no mne aj ked to skoci sem tam do kokpitu,aj ked vacsinou pri meneni kamery skor len kokpit blikne, a ked sa podari-tak von z kokpitu nieje vidno-len sa okolie kokpitu vyplni takymi haluznymi farbamimajik napísal:neviem ci myslis to ze ti nejde pohlad z kokpitu...mne to fici normalne...klavesou C sa ti meni pohlad na iba HUD,kokpit a pohlad zpoza lietadla...
inak je to fajne, teraz to hram tak ze po stihackach strielam len s gulometom xD tesim sa na plnu verziu
edit: k tomu samostrielaniu...na ofic fore pisu ze to moze byt sposobene Voice commands...tak to skus vypnut...
Tom Clancy's HAWX
Hra bola odložená na 20. 3.
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=209776
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=209776
tak opac Wings Over Europe, nieje to tak narocne ako lock on ale ani tak nerealne ako hawxSiS napísal:Tak, ale mne to napríklad zatiaľ stačí na odreagovanie. Lebo mám doma aj ten Lock On, ale proste teraz nemám na to čas, študovať všetky materiály k tomu a naučiť sa ovládať všetky stíhačky - Suchoj, Mig, F16. Každá jedna má iné ovládanie. Proste simulátor.
H.A.W.X berem ako dočasné odreagovanie sa, pokiaľ nebudem mať viac času učiť sa manuál k Lock On.
na nete http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-130488.aspxsom nasiel ze hawx pre pc v usa vychadza 17.3.2009 takze uz len jeden den a mozme lietat o dusu...
uz nech je zajtra xD
uz nech je zajtra xD
Takze stiahnute, nainstalovane, prejdena prva misia. Moje dolmi z hry su asi nasledovne, cakal som od toho nieco viac, necakal som taky rychly engine ako to ma, myslel som si ze to bude nieco zabavnejsie. Taktiez som dufal v to ze to bude nieco ako Lock On, alebo F22 Lighting. Grafika je sice pekna, taktiez aj hratelnost ale dej je podla mna uplne rovnaky v kazdej jednej misii, vsetko len nicit, nic sa tam neda robit takticky, taktiez manevre su dost smiesne nakolko na mieste urobit so stihackou 360° otocku je v reali dost neskutocne. Takze fyzika takmer nulova, ziadne pretazenie, ziadne zlyhanie motora, proste nic. Takze moj osobny zaver ohladom tejto hry je nasledovny
grafika
hratelnost
ovladanie
hw naroky
fyzika
realnost
dej
trapna arcade
ak som na nieco zabudol, alebo som nieco napisal zle, tak ma kludne opravte.
ak som na nieco zabudol, alebo som nieco napisal zle, tak ma kludne opravte.
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Blackburn ma v podstate pravdu v tom hodnoteni...
ale mne sa ta hra aj tak lubi
s kamosom sme to po par pokusoch rozbehali cez hamachi a hrat misie cez coop spolu s komunikaciou cez teamspeak je vacsia zabava.
zajtra spravime siete a nejaku webstranku casom nech sa nazbieraju ludia aspon na TDM
a aj ja som si spravil video z prvej misie, len je kratsie, veselsie a s hudbou
ale mne sa ta hra aj tak lubi
s kamosom sme to po par pokusoch rozbehali cez hamachi a hrat misie cez coop spolu s komunikaciou cez teamspeak je vacsia zabava.
zajtra spravime siete a nejaku webstranku casom nech sa nazbieraju ludia aspon na TDM
a aj ja som si spravil video z prvej misie, len je kratsie, veselsie a s hudbou