Titulky k BRRip (Blu-ray rip)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Titulky k BRRip (Blu-ray rip)

Príspevok od používateľa jason007x »

Nema prosim vas dakto alebo nevie kde by som mohol zohnat titulky k Saw Movie Pack BRRip XviD AC3-ViSiON ??? (stiahnuty z torrentleechu) ... samozrejme mam na mysli ceske alebo slovenske... jednotlive diely maju releasove nazvy:

Saw.2004.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.II.2005.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.III.2006.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.IV.2007.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.V.2008.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Saw.VI.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON

... myslel som si ze to bude hracka, ale zjavne nie... skusal som aj titulky ku klasickym dvd-rip releasom (kedze z BRRip-ov som nenasiel), ale vobec nic nesedi, ani len systematickym posunom (t.j. niekde idu dobre, niekde meskaju 5, inde 20 sekund atd...) cize precasovanim to nepojde spravit. DAKUJEM.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Titulky k BRRip (Blu-ray rip)

Príspevok od používateľa Gothar »

No kedze ide o 6 filmov, tak sa ti asi najviac oplati stiahnut napriklad Subtitle workshop a prerobit fps titulkov. Potom ti bude stacit iba nastavenie posunu casu na zaciatku filmu a za predpokladu, ze tam nie su vystrihane alebo pridane sceny ti to bude sediet az do konca filmu.
Fps zdrojovych titulkov by malo byt zverejnene na stranke kde si ich stiahol a fps tvojich videi zistis v ich vlastnostiach. V subtitle workshop je na to potom jedna funkcia ktorou to hned prevedies.
Napísať odpoveď