Tip na vylet po Slovensku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

to urcite nie. je jasne ze v atrakcii kam hodi tolko ludi budu aj jedlo drhasie... jednoducho Tatralandia nieje moj styl... take velmi "masove" mi to pride...
ale kazdy sme samozrejme iny
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chlapci diki za vsetky rady.

Takze, Betliar, Spissky hrad, Krasna hôrka, Bojnice - bol som tam x-krat.
V Tatrach som kazdu zimu 2x. Raz lyzovat a raz s rodinkou. A k tomu sme tam aj kazde leto, na tury a podobne.

Okolie Banskej Stiavnice, Oravy mame pochodene. A v Slovenskom raji som bol tolko krat ze ma tam uz ani netaha.

Dnes sme boli na taky mensi jedno-dnovy vylet. Trebisov->Gaboltov->Bardejov. Presi sme sa po meste a potom sme zamierili do Bj. kupelov. Sice som tam uz bol, ale na tom ich :uvodzovky: kupalisku som bol prvy krat. Od 13:00 do 19 sme zacvakali za listok 70 na osobu. To je este v pohode. Ale prideme dnu a jeden mini bazen s max. hlbkou vody 130cm. Tak som sa opytal plavcika, kde najdem plavecky bazen. A on ze tu taky nie je. Moja reakcia. :lol: Cize vy tu mate len jeden bazen a volate to kupalisko? (no bol tam este aj taky 2x3m s 80cm vody pre deti) Radsej to nazvyte clupkaren. + davam akurat tej prirode, ktora je vazne prekrasna. A ovadov tam bolo po ... Dost ma to ich "kupalisko sklamalo" Zajtra sme na kupku v Tv (lebo mamka ma este pacientov) a v stredu ideme do nezname. Ale vase tipy nas inspirovali. :wink:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Digital napísal:eeee , ak chce zaziť skutočnú jazdu na motokárach nech ide do trebatíc na motokárový okruh , je tam požičovna tých kosačkových motokár lacných ale henté gumenné halové trate sa nikdy nevyrovnajú pravému vyjazdenému asfaltu kde sa jazdia majstrovstvá europy :wink:
digital,presne si trafil do cerneho btw ja som tam jazdievakl zavody :arrow: ale ver tomu ze keby ze si tam zajazdis na nejakej pozicanej motokare najvissej triede icc(tusim 150 alebo 200ccm)s manualno sekvencnou prevodovkou,tak by si sa dosral!na tej dlhej rovinke na konci pred vracakom dosahuju 200km/h :) .najsilnejsie co som jazdil som jazdil som jazdil na ica junior-strasna jazda.moja trieda bola kadet btw som mal este len 13 rokov.mal som aj taku motokaru homemade a na tej som sa prekotil (na tom vracaku pri vyjazde ) :lol: som si zlomil klucnu :cry:
edit:k teme-s pozicanym karavanom sme navstivili ochtinsku aragonitovu jaskynu,nadhera.nase vylety byvaju vecsinou na nejau rallye.naposledy sme boli na wrc sardinia.uzas
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

rixo napísal:digital,presne si trafil do cerneho btw ja som tam jazdievakl zavody :arrow: ale ver tomu ze keby ze si tam zajazdis na nejakej pozicanej motokare najvissej triede icc(tusim 150 alebo 200ccm)s manualno sekvencnou prevodovkou,tak by si sa dosral!na tej dlhej rovinke na konci pred vracakom dosahuju 200km/h :) .najsilnejsie co som jazdil som jazdil som jazdil na ica junior-strasna jazda.moja trieda bola kadet btw som mal este len 13 rokov.mal som aj taku motokaru homemade a na tej som sa prekotil (na tom vracaku pri vyjazde ) :lol: som si zlomil klucnu :cry:
edit:k teme-s pozicanym karavanom sme navstivili ochtinsku aragonitovu jaskynu,nadhera.nase vylety byvaju vecsinou na nejau rallye.naposledy sme boli na wrc sardinia.uzas
Ja som tam závodil , po celom Slovensku teda ... 2x majster Slovenska , kategoria kadet a comer .. ale to uz dávno rok 1999 a 2000 ... neboj sa viem co to je .. na najsilnejsej motokare v kategorii som sa tam uz viezol (125ccm) :wink: :wink:

btw.: Mozno sa aj poznáme , ak si pamatas velký zlty autobus alebo zltu aviu , chlapec v modrej kombineze , neskor zltej , taký čérny ,hlavny sponzori Regima , Nitrianske noviny ... tak to som bol ja :) :lol:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

:lol: volaco sa mi javi,ty si jazdil vtedy ked sa aj maly malcharek snazil jazdit?mal sponzora jaguar :evil: a nevedel jazit.ja som tam jazdil len asi stvrt sezony btw som este nemal sponzora.ja som tam behaval na takej podomacky porobenej :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rixo napísal::lol: volaco sa mi javi,ty si jazdil vtedy ked sa aj maly malcharek snazil jazdit?mal sponzora jaguar :evil: a nevedel jazit.ja som tam jazdil len asi stvrt sezony btw som este nemal sponzora.ja som tam behaval na takej podomacky porobenej :lol:
jjjj , malý christián , on zacinal akurat kadet ked ja som presiel do comeru pravdepodobne , uz si to nepamatam moc. Dost dobry moji superi boli napr. maly niko kvašai s mkbčka , to určite poznáš :) , ale daval som ho :P ... M. Hirš a tak ... v Comeri Malý Sekera a tak .. urcite si pamatas tie mená , ja sa tak trochu prezradím , Oto H. som nooo :lol: Pamatas nejake s tychto mien ? ... zaujmam sa preto o to lebo uz 3-4 roky som poriadne o nikom nepočul a či si niekto vobec tieto mená pamatá .. a konecne narazim na zavodníka :) no a podomacky tam bolo viacero motokar za tie roky co som jazdil tak neviem .. ale keby vidim motokaru tak si urcite spomenem :)

Sorry za OT ale normalne som v úžase :lol:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

na hirsu si paamtam ,viem jak ste tam vy chalani behavali vzdy v tych malych kombinezkach po trati avolado tam mal taku el. kolobezku a vtedy som to strasne chcel:D :lol: ale o tom uz v inej teme aby sme nahodou nedostali basu btw nehovorime k teme :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rixo napísal:na hirsu si paamtam ,viem jak ste tam vy chalani behavali vzdy v tych malych kombinezkach po trati avolado tam mal taku el. kolobezku a vtedy som to strasne chcel:D :lol: ale o tom uz v inej teme aby sme nahodou nedostali basu btw nehovorime k teme :lol:
Presne tak , kolobežky a vsetky te vynalezy ktorymi sa v depe a na trati behalo :lol: ...

To sme chceli len ukázať dobrý tip .. IST SI ZAJAZDIT NA MOTOKARE NA OFICILNE TRATE :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A aku trasu by ste mi (me & my darling) navrhli v Tatrach, dajme tomu ze sa tam dostanem vlakom a? program na cely vikend sa mi nejako nedari zbuchat, ma tu niekto fantaziu?
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

fruxo napísal:Ružin :)
ja skorej na Ružinú ,pri Lúčenci 8)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Bojnice - ZOO, zámok
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

este pridavam(tym padom odbocujem od motokar,ale zostavam uz oficialnych tratiach)mozte sa ist kuknut na motokrosove zavody vo sverepci,alebo v senkviciach.
MOTOKROSS
21-22.07-Majstrovstva sveta v MX + ME 125ccm-SVEREPEC
29.07MM SR mladeže v motokrose-ŽÁŠKOV
30.09-MM SR v motokrose MX85,MX1,MX2 + quad-ŠENKVICE
14.10MM SR v motokrose MX85,MX1,MX2 + quad-LOVČICA
SUPERMOTO A MOTARD
07.10-Medzinarodné majstrovstva SR-DUNAJSKÁ STREDA
PLOCHÁ DRÁHA
26.08-ZLATÁ PRILBA SNP-ŽARNOVICA
CESTNÉ PRETEKY MOTOCYKLOV-CPM
11-12.08-Európsky pohár-VINTAGE REGULARITY CUP-NOVÉ MESTO n. VÁHOM
ENDURO A COUNTRY CROSS
01-02.09-MAJSTROVSTVÁ SVETA ENDURO-KROMPACHY
TRIAL
22-23.09Medzinárodné majstrovstvá SR-DUCHONKA
MOTOTURISTIKA-M SR BODOVACIA SÚTAŽ
26-28.10-REVÚCA-SPOMIENKA
MOTOTURISTIKA-ZRAZY A ŠPRINTY
17-18.08-Zemplinska šírava-zraz"Sveta motocyklov"
ŠPRINT-Majstrovstvá SR
11.08-Majstrovstva SR - letisko Žilina-Hríčov
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

chod do tatroch stanovat :smt025
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

Jednoznacne. Morske oko sninsky kamen a Vihorlat
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Terchova: Janosikove diery...tura na pol dna, nieco podobne ako slovensky raj- rebriky, vodopady a pod.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chlapci dik za vsetky rady. Niektore sme si pozreli, ine sme chceli no akosi to nevyslo.
Stvrtok okolo obeda sme odchadzali a vcera o 9 sme sa vratili.
BTW nabehali sme 750 km.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ja by som rad pozrel nasych ceskych bratov a ist tam niekam k vode a bo k horam
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

prave som sa vratila z národneho parku Slovenskeho krasu - okolie Plesivca su tam planiny ako Koniarska, Plešivská, Silická..dalej Zadielska...v tomto kraji je mnozstvo jaskyn, ..od mensich az po vecsie ako domica, a gombasek ..jasovska.. a v Silickom kraji sa nachadza Silicka ľadnica velmi zaujimava jaskyna kde sa po cely rok udrziava ľadopád...len bacha na znacky v tychto lesoch sa da lahko stratit..

dalej odporucam: Slovensky raj, Poloniny, Tatry N., T.V, Pieniny, Poľana...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Tip na vylet po Slovensku

Príspevok od používateľa Grim »

...určite nielen ja sa chystám na tohtoročný festival duchov a strašidiel na Bojnickom zámku...bol som tam minulý rok a to parkovné stojí 5€...tento rok som teda chcel nájsť nejaké neplatené parkovisko čo najbližšie...ani dlhšia prechádzka mi nerobí problém...neviete niekto o niečom?...
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Tip na vylet po Slovensku

Príspevok od používateľa beardie »

niekde priamo v Bojniciach v nejakej ulici?
Napísať odpoveď