Tlačiareň nechce tlačiť
Tlačiareň nechce tlačiť
u kamaráta doma maju 2 PC stolové a tlačiareň a este je nanu napojeny aj notebook z obyvacky a ta tlaciaren je aj zvolena ako predvolena a v ZARIADENIA A TLACIARNE je tam aj zelena fajocka ale je proste priesvitna, ze nieje zvyraznena a ked nanu polozim mys tak tam sa ukaze ze je offline ci co a neviem ako ju mam dat online alebo docielit aby tlacila..lebo predtym sla potom zas nie potom zas hej a teraz nejde
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tlačiareň nechce tlačiť
Hmm skus dat start, spustit a tam napisat services.msc a dat enter..Najdi v zozname Print Spooler a pozri ci je v stave Started. Ak ano, tak by som skusil pripojit tlaciaren a nanovo dat ovladace, nakolko to vypada jedine problem s komunikaciou.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tlačiareň nechce tlačiť
Toto robilo otcovi s nacou tlaciarnou ked si ju chcel zobrat do pivnice a tam s nou tlacit.
Pomohlo mi to ze som ju vymazal zo zoznamu zariadeni a pridal na novo (asi 3x). Restartoval PC (ja som len odhlasil po uzivatela). Vytiahol USB z PC a nanovo ho zapojil. Trapil som sa asi 20 minut ale uz ide v pohode.
Pomohlo mi to ze som ju vymazal zo zoznamu zariadeni a pridal na novo (asi 3x). Restartoval PC (ja som len odhlasil po uzivatela). Vytiahol USB z PC a nanovo ho zapojil. Trapil som sa asi 20 minut ale uz ide v pohode.