TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

stanlord napísal:kde si nasiel to video?
http://www.cyberscore.net/group-1805.php

tu som nasiel nieco ale su tam take casy ze neviem .. napr Brno by som tam bol v pohode 4.

a zase na oficialnej stranke ( http://www.codemasters.co.uk/halloffame ... ?gameid=44 ) su taky ze nechapem ... v brne ze 1:14:43 .. co je imho blbost .. :?

este by som chcel upozornit ze v Oscherslebene je dost hlupa prva zakruta po rovinke takze brzdit prosim ... nie ze ma dakto odpali :wink:
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

hm tak ja tam videa ale nevidim :? :cry: , iba tabulky s najlepsimi casmi
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

tomase: ty by si preboha koho chcel lepsieho ? ved ty si dobry tak potrebujes priemerneho.Brnjo je dobry potrebuje priemerneho.ja som priemerny,potrebujem lepsieho,gwixt je silny,potreubje priemerneho..nechapem vas co z toho mate ak si silní nachabru silnych.Potom priemernym hracom nezostane nikto lepsi nez su oni
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Sajmon napísal:tomase: ty by si preboha koho chcel lepsieho ? ved ty si dobry tak potrebujes priemerneho.Brnjo je dobry potrebuje priemerneho.ja som priemerny,potrebujem lepsieho,gwixt je silny,potreubje priemerneho..nechapem vas co z toho mate ak si silní nachabru silnych.Potom priemernym hracom nezostane nikto lepsi nez su oni
presne tak ,ale v podstate je to jedno kazdy nech si vybere jak chce.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

->slavo<- napísal:presne tak, ale v podstate je to jedno kazdy nech si vybere jak chce.
no to potom zas tak dopadne... silny sa spoja a rozdrtia slabych... kolka spravodlivost :roll:
gwixt
Addict
Addict

Sajmon napísal:tomase: ty by si preboha koho chcel lepsieho ? ved ty si dobry tak potrebujes priemerneho.Brnjo je dobry potrebuje priemerneho.ja som priemerny,potrebujem lepsieho,gwixt je silny,potreubje priemerneho..nechapem vas co z toho mate ak si silní nachabru silnych.Potom priemernym hracom nezostane nikto lepsi nez su oni
nie je to jedno, ved o nic nejde ... ^^

btw v skutocnosti su tiez pogrupovani jazdci tak ze su dobri spolu ... sice tam je to skor o financnych moznostiach teamov ale ... :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja som dobry? PRvy zavod som skoncil druhy nahodou. SuDo a JohnyBlazen chyba, resp. penalty. Brno som mal natrenovane a nezavodil SuDo. Oschersleben je zatial katastrofa a 5te miesto bude uspech. Takze som priemerny.
kepuc napísal:desat kol asi najlepsie!
este si to s nami ani raz nejazdil, ale hlavne, ze vies, ze 10 kol je najlepsie
saj
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:este si to s nami ani raz nejazdil, ale hlavne, ze vies, ze 10 kol je najlepsie
zatial si silny,po oba zavody si skoncil v prvej trojke co je nice uspech takze hojko ti staci 8)
Kto chce byt so mnou v time z tych co hravaju casto ??
kepuc: ty si lol ? alebo co ? mas tu take posty,ze no comnect.Niekto napisal ze super zavod bol dneska. a ty si ani nehral a odpisal si jj,presne tak,alebo nieco take.Potm si pisal ze 10kol je akurat a zasa pises ze 10 kol chces ci co. :roll:
Pod akym nazvom je oznacena ta vecicka co je vpravo dole ( tam kde ukazuje poskodenie) stvrta ?lebo casto to je take oranzove a ked si to chcem opravet,reku aky to ma nazov v boxoch
gwixt
Addict
Addict

Sajmon napísal:Pod akym nazvom je oznacena ta vecicka co je vpravo dole ( tam kde ukazuje poskodenie) stvrta ?lebo casto to je take oranzove a ked si to chcem opravet,reku aky to ma nazov v boxoch
stvrta zlava ci zprava??? zprava ak ratam aj pneumatiky je suspension a zlava engine (motor)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ja som v teame s msspedo
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:zatial si silny,po oba zavody si skoncil v prvej trojke co je nice uspech takze hojko ti staci 8)
Kto chce byt so mnou v time z tych co hravaju casto ??
kepuc: ty si lol ? alebo co ? mas tu take posty,ze no comnect.Niekto napisal ze super zavod bol dneska. a ty si ani nehral a odpisal si jj,presne tak,alebo nieco take.Potm si pisal ze 10kol je akurat a zasa pises ze 10 kol chces ci co. :roll:
Pod akym nazvom je oznacena ta vecicka co je vpravo dole ( tam kde ukazuje poskodenie) stvrta ?lebo casto to je take oranzove a ked si to chcem opravet,reku aky to ma nazov v boxoch
v boxoch sa ti defaultne opravi komplet vsetko
gwixt
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:v boxoch sa ti defaultne opravi komplet vsetko
njn ale v tesnom zavode je kazda sekundicka dobra .... a co nutne nepotrebujem tak neopravujem (vcera som dosiel s takmer cervenym suspension do konca ... ) ... aj ked napr na opravu motora staci 3 sek :roll: co nechapem preco
ja som v teame s msspedo
to je eXistenz??
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

uz taham tocu, mozem hrať potom s vami ?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

qwixt

ano to je existenz
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

no tak dnes som vdacny za kazdy bod. Mizerne kola, kvalifikacia bude stat za prd. Navyse kazdu chvilu mimo trate, no bude to zaujimave. Inak zmierte sa s tym ze vas v prvej alebo druhej zakrute niekto odpali :-)
->slavo<-
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:no tak dnes som vdacny za kazdy bod. Mizerne kola, kvalifikacia bude stat za prd. Navyse kazdu chvilu mimo trate, no bude to zaujimave. Inak zmierte sa s tym ze vas v prvej alebo druhej zakrute niekto odpali :-)
prave preto ked nebudem prvy v tej prvej zakrute tak jedine posledny nebudem riskovat ze ma niekto vytlaci :roll: 8)
saj
Addict
Addict

gwixt napísal:stvrta zlava ci zprava??? zprava ak ratam aj pneumatiky je suspension a zlava engine (motor)
zlava normalne
Lord_3D : jasnéé
Dneska bude riadna opekačka.29 kol,celkom par prudkych zakrut,jednducho sa tam da nazbierat panelata,ked prezijem prve tie dve zakruty ( po starte to esíčko, a potom tá prudka) tak budem rad :)
gwixt
Addict
Addict

neviem ako vam ale mne sa vobec neda connectnut na hamachi :? :?
->slavo<-
Addict
Addict

gwixt napísal:neviem ako vam ale mne sa vobec neda connectnut na hamachi :? :?
ani mne neslo skus preinstalovat a pojde :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus to teraz gwixt, kickol som ta zo siete, mozno to pomoze. Inak ta dnesna trat je dost zla pre mna, absolutne ju neviem zajazdit.
Napísať odpoveď