Toshiba F50-125 a bios pwd
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Toshiba F50-125 a bios pwd
Zdravím takže potreboval by som poradiť ako resetnúť/zistiť heslo do biosu na tomto notebooku alebo nejako to obísť. Book mám pár dní za, ktoré som do biosu vobec neliezol čiže neviem odkiaľ sa tam to heslo vzalo. Skúšal som už jeden program na zistenie hesla biosu wbios12 ale ten nejako nefungoval neukázal mi vobec nič. Hrabať sa v booku nechcem pretože tým pádom by padla asi aj záruka. Volal som aj do toshiba servisu tam mi povedali, že to tam mám doniesť a zaplatiť 40€. Ak by mi niekto vedel poradiť bol by som mu veľmi vďačný 
Sorry, ze som sa vobec ozval. Ale tiez zavisi, na koho tam natrafis ... A mozes aj toto skusit: http://www.cgsecurity.org/wiki/CmosPwd Je tam download aj pre win. Tiez pozri tu: http://www.laptop-repair.info/toshiba_b ... sword.htmlEmkej napísal:nieje nastavený defaultný to by asi v servise vedeli nemyslíš? v manuále som nič nenašiel pozriem ešte ale neviem pochybujem
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie srry som ráď, že mi niekto snaží pomáha.....ten program už mám na disku a pozriem naň cez víkend a ten návod ak som dobre pochopil tak treba asi nato externú disketovku a ktomu ešte nejaký pin
v takýchto veciach sa moc nevyznám a hneď na začiatku ak som dobre pochopil bolo varovanie takže do toho by som sa radšej nepúšťal potreboval by som zistiť nejaký menej riskantný sposob ak taký vobec existuje
a do servisu som volal 2x a povedali mi to isté 
Skus ten softver najprv. Ak nepomoze, potom by sa dalo skusit vybrat wifinu a resetnut to cez piny. Ak len to spravis, tak o zaruku neprichadzas, teda nevidim dovod, preco by si mal. Iba tieto dva postupy som povazoval za schopne, ostatne mi pride uz viac hardcore a neviem, ci by som sa pustil s novym notasom do toho. Skor nie.Emkej napísal:nie srry som ráď, že mi niekto snaží pomáha.....ten program už mám na disku a pozriem naň cez víkend a ten návod ak som dobre pochopil tak treba asi nato externú disketovku a ktomu ešte nejaký pinv takýchto veciach sa moc nevyznám a hneď na začiatku ak som dobre pochopil bolo varovanie takže do toho by som sa radšej nepúšťal potreboval by som zistiť nejaký menej riskantný sposob ak taký vobec existuje
a do servisu som volal 2x a povedali mi to isté