Torchlight
Vcera som si zaobstaral Torchlight a prve dojmy su v celku pozitivne. Grafika mi silne pripomina Warcraft 3, takze troska nostalgie, ale inak je v prijemna a dizajn levelov je pekny. Save system je urcite lepsi ako v diable avsak dnes mi hra uz 2x spadla, error a koniec, a vracat spat sa mi moc nechce
Itemov je dostatok, taktiez health&mana flasticiek, o townportaly a identify scrolly nie je nudza. Navyse moj Destroyer ma uz par unique itemov za par hodin hrania. Hram to doma na starsom pc takze som rad za 1024x768 low bez AA, cez tyzden to vyskusam na druhom pc tak snad zapnem aj AA.
Na zaver: pekna hra, stala by za tych par eur, ale to padanie ma odradza (ak mi nebude padat na druhom pc tak velmi budem zvazovat kupu)
edit, len skoda, ze krabicova verzia pride az tak neskoro, http://www.torchlightgame.com/faq/#faq22
Na zaver: pekna hra, stala by za tych par eur, ale to padanie ma odradza (ak mi nebude padat na druhom pc tak velmi budem zvazovat kupu)
edit, len skoda, ze krabicova verzia pride az tak neskoro, http://www.torchlightgame.com/faq/#faq22
Natívne som to tam mal zapnuté, GTS 8800.uplink napísal:nápodrobne. Ináč otázka. Podarilo sa Vám niekomu úspešne zapnúť anti-aliasing? Teda tak že by ostal zaškrtnutý a fungoval by? Mimo forcovania cez nvidiacky driver?
-
wayne
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
dohral som za vanquishera/archerku, bol som lvl38 a mal som asi 2 otvorene questy (chcel som skusit, co sa stane ked dam postave retired, ale nejaky ten skill naviac, fame, a 1 item (ked je shared stash) za to nestali, ale nevadi...), ako 2. postavu som si pustil destra na very hard, zacal som na normal ale bola to nuda, posledneho bossa som zabil tak ze som drzal tlacitko mysky a sem tam vypil potion, sem tam zmenil skill single dmg na plosny dmg, teraz to uz bude asi kusok ine... akurat ma stve ze som prisiel o tie skvele veci co som mal na archerke, mal som ju vyzliect
nevadi, nadropujem si, v stashi cakaju perly na destra
uvidime co to bude, ako odreagovavacka je to super, davno ma ziadna diablovka az tak nechytila, naposledy titan quest, ale ani tam som to nedotiahol do uplneho konca, mam postavu tusim lvl 55, asi sa k tomu vratim
najlepsie by to bolo cez hamachi s nekym, mam kopu modrych itemov a nejake tie fialove 1-2 asi 
win xp:
c:doc&settmeno useraapplication data
unic games orchlightsave
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 21:11 )
grafika 8600M GT
c:doc&settmeno useraapplication data
unic games orchlightsave
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 21:11 )
zapnut to ide, ale akonahle hra restartne grafiku tak nastavenie zmizne, ale cez nvidia control panel mi to tiez ide na 16xQuplink napísal:Divné mne to zapnúť nejde 8800 GTS 512 OC 2
No nič forcujem to cez nvidia control panel..l na 16xQ
grafika 8600M GT
je to velmi velmi fajn 
Hram destroyera na hard (nevedel som aka hra bude tazka tak som preistotu nezvolil very hard- no teraz to lutujem
)
*grafika je velmi pekna, nenarocna fajn komiksova ala wow, presne podla mojho gusta
*hratelnost uplne uzastna, takisto sa mi lubia pohyby celkovo, ked niekomu ujebem kritik fakt mam pocit ze waaa
a to je super 
*proste vylepsene diablo pacia sa mi tam veci ako > pet (paradna vec poslat ho do mesta predat veci atd, ma samozrejme samostatny ulozny priestor) >lubi sa mi system skillov dole je pekne lista, >takisto tie scrolly su uplne super da sa s tym stravit kopec zabavi, vela kombinacii, vysoka variabilita to je awesome > veci je nehorazne vela (co je samozrejme fajn, ale obcas mi leze na nervy ze som v dungu pol hodku a uz nemam kam brat veci - cize musim poslat mary jane *meno mojej cat xD* do mesta) > ten enchant v meste zaujimave uz z modrej veci sa daju robit celkom pekne dela > inak hudba kks to je ciste diablo
v meste
az moc podla mna ^^ ale nevadi mi to mam taku hudbu rad takze okej.
mno proste musim to rychlo dohrat lebo mi uz volali z brlohu ze mam u nich dragon age zber. ed. ^^ inak vysiel aj ten divinity 2 to vyzera tiez zaujimavo, toto obdobie je az moc rpg +
tesim ale x)
Hram destroyera na hard (nevedel som aka hra bude tazka tak som preistotu nezvolil very hard- no teraz to lutujem
*grafika je velmi pekna, nenarocna fajn komiksova ala wow, presne podla mojho gusta
*hratelnost uplne uzastna, takisto sa mi lubia pohyby celkovo, ked niekomu ujebem kritik fakt mam pocit ze waaa
*proste vylepsene diablo pacia sa mi tam veci ako > pet (paradna vec poslat ho do mesta predat veci atd, ma samozrejme samostatny ulozny priestor) >lubi sa mi system skillov dole je pekne lista, >takisto tie scrolly su uplne super da sa s tym stravit kopec zabavi, vela kombinacii, vysoka variabilita to je awesome > veci je nehorazne vela (co je samozrejme fajn, ale obcas mi leze na nervy ze som v dungu pol hodku a uz nemam kam brat veci - cize musim poslat mary jane *meno mojej cat xD* do mesta) > ten enchant v meste zaujimave uz z modrej veci sa daju robit celkom pekne dela > inak hudba kks to je ciste diablo
mno proste musim to rychlo dohrat lebo mi uz volali z brlohu ze mam u nich dragon age zber. ed. ^^ inak vysiel aj ten divinity 2 to vyzera tiez zaujimavo, toto obdobie je az moc rpg +
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Preto hram na normal a HC, dobre veci, a neplanujem hru hrat znovu, takze ked to prejdem, budem mat dobry pocit, ze som neumrel ani raz xD
Zatial lvl 16 vanquisher komplet v oranzovych veciach.
Dufam, ze Diablo III bude mat HC moznost hned od zaciatku, nechce sa mi ako v DII prechadzat hru najskor, aby som mal HC.
Hram HC koli tomu, ze tam padaju take veci ako ked hrate na nightmare alebo hell, nie zakladne staty(attack, defense), ale tie bonusy k tomu.
Zatial lvl 16 vanquisher komplet v oranzovych veciach.
Dufam, ze Diablo III bude mat HC moznost hned od zaciatku, nechce sa mi ako v DII prechadzat hru najskor, aby som mal HC.
Hram HC koli tomu, ze tam padaju take veci ako ked hrate na nightmare alebo hell, nie zakladne staty(attack, defense), ale tie bonusy k tomu.
Re: Torchlight
Kto si to este pamata, tak by som potreboval radu, ako ste ozivovali peta v zapale boja, pretoze ja mam vsetko na cislach,len ich tukam a vsetko ide rychlo ale ked mu chcem dat flasku tak musim ist s kurzorom mysky na flasticku a klinut prave tl + shift a je to neprakticke, len ma to vyrusuje a vela krat aj kvolo tomu skapem, to nie je nejaky rychlejsi sposob ako mu dat tu flasku?najlepsie cez klavesnicu