Tmobile internet v mobile za 118Sk/MB ako ho deaktivovať

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tmobile internet v mobile za 118Sk/MB ako ho deaktivovať

Príspevok od používateľa Linkman »

Hladam info o tomto drahom internete, ktorý sa mi sám od seba aktivoval a informácie ako to dekativovať.

Bo by som radsej za 117,80 Sk 10 MB Surf
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cez www.t-mobile.sk sa prihlasis a tam si ho v sluzbach deaktivujes.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

sam od seba? prvo reklamacia na telefonickom oddeleni sluzieb zakaznikom tam uz zistia ako sa ti to aktivovalo ... mozno ti aj vratia kes... a po druhe to co pisal hojko

edit// Nikto nieje dokonaly ani T-debile resp... ten nieje vobec dokonaly :) skor opak :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

sebci: Asi hej :D Mne sa tiez sam od seba teraz deaktivoval internet, predlzoval som si pausal pred necelym mesiacom a od osmeho mam novy pausal, no desiateho pozeram len tak informacne spotrebu a boli tam data nad limit a pritom volne 0. Tak si pozriem zoznam sluzieb a nemal som tam internet, hned som pisal do T-Mobilu mail co a ako, lenze este za tych 5 dni ci kolko mi nestihli poslat odpoved. Kedze mi odpoved nedosla na dalsi den ako som pisal, tak som si ten internet chcel aktivovat cez internet, lenze to blblo a nic to nespravilo, tak som to aktivoval SMS a hned na to mi prisla sprava, ze mi bol aktivovany a aj v spotrebe sa uz neskor ukazuju volne data. No len to co som minul za tie dva ci tri dni by som mal zaplatit a kedze sa mi nechce babrat s reklamaciou a podobne, tak tych par korun zaplatim.
Napísať odpoveď