Trance sety
Trance sety
zdravim , vedeli by ste mi tu vypisat nejake kvalitne trance sety? Od nejakych znamych/neznamych dj-ov... dakujem
//GothaR: upraveny nazov
//GothaR: upraveny nazov
01-Armin_van_Buuren_-_A_State_of_Trance_384_(Yearmix_2008)-NET-2008-12-25-iRUSH
ASOT 300 - Sean Tyas
Aly_and_Fila_-_A_State_of_Trance_Episode_350_Hour4
A State of Trance 400 Day 3 Maassilo Rotterdam The Netherlands- Armin Van Buuren
Sander Van Doorn Essential mix 013-09-2008
Trance_Energy_2009_Armin_van_Buuren_07-03-09-NET-4C
Above___Beyond_Live___Global_Gathering__03_aug_2008_
Markus_Schulz_-_Global_DJ_Broadcast_-_World_Tour_-_Budapest_Hungary-NET-2008-11-06-iRUSH
01-Markus_Schulz_-_Global_DJ_Broadcast_(World_Tour_-_China)
Blank and Jones - N-Joy in the Mix - 10-11-2003
01-sean_tyas_-_essential_mix-sat-02-13-2009-talion
Markus_Schulz_-_LiveSensation_White_Prague_31-05-2008qsoundeu
Zvyraznene su tie lepsie
ASOT 300 - Sean Tyas
Aly_and_Fila_-_A_State_of_Trance_Episode_350_Hour4
A State of Trance 400 Day 3 Maassilo Rotterdam The Netherlands- Armin Van Buuren
Sander Van Doorn Essential mix 013-09-2008
Trance_Energy_2009_Armin_van_Buuren_07-03-09-NET-4C
Above___Beyond_Live___Global_Gathering__03_aug_2008_
Markus_Schulz_-_Global_DJ_Broadcast_-_World_Tour_-_Budapest_Hungary-NET-2008-11-06-iRUSH
01-Markus_Schulz_-_Global_DJ_Broadcast_(World_Tour_-_China)
Blank and Jones - N-Joy in the Mix - 10-11-2003
01-sean_tyas_-_essential_mix-sat-02-13-2009-talion
Markus_Schulz_-_LiveSensation_White_Prague_31-05-2008qsoundeu
Zvyraznene su tie lepsie
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Každopádne momentálne najnovší STATE OF TRANCE 410, Armin hrá velmi kvalitný Uplifting a Epic Trance, prekrásne vokály, myslím si, že lepšieho ani nie je. Odporúčal by som ti aj sety od Marcusa Schulza, previdelný Evolution alebo Global DJ Broadcast, ďalej Vonyc Sessions od Paul Van Dyk-a a kvalitné Live Mixy, naďalej STATE OF TRANCE PODCAST-y a už spomínané Live Sety.
Najlepší set čo ma chytil je asi set od tyDi-ho, je to Austrálsky DJ ktorý zahral v Utrecht v Holandsku na Trance Energy 09 medzi Arminom,PvD,Marcelom Woods-om a JohnOCallaghanom. Velmi kvalitne to zahral,zapáčil sa spíš celému svetu a už má vydaný aj prvý album s názvom "Look Closer" je fakt peckový, šokoval ma pri prvej pesničke
info:
Ďalej odporúčam sety od Roger Shah-a s názvom Music For Belearic People,Shah hrá trošku Chillout Trance, čo sa týka jemnej melódie,menej dubov ale prekrásne ženské vokály tiež nesmia chýbať. Skúsil by som na tvojom mieste Ferry-ho Corstena a jeho pravidelné Corstens Countdown alebo poprípade skvelú dvojicu Above a Beyond. Predsa každí má iné chúťky.
Čo sa týka Live Setov, skús set "Armin van Buuren Live a WMC" alebo trošku staršý "A State Of Trance - Ibiza Special zo dňa 31.10.08".
Ale čo je absolútna čokoládka pre mňa, to je určite "Markus Schulz GDJB - Dakota Special - [11.06.2009]", Schulz vtú noc zahral mix špeciálne pre album od skupiny "Dakota" ,ktorá bude mať teraz nový album, už pár pesničiek s názvom "Johny The Fox" alebo "Chinook" sú na svete, no album má priniesť čaro trance-u.
Keby si mal nejaké problémy,obráť sa na mňa,poprípade SS
Najlepší set čo ma chytil je asi set od tyDi-ho, je to Austrálsky DJ ktorý zahral v Utrecht v Holandsku na Trance Energy 09 medzi Arminom,PvD,Marcelom Woods-om a JohnOCallaghanom. Velmi kvalitne to zahral,zapáčil sa spíš celému svetu a už má vydaný aj prvý album s názvom "Look Closer" je fakt peckový, šokoval ma pri prvej pesničke
info:
Ďalej odporúčam sety od Roger Shah-a s názvom Music For Belearic People,Shah hrá trošku Chillout Trance, čo sa týka jemnej melódie,menej dubov ale prekrásne ženské vokály tiež nesmia chýbať. Skúsil by som na tvojom mieste Ferry-ho Corstena a jeho pravidelné Corstens Countdown alebo poprípade skvelú dvojicu Above a Beyond. Predsa každí má iné chúťky.
Čo sa týka Live Setov, skús set "Armin van Buuren Live a WMC" alebo trošku staršý "A State Of Trance - Ibiza Special zo dňa 31.10.08".
Ale čo je absolútna čokoládka pre mňa, to je určite "Markus Schulz GDJB - Dakota Special - [11.06.2009]", Schulz vtú noc zahral mix špeciálne pre album od skupiny "Dakota" ,ktorá bude mať teraz nový album, už pár pesničiek s názvom "Johny The Fox" alebo "Chinook" sú na svete, no album má priniesť čaro trance-u.
Keby si mal nejaké problémy,obráť sa na mňa,poprípade SS
Mne ASOT vzdy pripadalo nudne
Vynimku tvoria iba vyrocne a jubilejne relacie, tie zas patria k tomu najlepsiemu, co sa za cely rok dostane na web 
Holt ASOT a ine podobne relacie pocas roka sluzia iba na prezentaciu noviniek z ktorych sa neskor hrava iba mala cast.
//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2009, 21:57 )
Este dodatok: teraz vo stvrtok bude v Global DJ broadcast cast Markusovho setu z Prahy, ten vam odporucam uz dopredu, bol to narez
Holt ASOT a ine podobne relacie pocas roka sluzia iba na prezentaciu noviniek z ktorych sa neskor hrava iba mala cast.
//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2009, 21:57 )
Este dodatok: teraz vo stvrtok bude v Global DJ broadcast cast Markusovho setu z Prahy, ten vam odporucam uz dopredu, bol to narez
-
seth82
Darca
-
Shark NX
Addict
A State Of Trance je skvely ... Vacsina ep. sa mu vydari.
410 je skvela ... Ale od 400 hra velmi dobre ... Jedna jedina Ep. sa mi vyslovene nepacila ale nepamatam si cislo.
Markusa Schulza Global Dj Broadcast Toronto '09 je tiez skvely ... Posledna Ibiza je tiez velmi dobra
A mojim Favoritom je zatial:
Markus Schulz - Live at the Raleigh Lounge Miami (WMC)-SAT 25.3.2009
410 je skvela ... Ale od 400 hra velmi dobre ... Jedna jedina Ep. sa mi vyslovene nepacila ale nepamatam si cislo.
Markusa Schulza Global Dj Broadcast Toronto '09 je tiez skvely ... Posledna Ibiza je tiez velmi dobra
A mojim Favoritom je zatial:
Markus Schulz - Live at the Raleigh Lounge Miami (WMC)-SAT 25.3.2009
Vačšina DJov netvori len jeden štil.. A Trance je vlastne mix House,Progresivu a Techno dokopy..Aj iný DJ nehraju na akcii stale jeden štíl ale skušaju aj clubovu hudbu atd..seth82 napísal:smiem sa spytat, co robi deadmau5 v kategorii trance? Pretoze on robi house a progressive house, pokial viem..
-
seth82
Darca
To je pravda, ale Deadmau5 teraz hrava uz iba svoje tracky a tie su ladene houseovo a s tranceom to uz nema vela spolocneho.PA3Ck napísal:Vačšina DJov netvori len jeden štil.. A Trance je vlastne mix House,Progresivu a Techno dokopy..Aj iný DJ nehraju na akcii stale jeden štíl ale skušaju aj clubovu hudbu atd..