Tlačiareň alebo multifunkčné zariadenie ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mustafa
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Tlačiareň alebo multifunkčné zariadenie ?

Príspevok od používateľa Mustafa »

Zdravím, mám takú otázku, že čo sa viac hodí - tlačiareň alebo multifunkčné zariadenie (tzn. tlačiareň. scaner, kopírka) ? Lebo idem kupovať tlačiareň a síce sa bez scaneru a kopírky obídem, ale predsa by to len bolo veľké +. Akurát ma dosť veľa ľudí odhovára od kúpy multi. zariadenia, lebo keď sa pokazí jedna vec, ostatné sú v ťahu tiež (resp. že to je v servise a nemôžem používať ani jednu vec).

Tak aký je váš názor ?

A ešte aby som nezabudol, z tohto si vyberám:

http://www.datart.sk/katalog/Atramentov ... P4500.html
Tlačiareň

http://www.datart.sk/katalog/Multifunkc ... P-210.html
Multi 1

http://www.datart.sk/katalog/Multifunkc ... 0-AIO.html
Multi 2

Predom ďakujem za rady.
rados915
Guru
Guru

Re: Tlačiareň alebo multifunkčné zariadenie ?

Príspevok od používateľa rados915 »

Mustafa napísal:Akurát ma dosť veľa ľudí odhovára od kúpy multi. zariadenia, lebo keď sa pokazí jedna vec, ostatné sú v ťahu tiež (resp. že to je v servise a nemôžem používať ani jednu vec).
A keď sa ti pokazí tlačiareň? Tak čo, môžeš ju používať? Ak nemáš peniaze aby si si mohol kúpiť zvlášť tlačiareň, kopírku a scanner tak neviem čo riešiš. Je to pravda, že keď sa ti pokazí jedno, že ostatné nejde. Ale je to aj pri tlačiarni. Ja mám multifunkčné, okolo roka, lacnejšie ale ide stále dobre, nič nebolo pokazené, iba mením náplne. Najväčšia výhoda multifunkčného je asi scanner, vždy keď niečo potrebujem do školy napr. iba to tam hodím a je to v PC.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite by som preferoval multifunckne zariadenie, pretoze sa kopirka vzdy zide. V prvom rade by som sa ale informoval, ci je mozne plnit naplne, pretoze naplne do niektorych tlaciarni od HP sa nedaju renovovat a tak si nuteny kupovat nove. Vsetko ma svoje plusy a minusy, ja povazujem dnesne tlaciarne uz sa dostatocne dobre na to, aby kvalitne tlacili, rychlo tlacili a rovnako dobre skenovali ci kopirovali. Takze pre mna je dolezite plnenie naplni a priemerna cena za vytlacenu stranku. Osobne by som skor isiel do HP.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak ti môžem poradiť tak nepodceňuj náklady na vytlačenie jednej stránky.
Ja mám doma už 6 rokov tlačiareň Epson C40 UX + scaner HP 3500c a plná spokojnosť. Sestra s tým skončila strednú a teraz je na vysokej.

Kupujem zásadne neoriginálne náplne VISION TECH www.sellsys.com čierna stojí 50 Sk a farebná 80 Sk. Neoplatí sa to ani plniť.

Ako je to s Cannon to neviem ale keď máš prefotiť niekoľko kníh tak musíš pozerať hlavne na rýchlosť scanovania a náklady na tlač lebo ináč to ide dobre do peňazí.

Lepšie je kúpiť starší typ tlačiarne kde už máš možnosť lacno kúpiť neoriginálne náplne ako kupovať nejakú supernovinku. Kde táto možnosť ešte nie je.
Napísať odpoveď