'

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Myslíš si, že je dobrý nápad niečo také zverejňovať?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Tak "hackol" si stránku,mýlil som sa pretože vačšina ludí,tým myslím vačšinou deti si myslioa že hackli stránku a to tak že zmenili farbu lišty ic.cz :D ale to je iná kategoria.

Ale myslím si že takéto veci by si nemal zverejňovať a oháňať sa s nimi že si hacker,stačilo to poslať cez PM.
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa x0_0x »

Ja si nemyslim ze som hacker a este dlho si to mysliet nebudem :wink: :wink: Hacker je clovek ktory ma siroke vedomosti o OS a take ja zatial nemam :P
Je jedno ci to zverejnim tu aj by som to hodil na svoj page :D
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Tu je trosku popisane

Kód: Vybrať všetko

http://www.zive.sk/Spravy/Hacking-Novodoba-zabavka-deti-a-teenagerov/sc-30-a-276258/default.aspx
je to vystizne pre x0_0x.
Chalan si vobec neuvedomujes do jakych srcaciek sa mozes dostat a s toho screenu kolko veci sa da zistit.
Uvedom si kolko stopsi po sebe nechal, ked chces hackovat tak aspon v anonimite.
Dokaz:
Stavim sa ze si na tomto zozname:
{osobne udaje :smt006: }
A pre kompetentne osoby by nebolo tazke zistit tvoju IP adresu.
Myslim ze 90% som uhadol a to je dost na to aby ta vystopovali :wink: takze pozor na to.
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa x0_0x »

jorg22 napísal:Tu je trosku popisane

http://www.zive.sk/Spravy/Hacking-Novodoba-zabavka-deti-a-teenagerov/sc-30-a-276258/default.aspx
je to vystizne pre x0_0x.
Chalan si vobec neuvedomujes do jakych srcaciek sa mozes dostat a s toho screenu kolko veci sa da zistit.
Uvedom si kolko stopsi po sebe nechal, ked chces hackovat tak aspon v anonimite.
Dokaz:
Stavim sa ze si na tomto zozname:

http://www.zsrozkvetpb.edu.sk/ziaci9a.html
Pouzivas google, pspad, fillezillu, zaujimas sa o programopvanie a hacking, mas 15-16 rokov, navstevujes soom.cz, vlastnis forum, tvoj email: [email protected], viem aku temu opuzivas vo windowse, antivirak mas Novy NOD32, pouzivas ICQ, byvas pri Povazskej Bystrici.
A pre kompetentne osoby by nebolo tazke zistit tvoju IP adresu.
Myslim ze 90% som uhadol a to je dost na to aby ta vystopovali :wink: takze pozor na to.
Tak to bolo celkom presne a an ten zoznam ziakou ale skolu si trafil :shock: :shock:
Uz som ten screen stiahol ale myslim ze keby chceli tak si do googlu staci dat moj nik a maju ma za dve minuty. :? Nastastie to na tej stranke uz neni :P
Napísať odpoveď