Tlačiaren robí pruhy
Tlačiaren robí pruhy
Dbrý den poradite mi ako opraviť tlačiaren ked mi začala robiť pozdlz celeho papiera na okrajoch smuhy (pruhy) jedna sa o laserovú tlačiaren doteraz išla dobre vytlačil som dosť vela na nej cca 700 stran
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tlačiaren robí pruhy
musis lepsie popisat tie pruhy najlepsie odfotit a dat sem....ak to je uplny kraj papiera a robi tam taky jemne sivy pruh tak bude treba vycistit tlaciaren zvnutra . Moze to robit vysipany toner v tlaciarni alebo pod. Ak je ta ciara na miestach kde tlaciaren tlaci tak tam to moze mat viac pricin a to sa da zsitit podla tvaru vzdialenosti a pod tej ciary...
no je to taky jemny sivy pruh na obidvoch stranach papier vertikalne mimo toho ako tlačiaren tlači.....inač ako sa čisti tlačiaren? iba poutierať prach čo je vnutri alebo?
-
BookEditor
Light Professional
Inak aj mne sa stalo to isté, tiež laserovka, čiernobiela. Začalo mi robiť také 2 špinavé pruhy, zistil som, že to spôsobujú posúvne valčeky. Odmastil som ich, vyčistil, nepomohlo. Dal som si vyčistiť aj vnútro tlačiarne, ale robí to furt... Neviete prečo?
môžem to dať vyreklamovať ?
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
pokiaľ je v zaruke a obchod, s ktorého si to bral je dosť seriozny a važi si zákaznika tak ti to bez problemov zreklamuju ( teda donesieš tlačiareň na den dva, oni vyčistia a prideš si po nu ) ....
kedže da sa povedať, že je to zavada, ktorá brani bezproblemovemu uživaniu tlačiarne....
kedže da sa povedať, že je to zavada, ktorá brani bezproblemovemu uživaniu tlačiarne....
ja by som to tipoval na toner. skus tam dat iny resp. tento do inej tlacky, ak mozes. alebo to cele (ak je to toner, ktory tam bol pri kupe) odnes do obchodu, snad to uznaju (mozno maju iny toner na vyskusanie)
Mne tiež toto isté robilo, chyba bola v Tonery (som ho mal poškrabaný).
Do 24 mesiacov od kúpy je reklamácia. 700 stránok je málo na lasser. Pokiaľ to prekračuje 24 mesiacov, vybrať toner, potrepať všetkými smermi, prípadné nečistoty zotrieť, odskúšať. Pokiaľ to pretrváva, odskúšať iný toner. Pokiaľ pretrváva, kontrola ostatných vecí v dráhe papiera, čistenie. A pokiaľ pretrváva, servis.