[HOONIGAN]

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [HOONIGAN]

Príspevok od používateľa Nadeo »

Posadte hociakeho rally jazdca/driftera(myslim na profesionalnej urovni) za to 600hp auto scim jazdi Block a mas take iste video, ak nie lepsie.. :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nikto netvrdí, že nie.

Ja môžem povedať: posaď hocijakého dobrého programátora za počítač, a za pár dní ti napíše Facebook.

Tu ide o ten nápad, a prerazenie s ním.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

No tak to vobec nieje to iste :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

s panmi nadomnou sa uplne stotoznujem, ale opakujem - pozrite sa na tie prehnane reakcie na toho jazdca a ako ho zrazu ludia zacali brat inak, viac ako inych pilotov... a kvoli comu?... o tom pisem v mojich predoslych prispevkoch... ano, je to napad, je to reklama a podobne, ale kto sa nad tym zamysli, zisti, ze toto narazove uznavanie a velebenie nema absolutne ziadne opodstatnenie...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To si nemyslím. Velebia ho podľa mňa iba laici. Tí, ktorý nevedia o nič o rally, prípadne celkovo autošporte, a vedia len to, na čo narazia napríklad vo filme alebo na YouTube. Sem sa radím aj ja - aj keď viem, že Block je iba priemer v zlatom obale, no nepoznám poriadne žiadnych serióznych jazdcov, žiadnu históriu Rally, nič. Tí druhí - čo toto berú ako hobby, a vedia o tom viac, tí zrejme toho Blocka velebiť nebudú, a budú mať asi väčšiu pravdu.

Podľa mňa sú ale v oboch skupinách extrémy:
Sú laici, ktorí ho považujú za kráľa automobilizmu - bullshit.
Sú "zasvetenci", ktorí tvrdia, že Block je na ho*no jazdec, a úplny amatér - čo je snáď ešte väčší bullshit.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

si ma nepochopil - ano, aj ja si myslim, ze ho velebi iba laicka verejnost, to je jasne, ti ostatni ho poznaju a vedia, o koho ide... vo vsetkych prispevkoch hovorim o pohlade laikov... a tato reklama mu pomohla okrem ineho prave aj v jeho kariernom vzostupe, preto ten zdanlivy "skok", preto sa moze niekomu zdat, ze sa "zrazu" objavil v nejakom sampionate, ze je to objav a podobne... holt, viac sponzorov, viac penazi, lepsi zaklad na aute a hlavne lepsie diely... ked su peniaze, mozes jazdit aj v takejto sutazi a presadit sa...

a este raz opakujem - urcite to nie je zly jazdec, nikde to netvrdim a okrem ineho aj malokto iny si to dovoli, ma uspechy, vie to a s kymkolvek z nizsich sutazi si pravdepodobne moze utriet rit... a toto Ti povedia aj ti "zasvetenci", ktorych spominas :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Nooo ja som vzdy Blocka radil do takej mimoskupiny, myslim ze videa ako gymkhana a spol vznikli pre to aby urobil reklamu hlavne svojej znacke - DC . V mojich ociach figuruje trosku inac ako napr. Loeb, ale mne sa lubi jeho styl motorizmu je taky "mlady", ludom sa to lubi, a ako si pisal kym neboli gymkhany nikto netusil... ale teraz na druhu stranu sa mozno vela ludi zacalo zaujimat o to co to ako to funguje a podobne, osobne si o sebe myslim ze som dost velky nadsenec vsetkych automotoristickych sutazi, ucastnim sa aktivne aj pasivne, z postu vodica aj z postu divaka, ci teamoveho manazera a drvivu vacsinu casu travim prave na znamych kopcoch, europskych okruhoch a kadejakych automoto zrazoch. Tudiz nechapem to oznacenie ma s tou tehlou na pravej nohe kedze ja sam si v regulernej premavke nedovolim nejake extremy a toboz sa nepovazujem za dobreho vodica. Obdivujem vsak takychto machrov ktory vedia urobit s autami aj ine veci ako na co su priparne urcene, proste je to taka zmena, no kto ma podobne video gymkhane? Asi nikto (ak hej, tazko v takej urovni), je to len show to mi je jasne... Ale pekna :-) a temu som zalozil lebo castejsie sa stretavam s autami co maju tento polep, mam dojem ze sa to stava "trendy" (ja za to moc niesom ale kto chce nech sa polepi cim chce).
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Napr. Rasťo Chvála niečo podobné kedysi skúšal v zime s Evom... Samozrejme nie s miliónovým budgetom a 50-členným tímom :) http://auto.sme.sk/c/5767715/autosmeliv ... triku.html
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Neviem do ktorého topicu to zaradiť, tak to dám sem ... :)

http://www.break.com/pranks/if-your-low ... ow-2443637
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

hehe no, keby to nebola stara lada s ustrihnutymi pruzinami a co najmensimi plechacmi tak by to malo aspo nesteticky vyznam :mrgreen:
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Čo tam už po tej Lade :lol: ... ale mne sa páči systém mať ďalších troch ľudí v aute, ktorí obsluhujú tie platne miesto nejakej hydrauliky :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ano zrejme je to lacnejsie :mrgreen:
Napísať odpoveď