tlačiareň pixma MP282 nejde vložiť papier ?!!
-
majo1122331
Novice
tlačiareň pixma MP282 nejde vložiť papier ?!!
Zdravím. Na Vianoce som dostal tlačiareň, žiaľ, asi poriadne dementnú, značky CANON. Ked som ju vtedy chcel vyskúšať, no, vtedy, po sviatkoch som si k nej musel ísť kúpiť USB kábel asi za 3 eurá, ktorý k tomu samozrejme nebol. Ked už som ho mal, tešil som, že ju budem môcť konečne vyskúšať. čítal som návod v tej príručke, na ich internetovej stránke, asi hodinu som skúmal kam narvať ten posratý papier. Mal som také nervy, že som ju skoro hodil o zem, ale našťastie som to neurobil. Nejak som ju ani veľmi nepotreboval, tak som ju nechal zapadnúť prachom, ale teraz niečo potrebujem vytlačiť. Tu majú návod na tú tlačiareň https://www.canon.sk/Support/Consumer_P ... 1&type=faq UROBIL som znova všetko presne podľa toho návodu a ten papier tam proste nejde dať :DDD ako môže niekto vytvoriť tak čurácku tlačiareň do ktorej nejde vložiť papier ? Dal som to presne tam, kam sa to má davať. Všetko som urobil presne tak, ako v tom návode ale ten papier stade trčí tak 30 centimetrov von. už som ho drbal hádam do každého možného otvoru na tej tlačiarni a nič. skúšal som tlačiť ked tam bol a hentak trčal že či si ten papier nezobere dovnútra. Hovno. Ale možno som dement ja a nie tí idioti čo robili ju alebo ten návod ktorý som do bodky splnil a aj tak to neprinieslo žiadny výsledok. AKO TAM MAM DAT TEN PAPIER ????? DAKUJEM
Re: tlačiareň pixma MP282 nejde vložiť papier ?!!
obvykle papier založíš tam do tej diery zhora a necháš trčať. tlačiareň si zoberie jeden list, ked ide tlačiť. skúšal si vôbec dať tlačiť?
-
majo1122331
Novice
hej skúšal a nič sa nedialo. A ten papier trčal úplne von skoro celý, pritom tu https://www.canon.sk/Images/G0080896_tcm127-773971.png trčí len trochu.
pretože na tom obrázku je to len graficky znázornené, keď sa na to pozrieš poriadne tak je jasne vidieť že ten papier je zreteľne menší než reálna A4.
konkretne v hentom pripade nejaky fotkovy rozmer, cize 9x13 alebo 10x15 (cm)
-
vladenko007
VIP
Napadla ma ešte taká blbosť. Pri novej tlačiarni sú zabezpečené pohyblivé časti lep. páskou. Neostala ti nejaká ešte zalepená?
Canon som mal zo zásobníkom zdola aj zo zadu a nebol nikdy problém.
-
majo1122331
Novice
Dobre, povedzme že to nie je na A4. A kde sa dáva A4 ?? Nenašiel som tam žiadny iný zásobník, ani v návode tuším nie je spomenutý.
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2014, 22:20)
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2014, 22:20)
to nievladenko007 napísal:Napadla ma ešte taká blbosť. Pri novej tlačiarni sú zabezpečené pohyblivé časti lep. páskou. Neostala ti nejaká ešte zalepená?
presne tam hore sa dáva, papier ti bude vytŕčať cca tak ako je v prílohe... potom už treba mať riadne zapojenú tlačiareň s PC a nainštalované riadne ovládače pre úspešnú tlač.
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mal som túto tlačiareň, papier sa do nej vkladá ako do hociktorej inej, chyba asi teda bude na druhej strane
USB kábel sa nedodáva pri väčšine lacných tlačiarní, nielen pri tlačiarňach Canon.
-
majo1122331
Novice
dík, ono sa to skutočne vkladá zhora. ovšem to dosť dlho trvá, aspoň pri prvom tlačení pokiaľ si to vezme papier, takže som predtým asi krátko čakal