???
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
no tiez som mala na skole svojho "idola" taze viem ake je tazke ho oslovit,ale ked ste uz styri roky spolu cestovali mohla si sas nim zoznamit, ale ked sa tak nestalo nic to ...ale to akos a teraz sprava fakt nechapem ta kamoska mu musela daco hnusne povedat , alebo nema frajerku?ked mas jeho ICQ tak mu napis, ved nemas co stratit, nie?je to lahsie ako na zivo ho oslovit ,alebo sa spytaj kamosiek ze co je snim ked ho poznaju..
-
NuSuey
Professional
chalan je ten ktory je veduca osoba ..samploom napísal:to možno povedať aj o nej
boze.. je fakt dilino ked nedokaze povedat ani ahoj .. alebo aspon co ja viem, zamavat rukou ked ju videl kazdy den
je to lama zial ten chalan ..istotne si najde niekoho coskoro ktory neielen ze sa bude vediet pozdravit, ale bude psychicky natom vyspelejsie
-
axxis
Addict
Bykovina!NuSuey napísal:chalan je ten ktory je veduca osoba ..
boze.. je fakt dilino ked nedokaze povedat ani ahoj .. alebo aspon co ja viem, zamavat rukou ked ju videl kazdy den![]()
Za prve nechapem preco by mal byt chalan veduca osoba...
Za druhe: tiez po mne dlhsiu dobu pokukovali dve blondyny, ktore predviedli svoju inteligenciu ked si pytali velky caj a na otazku ci by nechceli nahodou aj orieskovy dzus odpovedali ano. (no interest)
Podla mna ten chalan nieje lamak, ale mal nejake info (ci uz pravdive alebo nepravdive), pre ktore ju nechcel.
-
Vigor
King
Ach, naozaj nic v zlom, ale pripadas mi ako take trdlo
.
Pozri sa na to takymto pohladom, nic s nim nemas, preto ani nemas co stratiti. Preco si ho za ten cely cas ani neoslovila, nezacala rozhovor...co si sa bala, ze by sa s Tebou dal do reci alebo coho? A mozes mi verit, ze oslovit nieoho kto Ti je sympaticky vobec nie je tazke. Dam Ti priklad ako som sa raz ja prihovoril jednej dievcine...
"Ahoj. Mozno si si vsimla, ze istu dobu Ta mierne pozorujem, ziadnym uchylnym pohladom samozrejme ale tak ako pozoruje chalan krasne dievca. A uz istu dobu premyslam ako sa Ti prihovorit, napadli ma rozne varianty, ze mi pri Tebe nieco padne, alebo do Teba akoze nahodne drgnem, pripadne sa mi istu dobu zdal skvely aj plan, ze si Ta akoze pomylim s niekym koho poznam. Nakoniec som toto vsetko zamietol a isiel som za Tebou bez planu a vzniklo z toho toto...inak volam sa Filip."
Nie je to presne, ale takto dajako som sa raz prihovoril jednej dievcine. Cista improvizacia. Ako si si iste vsimla, je to vazna blbost, ale zabralo to. Isiel som do toho s tym, ze nemam co stratiti, nahodil som prijemny ton a usmev a islo sa. A dali sme sa nakoniec do reci. Sice z toho v konecnom dosledku nic nebolo, no spoznal som prijemne pekne dievca..a vidis, nic som nestratil, len ziskal.
Tymto som Ti chcel len povedat, ze v Tvojom pripade neni vobec dolezite ako sa prihovorit, len aby si to uz konecne spravila:) . Uz je najvyssi cas. Ktovie co mu ta baba o Tebe nakecala, no nikto iny ako Ty sama mu to zrejme nevyvrati.
Pozri sa na to takymto pohladom, nic s nim nemas, preto ani nemas co stratiti. Preco si ho za ten cely cas ani neoslovila, nezacala rozhovor...co si sa bala, ze by sa s Tebou dal do reci alebo coho? A mozes mi verit, ze oslovit nieoho kto Ti je sympaticky vobec nie je tazke. Dam Ti priklad ako som sa raz ja prihovoril jednej dievcine...
"Ahoj. Mozno si si vsimla, ze istu dobu Ta mierne pozorujem, ziadnym uchylnym pohladom samozrejme ale tak ako pozoruje chalan krasne dievca. A uz istu dobu premyslam ako sa Ti prihovorit, napadli ma rozne varianty, ze mi pri Tebe nieco padne, alebo do Teba akoze nahodne drgnem, pripadne sa mi istu dobu zdal skvely aj plan, ze si Ta akoze pomylim s niekym koho poznam. Nakoniec som toto vsetko zamietol a isiel som za Tebou bez planu a vzniklo z toho toto...inak volam sa Filip."
Nie je to presne, ale takto dajako som sa raz prihovoril jednej dievcine. Cista improvizacia. Ako si si iste vsimla, je to vazna blbost, ale zabralo to. Isiel som do toho s tym, ze nemam co stratiti, nahodil som prijemny ton a usmev a islo sa. A dali sme sa nakoniec do reci. Sice z toho v konecnom dosledku nic nebolo, no spoznal som prijemne pekne dievca..a vidis, nic som nestratil, len ziskal.
Tymto som Ti chcel len povedat, ze v Tvojom pripade neni vobec dolezite ako sa prihovorit, len aby si to uz konecne spravila:) . Uz je najvyssi cas. Ktovie co mu ta baba o Tebe nakecala, no nikto iny ako Ty sama mu to zrejme nevyvrati.
-
jin
VIP
Wow! 4 roky a ani jeden z vás neurobil prvý krok?? To je sila! Pokiaľ ste obaja navzájom po sebe pokukovali a nikdy sa jeden druhému neprihovorili, tak ste ale teda sakra váhaví ľudia(hanbliví?). Každopádne vyzerá to teraz tak, žepokiaľ niečo chceš, je to len a len na teba. Pokiaľ sa prvý krok rozhodneš spraviť uvidíš, ako zareaguje. Či tvoju hru prijme, alebo či ťa bral, ako dievča, ktoré vídaval v buse a pár krát vonku. Ale pokiaľ Ťa to trápi, tak to urob!
Veľa šťastia
Veľa šťastia
-
p4ra
Redeemer
Ja som taky, ako ty bohuzial z casti. Ak sa mi aj nejake dievca velmi paci, nikdy nespravim prvy krok. Neviem preco, asi to nemam sebe, ale akonahle sa mi uz prihovori, tak nemam problem nadviazat na to a prevziat iniciativu. Podla mna by si mala nabrat odvahu (ten spravny hovori) a aspon mu napisat, ked uz mas ten nick, ak nemas odvahu ist do toho face to face. Vela stastia a daj vediet, ako si dopadla.
-
erytrocyt
VIP
Prvé stretnutie : Ty: Ahoj
On: Ahoj
Druhé stretnutie : Ty: Ahoj
Tretie stretnutie: Ty: Ahoj
Ty: No keď sa spolu zdravíme, mohli by sme sa aj zoznámiť
...................
A tak ďalej. Chce to len minimum odvahy.
Vyššie som síce písal nejaké príspevky o bontóne, a viem, že to čo som teraz napísal do toho vôbec nezasadá, ale ak je to trupík, ktorý sa nevie ozvať k dievčaťu, tak musíš prevziať iniciatívu ty.
Druhé stretnutie : Ty: Ahoj
Tretie stretnutie: Ty: Ahoj
Ty: No keď sa spolu zdravíme, mohli by sme sa aj zoznámiť
...................
A tak ďalej. Chce to len minimum odvahy.
Vyššie som síce písal nejaké príspevky o bontóne, a viem, že to čo som teraz napísal do toho vôbec nezasadá, ale ak je to trupík, ktorý sa nevie ozvať k dievčaťu, tak musíš prevziať iniciatívu ty.
-
Enduro3333
Medium Professional
To o čo si prišla sama nevieš a asi sama sa ani nedozvieš lebo tohjo človeka si nespoznala ... a ja som dost smutny s toho ze niektore baby ked sa im pači chalan nevedia najst tu odvahu ....smozrejme aj ja som mal začiatky aj ja som mal strach ale zvyknes si budes skušat zvyknes si ... a mne pomohlo ze šom si proste uvedomil že nemam čo stratit ...proste pozdravis on odzdravi=super pokračuje to dalej /neodzdravi = nema zaujem alebo za to nestoji a už nikdy do konca zivota sa nebudes musiet trapit tou otazkou čo teba teraz trapi čo keby....... 
-
bolek
Guru
Presne si mi pripomenula svojím príspevkom moje posledné štyri roky na strednej škole, kde sa mi stalo to isté. Celý čas sme po sebe pokukovali, už to vyzeralo aj na niečo viac, ale napokon sme sa k ničomu nedostali. Prehodili sme spolu občas pár viet a to bolo všetko. Doteraz to nechápem, ale, našťastie, už som sa stým pomaly vysporiadala. Asi to tak malo byť, ale nerob rovnakú chybu a chop sa šance. Naber odvahu a skús to ešte raz a pekne si to vydiskutujte, čo keď je to jeden z mála úžasných chalanov a ty prídeš o šancu ho spoznať? Keď nemáš odvahu na priame stretnutie , napíš mu na icq, predstav sa, vysvetli mu, ako sa veci majú a keď sa bude všetko dobre vyvíjať, pozvi ho niekam. Ja si vtedy plieskala hlavu o stôl, že som nebola iniciatívnejšia, takže radšej to skús a daj vedieť, nech sa rozhodneš akokoľvek, ako to dopadlo. Veľa šťastia 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
PAIN
Light Professional
Tak to ste teda museli byt obaja extremne hanblivy....to ani pochopit nemozem ze az 4 roky, stacilo sa aspon raz prihovorit a ty ani on nic
no nechaaaapem to.......ak mas jeho ICQ tak mu napis a nebabri sa, sak aj tak nemas co stratit bo horsie na tom uz asi ani byt nemozes, v lepsom pripade sa date dokopy a bude svadba
..........ak chces, dam ti moje ICQ nech cosi natrenujes nez sa odhodlas mu napisat 
edit/... Alebo sem daj to jeho ICQ a my ti to uz vybavime
edit/... Alebo sem daj to jeho ICQ a my ti to uz vybavime