Chcem sa spýtat, že co treba zapnut alebo v akom prehravaci sa daju prehrat titulky, ktore su v mp3 , teda ze pocas hudby v mp3 formate (prip. AAC) bezia na prehravaci titulky,napr. text piesne...
aka funkcia je na to potrebna, lebo kamarat ma wmp 11 a idu mu , ja som ho stiahol tiez a nejdu mi...
diki za odpoved
titulky v mp3
-
vladenko007
VIP
Musis mat nainstalovany program Minilyrics
Ked si pripojeny k netu a napriklad pustis Winamp spusti sa ti aj Minilyrics ktory na zaklade nazvu skladby (teda ak ju mas vyplnenu najlepsie je mat komplet otagovanu) stiahne text piesne s netu.Minilyrics je praktický prográmek, díky němuž budete moct vidět text k aktuálně přehrávané písničce ve vašem Winampu, Windows Media Playeru, itunes, MusicMatch Jukeboxu, Quintessenial Playeru, foobaru2000 nebo RealOne Playeru. Ddíky synchronizaci s písní lze text využít i jako takové jednodušší karaoke.
-
vladenko007
VIP
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
vo WMP9 sa to da urobit .. das prehrat song kliknes v playliste na song pravym tlacidlom vyberes Upravit.. a tam mas zalozku Texty.. vies tam dat cely text naraz alebo ho aj mozes casovat presne podla toho ako sa v pesnicke urcita textova cast spieva (synchronizovat ho).. vysledok sa potom ulozi proamo do MP3.. akurat ti ten text zobrazi len v WMP ked si zapnes titulky .. v inych prehravacoch mi to nefungovalo len vo WMP.. editovat sa to da len vo WMP9 a prehras to vo vsetkych verziach WMP..