Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
bitkovia su uz vecou minulosti kazdy torrent client podporuje svojich a taky azureus a utorrnet ma niekde az cez 400.000 tisic stiahnutych klientov. Azuereus, Bit Comet ( Dead corpse). utorrent tvoria velku trojku neoplati sa zbierat rychlost na inych klientoch skodi tym clovek len sam sebe ked ostatny maju vyssi download... KEd stahujem z a zureusu pomer je. 1. Azureus 2. Bitcomet 3. Utorrent Prilezitostne sa tam ojedinele objavi bitlord,bitspirit,g4,mainline, napriklad na softpadi maju len po 4000 dowloadoch co nemzoe s utorrentom alebo ani azerusom sutazit. Teraz mam 900.000 ludi s azureusom online. Bere mi 55% ranmky aj so osrtatnymi alep racovat sa v pohode da. A ked robim nieco nrocnejsie a potrebujem mat ramku mam nato kamarata utorrenta 
-
Pauliess
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Stiahneš torrenty ktoré chceš ťahať resp. nastaviť kedy sa majú začať sťahovať/uploadovať, otvoríš ho, a vľavo dole nájdeš Job Type a tam máš Schedule (Waiting for running) a Schedule (Timer), klikneš na ten Schedule (Timer)a pod tým nastavíš kedy sa má začať sťahovať/uploadovať.mano82 napísal:bud nevidim, alebo som slepy, ale nic take som tam nenasiel, skus navigovat.
Jaj tak to len toto, tak to poznam. Som myslel, ze je tam nieco viac. Som zvyknuty z azureusu, mozes nastavit v aku kolkvek minutu, aky kolvek den osobitne rychlost download, upload. Kedy sa ma zapnut, kedy vypnut a taketo drobnosti. Pokial mas nejake pravidla v sieti a chces ich dodrziavat, toto sa velm hodi.Pauliess napísal:Stiahneš torrenty ktoré chceš ťahať resp. nastaviť kedy sa majú začať sťahovať/uploadovať, otvoríš ho, a vľavo dole nájdeš Job Type a tam máš Schedule (Waiting for running) a Schedule (Timer), klikneš na ten Schedule (Timer)a pod tým nastavíš kedy sa má začať sťahovať/uploadovať.
Mal som BitSpirit - asi 3 mesiace ale teraz pouzivam azureus. Skusal som tahat rovnaky torrent (samozrejme nie naraz) a cez BT to islo 30KBs, cez azureus kolko linka stacila cca 60KBs. BitSpirit mi tiez obcas prestal stahovat na 30, 50, 90 atd. percentach aj ked bol torrent stale zivy a nachadzal seederov.
velmo nove, ako som pocul ma v tom hojko prsty. http://www.sk-cz.net/
//EDIT este sa neda registrovat. Btw, nie ze sa na mna neujde miesto
uz su tam nejake torenty?shogun napísal:velmo nove, ako som pocul ma v tom hojko prsty. http://www.sk-cz.net/
bol chvilu v testovacej prevadzke, vtedy sa dalo registrovat, torrentov na to ze existoval par dni vcelku slusne. Teraz je na stranke:Bmxik napísal:uz su tam nejake torenty?
2006-01-31 - Pre problemy s predchadzajucou verziu trackera sme sa rozhodli prejt na novsiu verziu, ktora obrasuje mnozstvo oprav a vylepseni. Coskoro bude tracker opat v prevadzke (odhadom asi tak v stredu).
-
Pauliess
Medium Expert
Aj toto sa tam dá nastaviť, na minúty aj na sekundy.mano82 napísal:Jaj tak to len toto, tak to poznam. Som myslel, ze je tam nieco viac. Som zvyknuty z azureusu, mozes nastavit v aku kolkvek minutu, aky kolvek den osobitne rychlost download, upload. Kedy sa ma zapnut, kedy vypnut a taketo drobnosti. Pokial mas nejake pravidla v sieti a chces ich dodrziavat, toto sa velm hodi.
-
p4ra
Redeemer
Tak snad vies, ze kam a co uploadujes? A rychlost svojho uploadu si mozes pozriet pod polozkou Upload alebo Up alebo taka sipka, co ukazuje nahor.Schelmy napísal:Chcel by som sa spytat, ze kde si pozriem co uploadujem. Bo mam pomaly vacsi upload ako download. Pouzivam BitSpirit. Dakujem
EDIT: Ked ti mozem poradit, zmen si klienta. www.utorrent.cz