Titulný blok na výkres
Titulný blok na výkres
Cafte. momentalne si robím maturitnú prácu (laboratórny) zdroj a potrebujem si nakreslit do dokumentacie predny panel, lenze na výkrese by mal byt este aj titulný blok. neviete ako ma vyzerat, popripade, nemate to niekto spravene?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
jj, presne to..super...mohol by si mi to prosim t poslat na mail? ..uf, dufam ze mi to autocad 2009 zobere...iny som momentalne nezohnal..nordkapp_pb napísal:jak to potrebujes predny panel zo stranky mechanickej, cize strojarsky vykres, tak ti mozem poslat format s titulnym blokom co pouzivam .. vymazes is iba loko ustavu konstruovania a mas
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
aky chces format ? nech to vrazim do nejakeho normalneho ... alebo to chces bez formatu ? ... a mail je aky ? ked kliknem na talcitko mail, tak to chce posielat a neni tam moznost prilozenia suboru 
// je to v Acad 07 .. mozem to poslat ako dwg, alebo dwt .. neviem nakolko vies s cadom pracovat a co je pre teba vyhodnejsie
... inak ma este napada, ten blok je cesky ... neviem ci to nebude vadit 
// je to v Acad 07 .. mozem to poslat ako dwg, alebo dwt .. neviem nakolko vies s cadom pracovat a co je pre teba vyhodnejsie