gzip je kodovanie ako zip ace rar a podobne
gzip sa vsak vyuziva napr aj tu na hojkovi
setri to prenos!
ty co to maju disabled tak je to nahovno
bo ti robia ovela vacsi trafic
ja pouzivam BitComet.Nikdy mi to vsak neslo viac ako 100kB/sec
Myslim si ,ze vsetky klienty vychdzaju takmer z toho isteho zdrojoveho kodu takze vo vybere je to jedno len si treba vybrat klient bez reklamy
a adaware.
no, ja som si akurat nainstaloval ten bit spirit, a moze mi niekto poradit ako s tym narabat?? lebo otvoril som torrent jednej hry a nastavil kam to chcem stiahnut a take blbosti a je to v sekciii downloads akoze to stahuje, ale stale je tam 0MB stiahnute, 0 percent, 0 rychlost. Ale nie je to pauznute. Netreba sa tam zaregistrovat alebo tak?? co robim zle?? thx
Snowmannn napísal:no, ja som si akurat nainstaloval ten bit spirit, a moze mi niekto poradit ako s tym narabat?? lebo otvoril som torrent jednej hry a nastavil kam to chcem stiahnut a take blbosti a je to v sekciii downloads akoze to stahuje, ale stale je tam 0MB stiahnute, 0 percent, 0 rychlost. Ale nie je to pauznute. Netreba sa tam zaregistrovat alebo tak?? co robim zle?? thx
Odkial mas ten torrent?? Je mozne ze to nikto nezdiela.
ok, bolo to tym torrentom
este sa chcem spytat ci sa da v tom bitspirite stopnut stahovanie, vypnut komp a potom zase niekedy zapnut a pokracovat?? lebo ked dam stop tak sa to zrusi a pauze as neda vypnut, ci??? please help ci sa to da lebo maja connection je very slow.
thx
Snowmannn napísal:ok, bolo to tym torrentom
este sa chcem spytat ci sa da v tom bitspirite stopnut stahovanie, vypnut komp a potom zase niekedy zapnut a pokracovat?? lebo ked dam stop tak sa to zrusi a pauze as neda vypnut, ci??? please help ci sa to da lebo maja connection je very slow.
thx
Jasne ze sa to da, len to kludne stopni a potom ked budes xiet pokracovat daj "start download" a bude to pokracovat.
mam BitSpirit a chcem sa opytat ci sa da nejako zamedzit upload? viem ze sa to neda vypnut ale aspon nastavit na minimum nasiel som tam nejake obmädzenie na DOWNLOAD a UPLOAD ale vobec to nepomohlo...za vsetky rady vopred dakujem
ak obmedzis upload (co v bitspirite funguje jednym kliknutim) tak sa ti obmedzi aj download (je to prave proti takym chytrakom co chcu len sosat a nic zdielat). ak ti to z nejakeho dovodu nefunguje priamo v bitspirite, nainstaluj netlimiter a cez ten to zarucene pojde
t0m4s3 napísal:ak obmedzis upload (co v bitspirite funguje jednym kliknutim) tak sa ti obmedzi aj download (je to prave proti takym chytrakom co chcu len sosat a nic zdielat). ak ti to z nejakeho dovodu nefunguje priamo v bitspirite, nainstaluj netlimiter a cez ten to zarucene pojde
oukej nasiel som si NETLimiter vyskusam no hej taky chytraci vies ale ked za hod. mam down 300MG a up mam 550MG tak mi to bolo cudne no
[Max]: Rychlost nezalezi od nastaveni ale od trackera a najma od toho, kolko ludi seeduje a leechuje dany torrent. Taktiez tam mas nastavenie ako pocet down/upl kont... Uz sa to tu riesilo X-krat, takze pouzi vyhladavanie!!!
a tam si vyber co chces sosat naj cez hladat potom uz len stiahnes do pc subor otvoris azureus das open torrent file najdi si ten subor dole vetsinou nastav all files klikni na to a sosas ake simple