Tomb Raider Anniversary
-
jauznevimco
Light Expert
Tomb Raider Anniversary
Ak ste este nezaregistrovaly vcera "vyslo" Tomb.Raider.Anniversary-R55. Tak co uz to mate? 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
recberko napísal:ešte som nehral, ale aké to má požiadavky?? neviete chalani??:-)
Minimální konfigurace: CPU: Pentium 3 1.4Ghz, RAM: 256MB (for Windows 2000/XP) 512MB (for Windows Vista), GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
Optimální konfigurace: CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+ RAM: 1GB RAM, RAM: 1GB RAM, GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with Pixel Shader 2.0 (GeForce 6000 series / Radeon X series)
Hraje to niekto?? Podarilo sa niekomu zabit toho T-Rexa ? Na nete v jednej recenzii som cital ze sa da pouzit nejaky trik ktory je novinkou v tejto hre a T-Rexa to hned zabije. Ja som lama v tychto hrach tak trochu pomoct by mohol niekto ?
Uz sa ho snazim zabit vyse hodinu ale ani polovicu zivota mu nevezmem 
caute
poradi my dakto ako mam pospreskakovat v telocvicni na tie prichitky na lavo:
a co mam robit tu:
Tam my svieti nieco modre
poradi my dakto ako mam pospreskakovat v telocvicni na tie prichitky na lavo:
Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=f6934d446ba12c22ec2dbea14581d931Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=0b5b51dc0e91144350ab5e1173671d8f
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=060eb9e77a14d89c5e064cdbcce732f2-
Šu-Do
Redeemer
je ta hra moc narocna ?? ako vam slape ?
EDIT:
no je to cool..
akoze cumim.. ale zas tvoja VGA tie detaily ktore ty zapnes ona neurobi
ale aj tak.. fajn... a TOMB RAIDER LEGEND ti isiel horsie ?? inak DIK ZA NFO
a BTW... kolko je VYSOKA teplota ?
EDIT:
Stilo napísal:Athlon XP 2000+@1,2 GHz (mam ho podtaktovany lebo ma vysoku teplotu), 512 MB RAM, GeForce 4 Ti 4200 64 MB na 1024*768 ( zapnute tiene a water effects, ostatne vypnute) neklesne FPS pod 34.
a BTW... kolko je VYSOKA teplota ?
ked som na ploche mam max 55 stupnov pri 1,2 GHz, keby som ho dal na 1,6 GHz tak teplota neklesne pod 60, pri hrani sa mi uz restartuje PC.. mam na hovno chladenie a k tomu otvorenu skrinku a do tohto pc sa mi nechce investovatŠu-Do napísal:kolko je VYSOKA teplota ?
myslim si ze Anniversary je tak isto narocna ako LegendŠu-Do napísal:TOMB RAIDER LEGEND ti isiel horsie ??
-
Šu-Do
Redeemer
Stilo tak ta teplota je teda naozaj vysoka... nemusi byt problem v chladeni.. mozno si zle naniesol pastu (ak ju tam vobec mas
)
k teme... Legend bol celkom narocny.. teda na tvoju zostavu urcite... ja ked som zapol HDR tak uz FPS islo na 20
ale na full 1024*768 bez HDR to islo v pohodicke...
no dik teda.. uz mam 50%
EDIT:
uz som to stiahol aj skusil... mrzi ma ze ked som mal 50% stiahnute vysiel RLS od HATRED... co uz..
ale toto je cool ze som to hned spustil z imagu
hra ide uplne super.. 1024*768 85Hz
a vsetko na high... ziadny sek (i ked by som sa cudoval keby to sekalo)... ale grafika nie je az taka zla... ovladanie je super... jednoduche... zatial som bol len niekde dalej vo vnutry tej budovy... sranda ze v kazdej serii TR je na zaciatku s nejakym sprievodcom a ten bud umre alebo utece..
k teme... Legend bol celkom narocny.. teda na tvoju zostavu urcite... ja ked som zapol HDR tak uz FPS islo na 20
ale na full 1024*768 bez HDR to islo v pohodicke...
no dik teda.. uz mam 50%
EDIT:
uz som to stiahol aj skusil... mrzi ma ze ked som mal 50% stiahnute vysiel RLS od HATRED... co uz..
ale toto je cool ze som to hned spustil z imagu
hra ide uplne super.. 1024*768 85Hz
a vsetko na high... ziadny sek (i ked by som sa cudoval keby to sekalo)... ale grafika nie je az taka zla... ovladanie je super... jednoduche... zatial som bol len niekde dalej vo vnutry tej budovy... sranda ze v kazdej serii TR je na zaciatku s nejakym sprievodcom a ten bud umre alebo utece..
Cafte
Poradi my niekto ako mam zabit tie dva kone co strazia scion of tihocan v misii Greece Tomb of Tihocan?
Zatial sa my podarilo zobrat im asi 5% zo zivota(moj rekord
)
Pouzil som rovnaku metodu ako na T-Rexa ale niekedy im to zoberie zivot a niekedy nie a navise sa im zivot obnovuje
Vie niekto jako funguju?
Poradi my niekto ako mam zabit tie dva kone co strazia scion of tihocan v misii Greece Tomb of Tihocan?
Zatial sa my podarilo zobrat im asi 5% zo zivota(moj rekord
Pouzil som rovnaku metodu ako na T-Rexa ale niekedy im to zoberie zivot a niekedy nie a navise sa im zivot obnovuje
Vie niekto jako funguju?
-
Šu-Do
Redeemer
ee Dem0n... az 24.6.2007 asi.. ta R55 je press (novinarska verzia alebo tlacova)Dem0n napísal:Ti co stiahli R55 verziu budu mat 1.6 po chlebe - deaktivuje sa a mozte tak leda tak pocitac bakterie na svojich monitoroch.
Verzia od HATRED je final retail verzia ...
sice pise ze 21.6.2007 ale ja som si dal datum 22.6.2007 a napisalo mi ze dva dni ostavaju.. vid. priloha #1R55 realease will expire on 21 June not on 1 June. As for installer problem I have waited few more minutes after 98% and installation finished succsessfully.
ok takze az 25.6.2007 sa licencia na ten TR skonci... Priloha #2
kua... som mal hned tahat ten Hatred
BTW kuknite si rozdiel medzi R55 RLS

a Hatred RLS

aky je tam rozdiel ?