TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Netrep, spravi sa config, napise sa postup instalacie (jednoduche nakopirovanie jedneho suboru), uploadne sa to sem na forum. Cize rovnake podmienky pre vsetkych, len to treba upravit cele a az potom to bude final. Samozrejme treba skusit trate, ktore sa budu hodit pre DTM. Mohlo by sa pridat tak zo 5 trati, nech este potiahneme sezonu trosku.
-
Šu-Do
Redeemer
na to ze som zacinal z posledneho miesta je to uspech...
takze qualifi.
na zaciatku tam šaškoval xbarney... takze som donho narazil..
hned v prvom kole som mal namierene do boxov... ale vsimol som si ze nemam zapnuty fraps.. takze jak som vosiel do boxov som si opvedal ze ho zapnem.. lenze to som nemal.. do hry som sa uz nevratil.. dalo mi timed out..
takze som zacinal posledny a s AUDI... hned som predbehol toho kto zacinal predomnou...
potom matrik obehol tomaseho a ten po niekolkych zakrutach vyletel von..
predbehol som matrika ale ten ma na rovinke v pohode predbehol.. no je vidno ze mercedes je rychlejsi... no ale aj tak som ho potom obehol v druhom kole a drzal som sa gwixta... v 13 kole som ho mal uz nadosah ale akosi mi to zacalo nechutne sekat.. okolo 10fps.. takze strata 2 sekundy a to len na cielovej rovinke... takze v tom kole som siel radsej do boxov nech to prestane.. o jedno kolo skor ako gwixt.. no ale potom cele kolo mi to trhalo.. stylom ze to islo normal potom spomalilo a zas normal...
no ale ked bol gwixt v boxoch tak som ho obehol.. newiem preco tam bol tak dlho.. ale on napise...
a potom uz som si len budoval naskok... 11 sek. som mal max.. potom gwixt znizoval a potom zas narastal.. az to skoncilo na 10 sek...
dobry zavod a uspesny pre mna
BTW vidim ze tato tema upada.. rovnako ako aj hra.. dnes nas skoncilo 5.. zacinalo 6.. slabe... som zvedavy ze kolko nas bude na dalsom zavode.. pokial bude..
ak bude nejaka ucast..
takze qualifi.
na zaciatku tam šaškoval xbarney... takze som donho narazil..
hned v prvom kole som mal namierene do boxov... ale vsimol som si ze nemam zapnuty fraps.. takze jak som vosiel do boxov som si opvedal ze ho zapnem.. lenze to som nemal.. do hry som sa uz nevratil.. dalo mi timed out..
takze som zacinal posledny a s AUDI... hned som predbehol toho kto zacinal predomnou...
potom matrik obehol tomaseho a ten po niekolkych zakrutach vyletel von..
predbehol som matrika ale ten ma na rovinke v pohode predbehol.. no je vidno ze mercedes je rychlejsi... no ale aj tak som ho potom obehol v druhom kole a drzal som sa gwixta... v 13 kole som ho mal uz nadosah ale akosi mi to zacalo nechutne sekat.. okolo 10fps.. takze strata 2 sekundy a to len na cielovej rovinke... takze v tom kole som siel radsej do boxov nech to prestane.. o jedno kolo skor ako gwixt.. no ale potom cele kolo mi to trhalo.. stylom ze to islo normal potom spomalilo a zas normal...
no ale ked bol gwixt v boxoch tak som ho obehol.. newiem preco tam bol tak dlho.. ale on napise...
a potom uz som si len budoval naskok... 11 sek. som mal max.. potom gwixt znizoval a potom zas narastal.. az to skoncilo na 10 sek...
dobry zavod a uspesny pre mna
BTW vidim ze tato tema upada.. rovnako ako aj hra.. dnes nas skoncilo 5.. zacinalo 6.. slabe... som zvedavy ze kolko nas bude na dalsom zavode.. pokial bude..
-
t0m4s3
Admin
Snad sa o komentar pokusi Matrik, bol to najlepsi zavod zatial, zajazdil smo si a zapredbiehal az az. Nakoniec som pouzil odlisnu strategiu ako ostatni - 2zastavky a stacilo to na Matrika ked som za 8 kol stiahol vyse 13sekund stratu a este aj cosi nadrobil 
http://tomase.org/toca3/
Teraz bude par dni pauza, kolko presne nevie, aby som stihol prebrat vsetky ostatne trate a zistil, ktora bude pre DTM vhodna. Takisto napisem mininavod ako ostatne trate spristupnit.
http://tomase.org/toca3/
Teraz bude par dni pauza, kolko presne nevie, aby som stihol prebrat vsetky ostatne trate a zistil, ktora bude pre DTM vhodna. Takisto napisem mininavod ako ostatne trate spristupnit.
tomase u mna presne naopak ... asi najnudnejsi zavod
qualif aj start v pohode .. prve miesto som si v pohode udrzal a az do boxov (14 kolo) som vcelku v pohode drzal suda za sebou ....
ale aby som nezaostaval za mojou statiskikou hlupych chyb tak pri vjazde do boxov som dostal smyk, narazil do mantinelu .... tym sa mi predlzil samotny vjazd do boxov a aj samotna zastavka = strata 10sek a z naskoku 3sek bolo po navrate na trat 7sekund strata .... klasika u mna ...
potom som jazdil cely cas sam ... sudo dobre dupal na plyn takze sa mi ho nedarilo stahovat a nakoniec strata v cieli bola 10sek ...
sranda bola ze v poslednej zakrute posledneho kola som dostal warning a aj penalty 10sek .... co dost nechapem lebo 10 warningov som urcite nemal (v prvej polke zavodu jeden a potom nakonci 4-5) .. tak neviem
zaujimave tiez boo ze za cely cas som predbehol len xBarneyho co stal mimo trate .. inak ani ziva dusa ... proste nuda
btw nejaky oval by som dal v pohode este .. alebo dlhy Brands hatch ... nie ten kratky ... alebo Surfers Paradise (tam by to bolo o tom kto dojde cely do ciela
)
ale dal by som mensiu prestavku ... do konca tyzdna
qualif aj start v pohode .. prve miesto som si v pohode udrzal a az do boxov (14 kolo) som vcelku v pohode drzal suda za sebou ....
ale aby som nezaostaval za mojou statiskikou hlupych chyb tak pri vjazde do boxov som dostal smyk, narazil do mantinelu .... tym sa mi predlzil samotny vjazd do boxov a aj samotna zastavka = strata 10sek a z naskoku 3sek bolo po navrate na trat 7sekund strata .... klasika u mna ...
potom som jazdil cely cas sam ... sudo dobre dupal na plyn takze sa mi ho nedarilo stahovat a nakoniec strata v cieli bola 10sek ...
sranda bola ze v poslednej zakrute posledneho kola som dostal warning a aj penalty 10sek .... co dost nechapem lebo 10 warningov som urcite nemal (v prvej polke zavodu jeden a potom nakonci 4-5) .. tak neviem
zaujimave tiez boo ze za cely cas som predbehol len xBarneyho co stal mimo trate .. inak ani ziva dusa ... proste nuda
btw nejaky oval by som dal v pohode este .. alebo dlhy Brands hatch ... nie ten kratky ... alebo Surfers Paradise (tam by to bolo o tom kto dojde cely do ciela
ale dal by som mensiu prestavku ... do konca tyzdna
-
Šu-Do
Redeemer
gwixt... tvoje boxy...
tak ako v nurburgringu tak aj tu.. chyba..
v nurburgringu si si musel vsimnut ze je ostry vjazd do pit lane.. a ece k tomu mas aj vyjazdene pneu... musis predsa vediet odhadnut rychlost..
teraz istanbul.. uplne kktsky vjazd do boxov... cesta siroka presne na auto a okolo trava.. isiel som tam jak slimak. aby som nedostal nie smyk ale penalty (warning) toho som sa bal.. takze pekne pomaly som si vosiel cez tu cesticku az do boxov..
v nurburgringu si si musel vsimnut ze je ostry vjazd do pit lane.. a ece k tomu mas aj vyjazdene pneu... musis predsa vediet odhadnut rychlost..
teraz istanbul.. uplne kktsky vjazd do boxov... cesta siroka presne na auto a okolo trava.. isiel som tam jak slimak. aby som nedostal nie smyk ale penalty (warning) toho som sa bal.. takze pekne pomaly som si vosiel cez tu cesticku az do boxov..
-
xbarney
Medium Star
Takze ja s turnajom koncim, zistil som ze ma Toca vobec nebavi. Ked sa rozbehne (ak vobec) turnaj v GTR2, tak tam to bude o niecom inom. GTR-ko dokonca dokazem hrat aj s jednym protihracom a je to pritom omnoho zabavnejsie ako Toca . . .
SuDo: sorry, som tam saskoval v qual. kde som sa Ta snazil pustit, ale si to zrejme nepochopil
a praskol si to do mna odzadu
SuDo: sorry, som tam saskoval v qual. kde som sa Ta snazil pustit, ale si to zrejme nepochopil
-
Šu-Do
Redeemer
presne o tomto niecom som pisal v tom cervenom.. vyssie... ze GTR2 je lepsie a dokonca lepsie ked sme tam 2ja ako v toce 6-10 to je fuk...xbarney napísal:Takze ja s turnajom koncim, zistil som ze ma Toca vobec nebavi. Ked sa rozbehne (ak vobec) turnaj v GTR2, tak tam to bude o niecom inom. GTR-ko dokonca dokazem hrat aj s jednym protihracom a je to pritom omnoho zabavnejsie ako Toca . . .
SuDo: sorry, som tam saskoval v qual. kde som sa Ta snazil pustit, ale si to zrejme nepochopila praskol si to do mna odzadu
akurat je to narocne.. ale ked sa clovek nauci dobrzdovat (nie ako ja ked som letel do zakrut 2x takou rychlostou) tak je to uplna parada... ten super pocit ked prechadzate zakrutu... lepsie ako toca...
no uvidime co bude.. ak by sa hralo GTR2 tak by som sa urcite zucastnoval tak ako na toce...
a ako je vidno tak na toce ostali len hraci ktory by dokazali hrat GTR2.. az na matrika
xbarney... no isiel si divne.. po pravej strane.. zrazu si bol na trave a potom vstrede cesty
//
neboj.. nebol by problem.. teraz som dohral s xbarnyem.. ten je v tom dobry.. davali sme spa..gwixt napísal:GTR by som aj ja zahral .. ale je to o dost casovo narocnejsie sa to dobre naucit (na simulation) ..
kua sak ja viem ... na nurburgringu som si ten vjazd trenoval a aj tu som to skusal .. vtedy mi to slo v pohode ... ale v zavode nie ... co uzŠu-Do napísal:gwixt... tvoje boxy...
GTR by som aj ja zahral .. ale je to o dost casovo narocnejsie sa to dobre naucit (na simulation) ..
-
hojko
Site Admin
Rad by som dnes hral, hoci som mal malo odjazdene, ako som pisal t0m4s3mu na icq, idem hrat na warningy a mozno nieco na tom aj ziskam, pretoze nemusim tolko spomalovat a mozem chodit na vyjazdove zony. Zial tesne pred zavodom mi vynimocne padol net a rozbehlo sa to az pocas zavodu, takze smola.
Aspon par foto som spravil...
Aspon par foto som spravil...
-
t0m4s3
Admin
Slubovany navod na zmenu trati
1) Stiahneme si program iRipper Download
2) V adresari hry si najdeme subor champs.big, ktory sa nachadza v \gamedata\chamship\ (stary zazalohujeme)
3) Tento subor otvorime v iripperi
4) Najdeme subor dtmxf.ini
5) Pravy klik, extract, OK
6) Otvorime rozbaleny subor dtmxf.ini
7) Kazda trat je identifikovana svojim kodom a v sampionate sa ich nachadza 9, priklad:
[Race 1]
TrackID = hoc1
8) Zmenime TrackID za lubovolne z tohto zoznamu Download
9) v iRipperi klikneme pravym na dtmxf.ini a zvolime Replace a najdeme nami upraveny subor dtmxf.ini
10) Klikneme na save
11) Pustime hru :-)
PS. pri tratiach nie su popisky a obrazky, iba nazov trate a dlzka
1) Stiahneme si program iRipper Download
2) V adresari hry si najdeme subor champs.big, ktory sa nachadza v \gamedata\chamship\ (stary zazalohujeme)
3) Tento subor otvorime v iripperi
4) Najdeme subor dtmxf.ini
5) Pravy klik, extract, OK
6) Otvorime rozbaleny subor dtmxf.ini
7) Kazda trat je identifikovana svojim kodom a v sampionate sa ich nachadza 9, priklad:
[Race 1]
TrackID = hoc1
8) Zmenime TrackID za lubovolne z tohto zoznamu Download
9) v iRipperi klikneme pravym na dtmxf.ini a zvolime Replace a najdeme nami upraveny subor dtmxf.ini
10) Klikneme na save
11) Pustime hru :-)
PS. pri tratiach nie su popisky a obrazky, iba nazov trate a dlzka
ja by som sa do toho obul, lenze problem je v tom ze s s php nepoznam,.... takze jedina pomoc by spocivala v tom ze ty by si len zapisoval a ja vsetko ostatnet0m4s3 napísal:Bude, ale pochybumem, ze sa tu najde nejaky clovek okrem mna, co by ho chcel organizovat. Ak ano, nech da vediet, velmi rad sa toho zrieknem