Inak doteraz sa ozval iba gwixt, takze kvoli nemu je zatial zavod presunuty na 17.30. Ak ma niekto namietky sem s nimi.
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
Najprv t0m4s3mu sorry, pisal som, vtedy to auto ide po strede cesty
Hojkovi: Hojko, akoze sorry, ale najprv si ma v kvalifikacii vybural. Potom zavod hned na zaciatku sa ti ospravedlnujem lagovalo to, tak som do teba vrazil nechtiac. A potom ten konflikt. Stal si za zakrutou v cielovej rovinke, tak si poviem ze ta obehnem. Zrovna ako som ta dosiel si zacal zrychlovat, no musel si vidiet ze som rychlejsi, a ako som bol tesne pred tebou a zaradoval na vyssi stupen si to do mna vrazil, urcite nie nechtiac. Tak som ti to oplatil, zato kick
edit// t0m4s3 ostatne setkych som pustal, raz ta nepustim a uz som kok*t
Hojkovi: Hojko, akoze sorry, ale najprv si ma v kvalifikacii vybural. Potom zavod hned na zaciatku sa ti ospravedlnujem lagovalo to, tak som do teba vrazil nechtiac. A potom ten konflikt. Stal si za zakrutou v cielovej rovinke, tak si poviem ze ta obehnem. Zrovna ako som ta dosiel si zacal zrychlovat, no musel si vidiet ze som rychlejsi, a ako som bol tesne pred tebou a zaradoval na vyssi stupen si to do mna vrazil, urcite nie nechtiac. Tak som ti to oplatil, zato kick
edit// t0m4s3 ostatne setkych som pustal, raz ta nepustim a uz som kok*t
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je mi luto, ze dnesny zavod dopadol tak ako dopadol, no bolo to cele na hovno. Uz len posunuty zaciatok o pol hodinu skor o ktorom som nevedel mi dal zabrat, pretoze som robil dake veci a nemal som natrenovane na volante, pretoze som hral na klavesnici. Pocas kvalifikacie som si odjazdil par koliecok a celkom to stacilo.
Drago: Vacsieho trula ako ty som uz dlho nevidel hrat. To, ze som ta v kvalifikacii vybural 6 sekund pred koncom co si bol v polke trate je uplne zbytocne rozoberat, pretoze to bolo pre vsetkych uplne nepodstatne. To, ze som siel v idealnej stope v polke kvalifikacie, ty si prebrzdil zatacku a aj napriek tomu si sa hodil do cesty tiez nebudem s tebou rozoberat, pretoze si nemal sancu zajazdit co i len o sekundu lepsi cas ako predposledny z kvalifikacie, pretoze na tej zatacke stratis vela. Isiel som v idealnej stope a ze som do teba narazil ma nezaujima, bol som pred tebou, pretoze si vychadzal az zo zadnej casti a ak sa ti nieco stalo s autom, je to tvoja chyba. To, ze si ma obiehal v zavode, pricom som bol pred tebou dve ci tri kola je uz ina vec. Nestal som v zatacke, takze neviem co tu riesis, siel som plynule ako kazde ine kolo. Ak som stal, je to tvoj problem, daj si internet, ktory ti nebude lagovat a ak nemas inu moznost, tak nehravaj s lagujucim netom, pretoze nekazis hru len sebe, ale aj ostatnym. Isiel som opat v idealnej stope, ty si sa tlacil zlava. Zaradil som sa hned za teba a zrazu si pribrzdil, takze som mierne do teba tukol, co som citil na volante a bolo to vidiet aj na tvojom aute, pretoze mierne poskocilo. Videl som, ze si bol pomalsi a tak som sa zaradil hned vpravo, za mnou bol vtedy prave tomase, ktory vychadzal z boxov. Zacal som brzdit, za mnou zacal brzdit tomase a zrazu auto nad ktorym bol napisany tvoj nick plaslo v skoro plnej rychlosti o pravy mantinel predo mna, jednoducho si to prebrzdil. Na to nasledne tomase napisal, ze LOL, ja som tusim pisal nieco v tom zmyslel, ze JJ LOL. Isiel som dalej zavod za tomasem, asi kolo ci dve na to som spravil chybu a neskoro som za nim zabrzdil, takze aby som ho netrafil zo zadu, tak po cielovej rovine stocil volantom vlavo a popred neho som to pustil do vyjazdovej zony. Obom sa nic nestalo a pokracovali sme dalej. Ako si tak idem, vidim tvoje auto, dal som sa vlavo, ty tiez, rychlo som stocil volantom vpravo, aby si ma nahodou nevytlacil a ty si tiez vlavo, avsak presne do mojho boku..., v najblizsej zatacke si to napalil rovno do mna. Po prejazde cielom som nieco napisal a hru vypol, pretoze to uz nemalo vyznam, musel by som ist na dalsie boxy a zbytocne kruzit po trati mozes taky ty pre potesenie a pisat, ze ti SuDo prave dava deviate koliecko.
Pain, trosku by nazaskodilo, keby si sa pozeral ako obiehas, na starte si pekne trafil neviem koho, proste ciste opretie o mantinel
a potom si este aj prebrzdil, mna zase tukol niekto za mnou, ale pohoda. Inak celkom pekny suboj som predvadzal s tebou a praskom, potom uz len s praskom. Nevyhoda bola, ze som mal mierne poskodene auto a tak som stracal asi sekundu na kolo, co bolo dost citit a snazil som sa nespravit chybu, aby ma nemohol prask predbehnut. Ked prisla chyba, predbehol ma a ja som zasiel do boxov. Po vyjazde z boxov som jazdil sekundu az dve lepsie casy ako predtym, bolo to velmi citit na cielovej rovinke a asi dve kola po boxoch som zajazdil svoj najlepsi cas v zavode.
Este by som sa chcel ospravedlnit neviem komu, pretoze na cielovej rovinke ked som vypinal hru, tak som tusim niekoho zblokoval.
Drago: Vacsieho trula ako ty som uz dlho nevidel hrat. To, ze som ta v kvalifikacii vybural 6 sekund pred koncom co si bol v polke trate je uplne zbytocne rozoberat, pretoze to bolo pre vsetkych uplne nepodstatne. To, ze som siel v idealnej stope v polke kvalifikacie, ty si prebrzdil zatacku a aj napriek tomu si sa hodil do cesty tiez nebudem s tebou rozoberat, pretoze si nemal sancu zajazdit co i len o sekundu lepsi cas ako predposledny z kvalifikacie, pretoze na tej zatacke stratis vela. Isiel som v idealnej stope a ze som do teba narazil ma nezaujima, bol som pred tebou, pretoze si vychadzal az zo zadnej casti a ak sa ti nieco stalo s autom, je to tvoja chyba. To, ze si ma obiehal v zavode, pricom som bol pred tebou dve ci tri kola je uz ina vec. Nestal som v zatacke, takze neviem co tu riesis, siel som plynule ako kazde ine kolo. Ak som stal, je to tvoj problem, daj si internet, ktory ti nebude lagovat a ak nemas inu moznost, tak nehravaj s lagujucim netom, pretoze nekazis hru len sebe, ale aj ostatnym. Isiel som opat v idealnej stope, ty si sa tlacil zlava. Zaradil som sa hned za teba a zrazu si pribrzdil, takze som mierne do teba tukol, co som citil na volante a bolo to vidiet aj na tvojom aute, pretoze mierne poskocilo. Videl som, ze si bol pomalsi a tak som sa zaradil hned vpravo, za mnou bol vtedy prave tomase, ktory vychadzal z boxov. Zacal som brzdit, za mnou zacal brzdit tomase a zrazu auto nad ktorym bol napisany tvoj nick plaslo v skoro plnej rychlosti o pravy mantinel predo mna, jednoducho si to prebrzdil. Na to nasledne tomase napisal, ze LOL, ja som tusim pisal nieco v tom zmyslel, ze JJ LOL. Isiel som dalej zavod za tomasem, asi kolo ci dve na to som spravil chybu a neskoro som za nim zabrzdil, takze aby som ho netrafil zo zadu, tak po cielovej rovine stocil volantom vlavo a popred neho som to pustil do vyjazdovej zony. Obom sa nic nestalo a pokracovali sme dalej. Ako si tak idem, vidim tvoje auto, dal som sa vlavo, ty tiez, rychlo som stocil volantom vpravo, aby si ma nahodou nevytlacil a ty si tiez vlavo, avsak presne do mojho boku..., v najblizsej zatacke si to napalil rovno do mna. Po prejazde cielom som nieco napisal a hru vypol, pretoze to uz nemalo vyznam, musel by som ist na dalsie boxy a zbytocne kruzit po trati mozes taky ty pre potesenie a pisat, ze ti SuDo prave dava deviate koliecko.
Pain, trosku by nazaskodilo, keby si sa pozeral ako obiehas, na starte si pekne trafil neviem koho, proste ciste opretie o mantinel
Este by som sa chcel ospravedlnit neviem komu, pretoze na cielovej rovinke ked som vypinal hru, tak som tusim niekoho zblokoval.
-
Šu-Do
Redeemer
ok takze... race zacinal tomase.. peknu kvalifikaciu dal.. no vliekol som sa za nim 3 kola.. isiel hrozne pomaly co sa tyka druhej zakruty.. ta sikana.. takze som si kukol ako tam jazdi a v tom tretom kole som ho dal zvnutra... potom v 4 kole tam narazil do mantinelu.. len som pocul.. ale zrejme len bokom bo sa stale drzal na 5 sekundach odomna.. nevedel som to dat na viac... no potom uz len obiehacky o kolo atd atd... po boxoch som mal naskok uz 10 sekund.. potom 11 az na koniec to bolo 8 nieco... asi mal v boxoch aj ine opravy ako len menenie pneu.. mozno tlmice. +1sek...
najhorsie bolo kolo kedy nadavali Dragovi... bo cele kolo mi isla hra na 5FPS omg.. newiem preco.. NOD vypnuty.. no a tym -3sekundy

najhorsie bolo kolo kedy nadavali Dragovi... bo cele kolo mi isla hra na 5FPS omg.. newiem preco.. NOD vypnuty.. no a tym -3sekundy
EHM... my sme na DESTRUCTION DERBY aby si nieco oplacal ??Drago napísal:Tak som ti to oplatil, zato kick
hojko napísal:pretoze som robil dake veci a nemal som natrenovane na volante, pretoze som hral na klavesnici.
co som citil na volante a bolo to vidiet aj na tvojom aute
-
prask
Light Professional
dnes premna katastrofa. najprv mi to pred qualifikaciou opat padlo. takze som isiel s audi. planoval som 1 zastavku nakoniec boli 3 lebo som 2x osuchol stenu a hned zlty motor.
xbarney sorry ze som ta nakonci obiehal ale nevedel som ci som v rovankom kole alebo o kolo dozadu tak som to skusil (videl som ze to bolo tesne a musel si kvoli mne brdzit). bol som o kolo pozadu tak potom som uz potom netlacil na teba.
xbarney sorry ze som ta nakonci obiehal ale nevedel som ci som v rovankom kole alebo o kolo dozadu tak som to skusil (videl som ze to bolo tesne a musel si kvoli mne brdzit). bol som o kolo pozadu tak potom som uz potom netlacil na teba.
To jsem byl já NP bylo to ale o kushojko napísal: Este by som sa chcel ospravedlnit neviem komu, pretoze na cielovej rovinke ked som vypinal hru, tak som tusim niekoho zblokoval.
-
t0m4s3
Admin
gwixt viem, ze si frustrovany, ja mam svedomie ciste, ak chces odplacat (netusim co) tak prosim.
zhrnutie
Skvela jazda, na zaciatku som asi kolo udrzal suda za sebou, ten potom nesetrne v sikane (aj s dotykom do boku) ma predbehol. Asi 20kol za mnou jazdil gwixt, ktory nemal narok ma dobehnut. Mozno v prvych kolach sa o nieco snazil, ale vraj som moc setrne nesiel. Prepac gwixt nabuduce ked budes za mnou tak ti predostriem cerveny koberec a pozvem dychovy orchester na oslavu tvojho "predbiehania". Sam si povedal, ze ani nevies ci som sa ta dotkol, to hovori za vsetko. Strategia na 1nu zastavku bola dobre pripravena, aj s odretymi gumami som dokazal jazdit casy po 42s a ked som v 40tom kole predbiehal gwixta okolo, vedel som, ze druhe miesto je takmer iste. Este som skusal tlacit na pilu a ukrojil som mozno 2s na suda; dufal som ze spravi chybu a mohol by som bojovat o priecku najvyssiu. Ten vsak bezkonkurencne sposobom start-ciel vyhral a poprave zasluzene.
Drago pre teba mam pripravenu nazornu videoukazku ako sa maju pustat o kolo (alebo o 5kol v tvojom pripade) rychlejsi jazdci. To co si stvaral bolo neskutocne, skus viac pouzivat mapu a pohlad dozadu aby si nehral na nervy ostatnym ludom. A taktiez skus menej pouzivat chat, tebe o nic nejde, ostatnych ludi to ale dost znervoznuje (urcite nepise len za seba).
zhrnutie
Skvela jazda, na zaciatku som asi kolo udrzal suda za sebou, ten potom nesetrne v sikane (aj s dotykom do boku) ma predbehol. Asi 20kol za mnou jazdil gwixt, ktory nemal narok ma dobehnut. Mozno v prvych kolach sa o nieco snazil, ale vraj som moc setrne nesiel. Prepac gwixt nabuduce ked budes za mnou tak ti predostriem cerveny koberec a pozvem dychovy orchester na oslavu tvojho "predbiehania". Sam si povedal, ze ani nevies ci som sa ta dotkol, to hovori za vsetko. Strategia na 1nu zastavku bola dobre pripravena, aj s odretymi gumami som dokazal jazdit casy po 42s a ked som v 40tom kole predbiehal gwixta okolo, vedel som, ze druhe miesto je takmer iste. Este som skusal tlacit na pilu a ukrojil som mozno 2s na suda; dufal som ze spravi chybu a mohol by som bojovat o priecku najvyssiu. Ten vsak bezkonkurencne sposobom start-ciel vyhral a poprave zasluzene.
Drago pre teba mam pripravenu nazornu videoukazku ako sa maju pustat o kolo (alebo o 5kol v tvojom pripade) rychlejsi jazdci. To co si stvaral bolo neskutocne, skus viac pouzivat mapu a pohlad dozadu aby si nehral na nervy ostatnym ludom. A taktiez skus menej pouzivat chat, tebe o nic nejde, ostatnych ludi to ale dost znervoznuje (urcite nepise len za seba).
hojko: K tomu zavodu. To co si opisal ako ''trosicku tukol'' tak to vyzeralo tak, ze som mal cele auto zlto-cervene, pritom kolo predtym som bol v boxoch, tak ma to nastvalo, a do tej steny som narazil preto, lebo ked si do mna vrazil, tak som jasne ze spomalil a tusim som daco pisal do chatu. No to uz je jedno, hojko, ale aj v tej kvalifikacii co si do mna vpalil, ja viem bolo to par sekund pred koncom, ale ide o princip. Naco ?
Sorry za pokazeny zavod hojkovi a ostatnym
t0m4s3, este raz, pustal som vsetkych aj teba, raz nie a chytas nervy, vy to neberiete ako zabavu, beriete to moc vazne
hojko, skoda ze som neurobil screen, by si videl co si mi porobil s autom.
Sorry za pokazeny zavod hojkovi a ostatnym
t0m4s3, este raz, pustal som vsetkych aj teba, raz nie a chytas nervy, vy to neberiete ako zabavu, beriete to moc vazne
hojko, skoda ze som neurobil screen, by si videl co si mi porobil s autom.
-
prask
Light Professional
hlavne kvoli tomu jazdim tocu. skoro vzdy mame spolu suboje a vzdy je to ciste a pekne... keby tak jazdil kazdy tak je to krasa. ale to ze ti to dnes moc nevyslo bude tym oplom to je shit asi si dostal nejaky vybehovy modelhojko napísal:Inak celkom pekny suboj som predvadzal s tebou a praskom, potom uz len s praskom.
-
hojko
Site Admin
Drago: Ked ides 290 a ja 300 (to je rozdiel 10 km/h) a tuknem ti do zadnej casti auta, tak sa ti nic nestane. Zbytocne tu rozoberas kvalifikaciu, sam vies velmi dobre, ze 6 sekund do konca nic neznamena a za ten cas nestihnes prejst ani len po zatacku, nie este celu cielovu rovinku, aby si mohol zajazdit cas. Sam si na to odpisal, ze LOOOOL, tak sa tu zbytocne nevzrusuj, pretoze je to uplne irelevantne vzhladom na to co si predvadzal v zavode.
-
Šu-Do
Redeemer
jj tak nejakDrago napísal:t0m4s3, este raz, pustal som vsetkych aj teba, raz nie a chytas nervy, vy to neberiete ako zabavu, beriete to moc vazne
mno takto...t0m4s3 napísal:SuDo to nemozes mysliet vazne to co si napisal. Ano dal si ma zvnutra, ale je*ol si do mna, bol som rad ze som neskoncil na tom betonovom rohu. Gwixt bol za nami, musel to cele vidiet. Nepisem, ze kvoli tomu som prehral, to ani nahodou, ale troska sebareflexie by nezaskodilo. Za cele preteky som svoje auto oprel trikrat - prvykrat ty a dvakrat jemny kontakt s murom.
uz ked si nabiehal do zakruty tak som isiel zvnutra... viac po trave.. smykom..
no ano oprel som o teba... ale okamzite som kukol ako si dopadol.. no lenze absolutne si to nezobral do mantinelu.. nesposobil som ti smyk ani nic podobne.. nehram na styl branja... keby hej tak si vonku uz v prvej zakrute na zaciatku... a taktiez si nemyslim ze som ti sposobil skodu na aute.. a tiez ta nikto neobehol.. ja som si len v tom predoslom kole vsimol ze nas pekne dobiehaju.. takze som ta xcel popohnat.. no vidis a vyslo.. jazdil si odost lepsie kola.. ale inak prepac..
parada.. videa si rad kuknem..
EDIT tomase..
sak si xcel nahrat na tom starte ako ta vyblokujem alebo niekto iny
a v tom predbiehani o kolo.. to je pekne.. xbarney tak pusta aj mna vzdy... ten nema problem.. je dobry
inak vsimol som si tam pri tom obiehani ze si isiel priamo za xbarneym.. ak si myslis ze to spravi to co v tom SP ze ked ides za playerom tak ti to zvysi speed tak ee.. tuto to nefunguje.