očakávam vaše návrhy
Toolbar - monitorovanie PC
Toolbar - monitorovanie PC
Používate nejaký program na monitorovanie PCčka? mám rád prehľad, koľko mám voľnej ram, aký je vyťažený procák, sieťovka, disky... skrátka základné veci. kedysi som používal Statbar, potom som prešiel na Night Iguana Infobar. oboje som zobral tu z hojka. ale infobar mi od včera odmieta poslušnosť a nefunguje ani po reinstale. tak sa pýtam: čo používate vy? podmienka je, aby to bolo vysúvacie a malo nejaké skiny podľa možností. v tom mi infobar maximálne vyhovoval - prekrýval mi taskbar, na ktorý aj tak nepotrebujem vidieť stále
očakávam vaše návrhy
očakávam vaše návrhy
Re: Toolbar - monitorovanie PC
Osobne mi stačia miniaplikácie na ploche Windows 7.
Ale myslím, že taký Rainmeter je fajn, ak sa s tým pohráš, môžeš dostať pekný výsledok.
Ale myslím, že taký Rainmeter je fajn, ak sa s tým pohráš, môžeš dostať pekný výsledok.
Re: Toolbar - monitorovanie PC
na také hranie nemám toľko času. a chcem to mať stále na očiach. preto miniaplikácie nie sú to pravé
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2014, 17:45)
oživím svoju starú tému
infobar zas skapal a nechce sa oživiť. tak som sa hral s rainmetrom a spravil som si svoj infobar. ale nedokáže byť zobrazený cez taskbar ale zároveň pod videom vo fullscreene. a teraz babo raď
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2014, 17:45)
oživím svoju starú tému
infobar zas skapal a nechce sa oživiť. tak som sa hral s rainmetrom a spravil som si svoj infobar. ale nedokáže byť zobrazený cez taskbar ale zároveň pod videom vo fullscreene. a teraz babo raď