Tlmiče
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tlmiče
Zdar, tak došiel čas na výmenu predných tlmičov, vedeli by ste poradiť aké tam dať nové v dobrej cenovej ponuke. Seat Ibiza II 6k1 , 1.4i (44kw). Na nete som našiel v prijateľných cenách tlmiče Monroe (cca 100€ za pár), SRL (60€ za pár), Starline. 4o by ste vy odporučili, poprípade ak máte niekoho známeho kto predáva tlmiče, resp. nejaký dobrý shop, tak sem hoďte. Vďaka
-
RATZINGER666
Darca
Re: Tlmiče
no ak si chces auto nechat, urcite nechod s kvalitou nizsie ako monroe... ...ale ze by monroe stali 100e za par? to sa mi nechce verit...
-
PAuLi3
Darca
no jasne napr. http://aukro.sk/tlmic-tlmice-seat-ibiza ... 47051.html, len som sa dotazoval na moju motorizaciu
-
RATZINGER666
Darca
...tak tomu sa hovori bezkonkurencna cena... nema chalan aj zadne na 323F BA Z5DE? 
-
PAuLi3
Darca
spytam sa ti na tie tlmice u toho druheho, od ktoreho budem brat tie KYB-y, mne ponukal este sachs a optimal
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
monroe isli vraj v poslednom case kvalitou hodne dole ... ale neviem povedat zo skusenosti, je to len nieco co sa ku mne dostalo od predajcu 
poznam viac ludi, ktori dali na auto KYB a pochvaluju si pomer cena/kvalita ... naproti tomu Starline si nechvali takmer nikto ... aj ked otcovi nove tlmice drzia ale neviem uz co som tam pred tymi 3 ci kolko rokmi montoval ci KYB, alebo Starline (preferenciou bola cena - stavitelne Blisteiny su na poskakovanie po meste na auto, ktore moze kazdu chvilu dosluzit zybtocny luxus
) ...
poznam viac ludi, ktori dali na auto KYB a pochvaluju si pomer cena/kvalita ... naproti tomu Starline si nechvali takmer nikto ... aj ked otcovi nove tlmice drzia ale neviem uz co som tam pred tymi 3 ci kolko rokmi montoval ci KYB, alebo Starline (preferenciou bola cena - stavitelne Blisteiny su na poskakovanie po meste na auto, ktore moze kazdu chvilu dosluzit zybtocny luxus
-
PAuLi3
Darca
hej hej, nakoniec som dostal dobru ponuku na tie KYB, takze beriem tie, cenovo vychadzaju tak isto ako monroe, 44€/kus
-
DYLYNO
Light Star
od starlinu, by som kupil max. plasty, filtre, ale mech. suciastky nie....ja som kupoval na mazdu 3 sachs-i, 150 e za par cez autocoru...(bolo to uz po zlave)...