Nema prosim vas dakto alebo nevie kde by som mohol zohnat titulky k Saw Movie Pack BRRip XviD AC3-ViSiON ??? (stiahnuty z torrentleechu) ... samozrejme mam na mysli ceske alebo slovenske... jednotlive diely maju releasove nazvy:
Saw.2004.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.II.2005.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.III.2006.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.IV.2007.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.V.2008.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.VI.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
... myslel som si ze to bude hracka, ale zjavne nie... skusal som aj titulky ku klasickym dvd-rip releasom (kedze z BRRip-ov som nenasiel), ale vobec nic nesedi, ani len systematickym posunom (t.j. niekde idu dobre, niekde meskaju 5, inde 20 sekund atd...) cize precasovanim to nepojde spravit. DAKUJEM.
Titulky k BRRip (Blu-ray rip)
Re: Titulky k BRRip (Blu-ray rip)
No kedze ide o 6 filmov, tak sa ti asi najviac oplati stiahnut napriklad Subtitle workshop a prerobit fps titulkov. Potom ti bude stacit iba nastavenie posunu casu na zaciatku filmu a za predpokladu, ze tam nie su vystrihane alebo pridane sceny ti to bude sediet az do konca filmu.
Fps zdrojovych titulkov by malo byt zverejnene na stranke kde si ich stiahol a fps tvojich videi zistis v ich vlastnostiach. V subtitle workshop je na to potom jedna funkcia ktorou to hned prevedies.
Fps zdrojovych titulkov by malo byt zverejnene na stranke kde si ich stiahol a fps tvojich videi zistis v ich vlastnostiach. V subtitle workshop je na to potom jedna funkcia ktorou to hned prevedies.