Tema pre tipy na vyhodnu kupu hlavne elektroniky, spotrebicov, tv, pc, notebookov, monitorov, mobilov... (okrem hier a potravin)
Moze to byt kratkodoba akcia, zlava, len musi byt realna, skutocna, prip. to moze byt dlhodobo nizka cena produktu, ktory ma velmi dobry pomer cena/vykon, cena/kvalita, teda ktory sa oplati kupit, idealne ak mate produkt vyskusany, kupeny, overeny.
V tipe napiste nazov, e-shop a cenu, prip. pridajte aj odkaz a ak mate vlastne skusenosti, mozete napisat strucny popis.
Nemali by tu byt akcie na neoverene produkty, nezname znacky z neznamych eshopov a pod., ani na hry a potraviny (ktore tu maju vlastne temy, nizsie).
Inspirovala ma hlavne tema na AOC monitor, tiez mam nejake tipy a nie kazdy ma cas na sledovanie vsetkych tem a prispevkov, takze som sa rozhodol zalozit tuto temu, mozno by sa mohla spravit sticky, ak je to mozne.
Tipy na akcie a zlavy pre hry (aj na 100% zlavy) su v teme Steam, Origin, Uplay, Epic games,... - akcie
Tipy na potraviny su v teme Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ? - aj ked by sa nazov temy mohol zmenit na vseobecnejsi.
Teraz konkretne tipy z inych tem, ale aj nove:
Tip na monitor: AOC Q3279VWF(75Hz+FS) za 200€ - giant-killer
- Starsi tip od DropDead na monitor, ale stale aktualny pre IPS verziu, plati zrejme do vypredania, cena IPS verzie v alza 194€, viac info v danej teme (kde su aj skusenosti uzivatelov hojka, aj moje).
ADATA DashDrive UV131 64GB
- Starsi, ale overeny maly a rychly USB kluc, cena 8€, viac v tejto teme, kde su aj moje skusenosti a namerane rychlosti.
LARA VIP - kancelarska stolicka
- Dalsi tip od DropDead, kancelarska stolicka LARA VIP, viac v tejto teme, kupilo si ju viac uzivatelov hojka a su tam aj postrehy a strucne recenzie, cena je podla konfiguracie od 184€ v eshope vvmix.sk.
Xiaomi predstavilo lacný 34-palcový herný monitor Mi Surface Display
- 34", 3440x1440, 144Hz, VA panel od Samsungu, 4 ms GTG, Freesync, cena v prepocte je 250€, u nas to bude viac, ale aj tak je to velmi zaujimave (len skoda ze je zakriveny, ale to je subjektivne), zatial sa (u nas) nepredava.
EDIT: Pre karmistu, chces ma dostat na slovicka, ale sam si sa chytil, pisal som, ze "idealne" by mal byt produkt overeny a kupeny, nie ze to tak musi byt, Xiaomi je overena znacka a dany monitor z odkazu (aj ked sa este nepredava) ma velmi dobry pomer cena/vykon a bude mat displej od (opat overenej) firmy Samsung, co som aj uviedol v popise. Myslim ze je zrejme, ze by tu nemali byt hlavne tipy na podozrivo lacne produkty neznamych znaciek, prip. znamych znaciek z neznamych eshopov, kedze to mozu byt "fejky".