Tlaciaren CANON PIXMA MP-540
-
RainbowSix
Light Professional
Tlaciaren CANON PIXMA MP-540
Chalani mam taku otazku. Kupil som si tlaciaren CANON PIXMA MP-540 a dostal som knej 5 kartricov a chcem sa spitat ci sa tieto kartrice daju doplnit a ci sa da u tejto tlaciarni zistil kolko farby je v kartricoch?
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no neviem aký to je typ ani nič okolo nej ale zo všeobecne.: je atramentová tj mali by sa dať doplniť,ale ja osobne by som to nerobil.repasované cartrige určite neposkytnú takú kvalitu tlače a ani nevydržia tak dlho ako origoš.radšej si pozháňaj cartrige (nie originál od výrobcu) ktoré sú určené do nej.vyjdu lacnejšie ako značkové a rozdiel v kvalite bude určite menší ako pri plnených.a stav hladiny atramentu,...
nie je to nič nezvyčajné stiahni si k tomu se a utility a pri troške štastia to nájdeš tam....good luck
inak s kade si? nemáš záujem o predaj? ak nie tak poho
http://software.canon-europe.com/ inak link na s a podobne
inak s kade si? nemáš záujem o predaj? ak nie tak poho
http://software.canon-europe.com/ inak link na s a podobne
-
PAuLi3
Darca
mam canon mp520, skoro to iste ako tvoja,,,co s atyka doplnania cartridgov tak to urcite neodporucam , uz s ai tak dve tlacierne dodr*kali(daval som doplnat a po case mi tlaciaren ukazovala len error a nic sa s nou nedlao robit). Takze radsej kupujem oprigo canon cartridge, jeden stoji 10-13€ takze v pohode
plny toner
mam 1 problem (pre niekoho mozno hlupost)
mam tuto tlaciaren s 5 cartrigami. su tam 2 cierne ale ked tlacim co kolvek tak sa mi mina len ta vacsia... tu som menil asi 3 krat a ta mensia je stale full? preco alebo ako sa to da zmenit
mam tuto tlaciaren s 5 cartrigami. su tam 2 cierne ale ked tlacim co kolvek tak sa mi mina len ta vacsia... tu som menil asi 3 krat a ta mensia je stale full? preco alebo ako sa to da zmenit
-
hornblower
Light Professional
Canona Pixima 5xx rady a podobne tlaciarne s cartridgami + tlacova hlava maju velku nevyhodu. Ak sa vam upchaju trysky v tlacovej hlave, v dolsedku pouzitia nekvalitneho atramentu, tak mozte celu tlaciaren zahodit...
Ja som takto dodrbal svoju MP520, ktorej sa osudnym stalo naplnenie farebnych cratridgov (neviem ako to je s kvalitou v predavanych cartridgoch) neoriginalnym atramentom. Upchali sa trysky a z tlaciarne vychadzali prazdne strany.
A cena novej tlacovej hlavy(hoci aj na ebay) zodpoveda skoro cene novej tlaciarne
, takze ak mate tlaciaren(multifunkcne) s tlacovou hlavou + cartridge, tak si dobre premyslite ci ste ochotny riskovat hore uvedene problemy.
Momentalne vyuzivam multifunkcne zariadenie bez tlacovej hlavy, takze tam cartridge nechavam plnit, kedze problem s tryskami sa da vyriestit kupou noveho cartridgu, kt. ceny su prijatelne.
Ja som takto dodrbal svoju MP520, ktorej sa osudnym stalo naplnenie farebnych cratridgov (neviem ako to je s kvalitou v predavanych cartridgoch) neoriginalnym atramentom. Upchali sa trysky a z tlaciarne vychadzali prazdne strany.
A cena novej tlacovej hlavy(hoci aj na ebay) zodpoveda skoro cene novej tlaciarne
Momentalne vyuzivam multifunkcne zariadenie bez tlacovej hlavy, takze tam cartridge nechavam plnit, kedze problem s tryskami sa da vyriestit kupou noveho cartridgu, kt. ceny su prijatelne.
-
hornblower
Light Professional