Tolerancia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tolerancia

Príspevok od používateľa Masaker »

v posednej dobre som si vsimol ze sa toto slovo rozmaha , ako aj v otazkach madarskej mensiny,aj rozne ine komunity. su nejake veci ktore netolerujete.. pretoze som sa stretol aj s tym ze ked som nieco ostro odsudil .. zacali vaviet ze somnetolerantny... lenze keby bola nekonecna tolerancia tak by tato spolocnost skoncila.. (napr. keby sa toleruje jedno hnutie v holandsku , ktore sa snazi legalizovat sex so zvieratami) nasa spolocnost by moralne klesla a maximalne sa skazila...
takze co ste , co nieste ochotny tolerovat... napr. ja netolerujem emo, zoofiliu,pedofoliu, a podobne hnusne veci ..netolerujem na 90% ajhomosexualitu povedzte vas nazor...
kde su zdrave hranice co sa ma a co uz nema tolerovat... lebo to je relativny pojde pre kazdeho. .a kazdy ma tie hranice inde..
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

jasne, kazdy ma tie hranice trochu ine. Podla idealov, moralky, vychovy, spolocenskeho vplyvu, reklamy, fobie, genet.naklonnosti/preferencie k niecomu, komplexu, podradeniu, nadradeniu, vzdelaniu, zazitkov a skusenosti.... bilion faktorov a vplyvov.
Tak co je na tom snazit sa uvazovat empaticky ? Ak mame dostatok pochopenia, tolerujeme to. Ak tam vidime zhubny nasledok, snazime sa to nejak ovplyvnit. Teda v predpoklade ak mame "dobry" umysel nemusime nieco tolerovat :wink: , ale vieme preco. To co si vymenoval Ty je uz odsudeniahodne. List by bol priamo umerny tomu, kolko mame v sebe pevnych nazorov.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

je velka kopa veci ktore absolutne netolerujem ... nechce sa mi vypisovat co vsetko to je :-)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

mno...netolerujem...ked sa niekto ozyva a vobec nema o danej teme tusenie (myslene objektivne, nema to suvis s clovekom, kt. vytvoril tento toppic, je mozne ze to tak vyznelo :roll: )
dalej netolerujem namyslenost (zdrave sebavedomie ale treba), zakeractvo, EMO ale v tom slovazmysle rezania zil a pod. (proti ucesom a obliekaniu nemam nic) a ked si niekto mysli ze je nadradeny... (pripadne, ked do mna skace niekto mne podradeny :lol: :P ) a par dalsich veci, ale tieto ma tak napadli..a nechcem sa tu rozpisovat moc
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

este chcem doplnit.. netolerujem to ked sa niekto so mnou hada o niecom co som si isty na 100 percent ze mam pravdu.. aj ten clovek vie ze mam v hlave viac ako on.. ale on chce byt frajer a bude sa hadat az na pokraj "bitky" ze ma pravdu a potom zisti ze pravdu nema... a ani si neprizna ze stravil chybu... skratka frajej stale... a najmudrejsi na svete,,
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

Ja netolerujem tých čo netolerujú mňa. :cookies:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm rozhodne vela krat uvazujem o tolerancii a asi 99% si poviem ze by som to mal tolerovat.... ved kazdy clovek je iny, ale ak je niekedy daco moc tak ani nerozmyslam nad toleranciou konam ako mi hlava povie....
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

sam som zistil ze daco sa tolerovat skratka neda.. hlava ani srdce nepustia.. a skratka musim proti tomu byt...
Napísať odpoveď