tlaciaren mi nefunguje - neznama chyba

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
maco9
Novice
Novice

tlaciaren mi nefunguje - neznama chyba

Príspevok od používateľa maco9 »

ahojte, mam problem s tlaciarnou a neviem ju vyriesit potrebovala by som pomoct, minule som si nieco tlacila malo to dve strany lenze mi to vytlacilo len jednu stranu a druhu mi neslo nastartovat kedze papier nebol okamzite vlozeny p otom to uz neslo, no a asi zostala ta strana akoby nevytlacena hoci to bolo vymazane. problem je v tom ze teraz ked chcem nieco vytlacit tize to ma dve strany nejde mi to ukaze sa to vo fronte ale sa vypise ze chýba papier(pritom je vlozeni) a tiez sa vypise ze pocet cakajucich dokumentov:0; no a vobec mi to teraz nechce nic vytlacit neviem čo s tym nechce mi to nabehnut lebo to furt hlasi ze chyba papier, a tento novy dokument ako som dala ze vytlacit ma to dve strany tak zrazu sa objavi v tom okienku malom len ta druha strana akoby sa mala tlacit pritom som dala o be ale pritom sa mi nic netlaci nechapem tomu akoby nevedelo stravit ze to predtym nebolo vymazane hoci to uz neukazuje len neviem oč s tym prosim poradte nech to ide neviem fakt ako to spojazdnit dakujem

//autoeditácia príspevku (19 Sep 2011, 20:49)
este mozem dodat ze mam hp psc 1110
Napísať odpoveď