Mam taky maly problem. A potrebujem to cim skor vyriesit.
Spravim dokument vo Worde a vlozim donho rovnice z Microsoft Equation. Ale ked to dam vytlacit, tak mi tlaci "©" namiesto "=". Namiesto "." vytlaci "∫" alebo take nieco.. a tak to pokracuje.
Skusal som to prerobit aj do PDF ale aj tak mi to vytlacilo rovnako. Skusal som to dokonca aj na viacerych tlaciarniach.
Treba mi tam nieco nastavit? Alebo preco to nejde? Niekedy som s tym nemal problem...
Mam Office 2007 ale myslim ze v tom nebude problem, kedze Equation je ten isty ako v 2003
Tlačenie rovníc vo Worde
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
will.i.am
Darca
mne to vytlacilo zle na 3 roznych tlaciarniach. a skusal som to aj do PDF ako som pisal, cez PDF Factory PRO... tak neviem ako... zajtra idem tlacit toto co potrebujem momentalne, tak som zvedavy ako to dopadne...--==[ RA ]==-- napísal:Aj to je moznost ale problem to vyriesi len docasne, podla toho co hovoril tak asi bude chyba niekde vo fontoch alebo sa mu pokazila tabulka znakov, bud vo Worde, teda cele PC alebo v ovladaci pre tlaciaren. Aspon podla mna, skus preinstalovat ovladac k tlaciarni alebo take daco.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
will.i.am
Darca
teraz som to skusil znova inde vytlacit s tym istym wordom a v pohode... tak ja neviem. mozno ta kde som to tlacilnieco v PC chybalo, alebo co... zahada--==[ RA ]==-- napísal:Aha takze ak dobre chapem, ty si neco napisak, ulozil napr na USB kluc dade to odniesol a tam to vytlacilo zle, a skusal si to na 3 roznych tlaciarnach a stale zle? Hmm tak to asi fakt dade vo worde alebo v kodovani dokumentu bude. Skus inu verziu Wordu ak mozes, co ti to urobi.