano, ale nie az tak v pohodicke, trochu sa potrapis
PS: co myslis pod tymi objektami?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Malo by to byt asi pre firmu robiacu sevis, ta firma zrejme bude prijimat online "zakazky na opravu" ked servisak pojde niekde opravovat tak by si stiahol(stahli sa) data z webu ci nepribudlo nieco v blizkosti kde je, ak hej ponukne mu to.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

to je celkom lahke na implementaciu, len budes musiet porozmyslat, ako sa bude porovnavat to "v blizkosti"... lebo z telefonu z gps dostanes suradnice a tipujem, ze na webe budu adresy. vyriesis kompatibilitu a mas zaujimavy a jednoduchy projekt. pohoda
Napísať odpoveď