TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
ja pisat nebudem,kedze od 6.8 tu nie som.Takze sa nezucastnim buduceho turnajat0m4s3 napísal:dozvieme sa dnes vecerPre ostatnych co nezachytili vyzvu, na mail [email protected] posielajte dva navrhy na dalsi typ pretekov.
Viem,ze si budes mliet svoje spolu s hojkom,ale to,ze si ma vytlacil tak surovo,ze sa to ani viac nedalo,tak to si nepriznas.Totalne v rovinke prd vielom si ma tak vymrdal ze som len cumel.A ked som mal auto totalne cervene tak som celu trat musel ist tak.Si uboziak obycajny.A t0m4s3 ak mi za "nicL chces dat ban tak prosim.Keby som si ban zasluzil tak ani nepipnem,ale raz vytlacia teba,raz vytlacia suda,raz mna,raz gwixta raz hojka.Tak to by mali mat BAN asi potom vsetci.No proste nechapem uz vobecmspeedo napísal:Spravodlivost dostala zadost a Sajmon sa konecne vlastim pricinenim a svojou neferovou jazdou vy*ebal! KONECNE
juuuj .. paradny zavod bol ... dokonca spestrenie na zaver sampionatu - preruseny zavod
...
len skoda ze mi ten druhy zavod zacal trocha lagovat (prvy nelagoval vobec) ... inu net sa vratil do starych kolaji
hojko som cakal ze ma pustis na rovinke (ako mnohokrat predtym) a tak sme mali koliziu a tu vyuzil SuDo, do ktoreho som este vrazil (kvoli lagom) a skoncil s komplet cervenym autom ... to len na vysvetlenie ... zavod je zavod ...
GG
len skoda ze mi ten druhy zavod zacal trocha lagovat (prvy nelagoval vobec) ... inu net sa vratil do starych kolaji
hojko som cakal ze ma pustis na rovinke (ako mnohokrat predtym) a tak sme mali koliziu a tu vyuzil SuDo, do ktoreho som este vrazil (kvoli lagom) a skoncil s komplet cervenym autom ... to len na vysvetlenie ... zavod je zavod ...
GG
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vy ste nemali koliziu...gwixt napísal: hojko som cakal ze ma pustis na rovinke (ako mnohokrat predtym) a tak sme mali koliziu a tu vyuzil SuDo, do ktoreho som este vrazil (kvoli lagom) a skoncil s komplet cervenym autom ... to len na vysvetlenie ... zavod je zavod ...
GG
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes zavod, co dodat, lag za lagom, najviac u Jokera a JohnnyhoBlazera. Pokial ide o prvy zavod, tak Johnny ma vytlacil a argumentoval tym, ze bol rychlejsi, avsak bol som o miesto vyssie ako ja a tak nemal na to pravo (keby bol o kolo predo mnou, tak to este ako tak chapem). Dakujem Jokerovi, ze ma zostrelil hned na starte a potom som ho nemohol predbehnut 4 kola, lebo aj ked som ho predbehol, tak bol opat predo mnou - proste lagy. Krasny okamih predviedol Sajmon, ked sa netrafil do boxov a potom si to vysiel na trat, aby sa mohol vratit. To, ze inym ludom znemoznil najazd na cielovu rovinku ho zrejme nezaujimalo.
Druhy zavod: V kval. som odjazdil prve kolo, zial predo mnou bol sajmon, ktory prave pisal a bol znacne pomalsi, takze som sa ho trochu oskrel pri prebiehani. V dalsej zatacke som ale dostal ranu zo zadu, ze som skoncil mimo travy. Vraj to ale nebol umysel, ale neviem co potom, kedze pisal a strail mozno aj 5 sekund, takze na umiestnenie v kvalifikacii nemohol ani len pomyslat, tak aspon odpalil mna. V tom momente mi pukli nervy a kickol som ho z Hamachi, co cert nechcel, pri vracani som dostal z hry kick za timed out a bolo vymalovane. Zavod som musel ist na Audi, co mi prilis nevyhovovalo ale aj napriek tomu som zajazdil dobry cas. Zavod sa celkom dal, raz ma odpalil Existenz, raz t0m4s3 (uz vidim tie vyhovorky ze siel v idealnej stope bla, bla, bla) ale inak sa dalo. Mrzi ma, ze som Gwixtovi pokazil zavod, ked ho Su-Do nahanal, mozno keby som ho pustil hned na prvej rovinke, tak to dopadne inak.
Jedno vsak viem isto, Sajmon a Johnny nemaju co v hre hravat. Chyby robia vsetci, ale toto co predvadzaju oni dvaja, umyselne vytlacanie...
Druhy zavod: V kval. som odjazdil prve kolo, zial predo mnou bol sajmon, ktory prave pisal a bol znacne pomalsi, takze som sa ho trochu oskrel pri prebiehani. V dalsej zatacke som ale dostal ranu zo zadu, ze som skoncil mimo travy. Vraj to ale nebol umysel, ale neviem co potom, kedze pisal a strail mozno aj 5 sekund, takze na umiestnenie v kvalifikacii nemohol ani len pomyslat, tak aspon odpalil mna. V tom momente mi pukli nervy a kickol som ho z Hamachi, co cert nechcel, pri vracani som dostal z hry kick za timed out a bolo vymalovane. Zavod som musel ist na Audi, co mi prilis nevyhovovalo ale aj napriek tomu som zajazdil dobry cas. Zavod sa celkom dal, raz ma odpalil Existenz, raz t0m4s3 (uz vidim tie vyhovorky ze siel v idealnej stope bla, bla, bla) ale inak sa dalo. Mrzi ma, ze som Gwixtovi pokazil zavod, ked ho Su-Do nahanal, mozno keby som ho pustil hned na prvej rovinke, tak to dopadne inak.
Jedno vsak viem isto, Sajmon a Johnny nemaju co v hre hravat. Chyby robia vsetci, ale toto co predvadzaju oni dvaja, umyselne vytlacanie...
- Prílohy
-
- Exiho "fair play"
- RD3 2006-08-04 18-56-51-87.jpg (82.68 KiB) 724 zobrazení
-
- Sajmonov "fair play"
- RD3 2006-08-04 18-56-13-21.jpg (66.09 KiB) 724 zobrazení
-
- Sajmonov debilizmus pri jazde - krasne blokovanie pri najazde
- RD3 2006-08-04 18-30-09-59.jpg (74.01 KiB) 724 zobrazení
-
- Sajmonova neschopnost travit sa do boxov