Nenasiel som na hojkovy, sekciu vyhodne ponuky, tak som spravil tuto temu pre hojkacov, ktory si nechcu nechat ujst kvalitny notebook za mega super akciu
Nasiel som tento notebook na toshiba-shope.sk >
Vyhodna kupa:
Je to kvalitny hlinikovy multimedialny notebook, ktore ma super reproduktory znacky Harman Kardon (fakt genialny zvuk, na vsetkom co robia, jedna s top znaciek, ktora robi kvalitne audio), notebook ma 15,6 palcov HD rozlisenie, Intel® Core™ i7-3630QM procesor, 4 jadro, velmi vykonny porovnatelny s i5 do stolovych pocitacov, NVIDIA GeForce GT 640M 2GB, 6GB RAM (maximalne rozsirenie 16GB , u notebookov do tejto ceny zoberie max 8GB na 2 sloty), 750GB HDD, Windows 8.
Za tuto cenu si myslim ze ani taky pc by sa neposkladal v takom vykonne > klavesnica, mys, monitor, OS = 200 euro, a za 479 euro poskladat i5 cca 200, doska 60 euro, bedna 40, ram 40, hdd 60 euro, zdroj 40, chladic na procesor 30 euro, mechanika 15 euro, a to sme uz nad limit a nemame grafiku co GT 640 vyjde cca 90 euro, a vtedy by pc bol vykonejsi len v grafike a to sme nad limit 90 euro, takze je to dost dobra kupa pomer vykon, cena, kvalita spracovania, kvalitne reporduktory, vhodny na caste prenasanie...
Odporucal by som ho pre tych ktory robia s videom, grafikou, CAD, programovanie, pre tych ktory idu na VS hlavne IT odbor, pre tych ktory radi robia velmi vela veci zaroven, virtualne masiny, pre tych ktory si chcu zahrat hry, co grafika rozbeha vsetky nove hry na medium / high detailoch hratelne > http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 579.0.html , pozeranie filmov, kvalitny pozitok vdaka harman and kardon reproduktorom, notebook vhodny na caste prenasanie - student VS, praca. A hlavne pre tych, ktory chcu vykonny kvalitny notebook, ktory vo vacsine pripadov nepociti nedostatok vykonnu.