Vyskúšal som už 3 verzie PC Translatoru, ale vždy narazím na tú istú chybu. Keď chcem vytvoriť pre slovník alebo prekladač index tak mi to vypíše chybu CODEBASE ERROR (viď. screen)
Absolútne nemám ani šajnu ako vyriešiť tento problém, skúšal som nájsť túto chybu na googli ale nič som nenašiel (alebo to neviem nájsť). Budem rád ak mi niekto pomôže. Predtým som takýto problém nemal a teraz mi to robí pri 3 rôznych verziach. Asi bude chyba niekde vo wine alebo neviem...
Díky
Translator - chyba pri vytváraní indexov
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas translator napriklad v C:/Translator tak chod do C:/, klikni na translator pravym a daj vlastnosti..a nastav to podla prilohy..
ak by si to tak uz mal nahodou nastavene tak to nastav jen pro cteni, aplikuj a znova nastav podla prilohy..dufam ze chapes..
neni som si isty ci je v tom problem ale myslim ze hej.
ak by si to tak uz mal nahodou nastavene tak to nastav jen pro cteni, aplikuj a znova nastav podla prilohy..dufam ze chapes..
Díky za snahu ale vždy sa to na 50% zastaví a vyhodí hentú chybu.G0lDiER_ napísal:Ak mas translator napriklad v C:/Translator tak chod do C:/, klikni na translator pravym a daj vlastnosti..a nastav to podla prilohy..
//autoeditácia príspevku ( 21 Jul 2009, 15:18 )
Nikto nevie kde je chyba?