Imho nemas lagy ty ale super. Tak ako ste na tom so Spa? Moj best zatial 1:54:19 a jednu zakrutu este potrebujem doladit, takze snad pod 1:54 by to slo. Nizsie urcite nie
vsetci ostatni jazdci nemusia mat lagy,moze ich mat napriklad len ten,po ktorom ides alebo si blizko neho a zaacne to lagovat.
Zajtra, tak ako povedal tomase, sa pozriem na zubok Spa.
t0m4s3 napísal:Imho nemas lagy ty ale super. Tak ako ste na tom so Spa? Moj best zatial 1:54:19 a jednu zakrutu este potrebujem doladit, takze snad pod 1:54 by to slo. Nizsie urcite nie
stanlord napísal:lol, clio je pomaleeee.... rasej nieco rychlejsie... F1 je podla mna zle spravene v toce...
Presne, F1 je zle spracovana, ked si to porovnam so simulaciou ako je F1 Challenge, tak sa to zle porovnava. Radsej uz F1000 alebo nieco podobne, ktore je celkom dobre spracovane z hladiska ovladatelnosti.
t0m4s3 napísal:Imho nemas lagy ty ale super. Tak ako ste na tom so Spa? Moj best zatial 1:54:19 a jednu zakrutu este potrebujem doladit, takze snad pod 1:54 by to slo. Nizsie urcite nie
ja som mal najlepsi cas nejakych 1:51:80..... a tomase ako mozem spravit screen???
Sajmon: Problem je v tom, ze to nestiha. Mam A64 3000+, 1GB Ram a aj ked som dal vo Frapse 3 FPS, tak hru dost trhalo, priam to bolo nehratelne. To iste pri 15 FPS, problem vidim tam, ze to video sa uklada nekonvertovane a teda ma aj dost vela, cize sa zapisuje prilis vela dat na disk a nestiha to. Mozno na dualcore procakoch by to bolo ine, musim napisat t0m4s3mu, aby to skusil na X2 4200+.
no skusal som ten fraps ide perfektne dakujem.. ale video ked nahravam tak mi klesne fps na 19 a ked ho chcem prehrat tak ide iba zvuk.. mozno je to kodekmi ja newiem, ale je na hovno ze to video ma 300mb asi pri 20 sekundach priblizne.... a taktiez sa mi podaril asi aj najlepsi cas... heh tu je screen ktory som spravil cez FRAPS
P.S. chcem sa este opytat ze ci cez ten fraps ide urobit screen aj v takej hre ako je napriklad Mafia... dakujem
P.S. 2 este sa chcem opytat ako sa da urobit aby bol screen hned viditelny.. proste aby si ho nemusel kazdy stahovat
Šu-Do pojde to aj v Mafii, v takmer kazdej hre. Video je nekomprimovane, takze ked to skomprimujes napriklad cez Virual Dub do DivXu alebo XviDu, tak ti to nebude sekat, pojde ti obraz a bude to mat mega. Obrazok bude viditelny, ked ho zmensis, limit je okolo 500 ci 600px, tak ho skus dat na 400x300 a bude viditelny urcite.
chlapci rozhebam to na radeon 9100 ? rohbehal som NFM:MW full detail 800*600 Serious Sam II full detail 800*600......
bude sa to dať hrať ? mam 768mb ram.......
PS: mne nejde ani tak o nastavenia grafiky a o kvalitu, len si chcem zahrať na dobrej FPS...., mne postačia aj low detaily...