Transmission
-
Royalflush
Guru wannabe
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
pishta
Light Professional
Hovoris nekontrolovali? leba ja mam az 30. novembra 18 ale rad by som tam isiel ale neviem ci by som to riskoval ...seth82 napísal:ano, to je pravda, ale este som nevidel, aby obciansky kontrolovali (asi preto, lebo mlado vyzerajuci sa tam ani nepokusali ist). Chlastat sa bude uz v piatok (aspon ja to za vsetkych planujem:)) a potom sobota neviem ako dopadne, akcia zacina vecer, asi pojdem s kamosom z hotela pobehat trochu prahu, hoci ja ju poznam zpamati, a poobede chlast, atd...triezvy tam samozrejme nejdem.
-
seth82
Darca
-
Soviet
Darca
Hod na bazos.cz..Tam je po nich teraz celkom zaujem..Pri rozumnej ceneseth82 napísal:Mám na predaj 2 lístky na Transmission, tie najlacnejšie z prvej vlny (nie som si istý cenou, musím sa spýtať, že koľko to vlastne stálo)...
-
seth82
Darca
no to bude menší problém, keďže ja bývam v Anglicku a rád by som ich predal osobne, alebo tak nejako...uvidíme, možno sa ozve niekto známy...Mimochodom - ty na tú akciu ideš, alebo nie?Soviet napísal:Hod na bazos.cz..Tam je po nich teraz celkom zaujem..Pri rozumnej cene
-
Soviet
Darca
Bohuzial financie nedovolili..Takze nakoniec som listok predal aj ja..Snad sa podari o rokseth82 napísal:no to bude menší problém, keďže ja bývam v Anglicku a rád by som ich predal osobne, alebo tak nejako...uvidíme, možno sa ozve niekto známy...Mimochodom - ty na tú akciu ideš, alebo nie?
-
seth82
Darca
superGothaR napísal:seth: ja zoberiem minimalne jeden, este sa opytam na ten druhy
-
Shark NX
Addict
Yesssssss ... Sakra uz sa neviem dockat ...TECHNICKÁ PRODUKCE napísal:Uspořádání O2 areny bude letos rozděleno do dvou částí - hlavní stage a taneční plochy. Hlavní stage bude mít na šířku 44 metrů a 20 metrů na výšku. Na postavení hlavní stage bude použit 400 metrů truss systému, 62 závěsných motorů. Vizuální koncepci obstarají 3 plnobarevné lasery, 10 zelených laserů, 112 inteligentních světel - hlav, 6 LED ploch po 12 m2, hlavní LED stěna o rozloze 84 m2, 26 stroboskopů, 60 pixeltracks, 182 metrů LagoLed, 42 světel PAR, 8 blinderů a 12 Dicho pásů. Pro dokonalý zvuk bude použit nejlepší zvukový systém na světě - Funktion One. Hlavní aparát se bude skládat ze 40 reproduktorů typu Res5 a 10 reproduktorů typu Res4D. Na podlaze bude vystavěno 37 basových reproduktorů F221.s, což jsou nejznámější dvojité 21 palcové (53,3 cm) subbasové reproduktory od Funktion One.
V prostoru nad taneční plochou bude dále použito 88 metrů truss systému, na kterém bude zavěšeno 6 LED obrazovek o velikosti 12 m2, a dále 48 intelignetních otočných hlav. Zvuk bude dále posílen dvěma delay clustery s celkovým počtem 18 reproduktorů Res5´. Na ploše bude vybudováno 6 tanečních platforem, 4 a 2 menší bary. Z celé akce bude tentokrát pořízen profesionální video záznam, ze kterého bude následně vydáno oficiální DVD. Na pořízení záznamu bude požito 10 HD kamer, a další kamery budou snímat dění v hale z dvou teleskopických otočných ramen.
-
seth82
Darca
Meh...
Tak poďme na to:
1. Note for myself - v živote už nebookovať let, ktorý odlieta 5 hodín po skončení párty. 2 a pol hodiny v lietadle boli pre mňa totálne muky, išiel ma šľak triafať a bolo mi neskutočne zle.
2. Bolo super stretnúť znova ľudí z fóra, ale aj tých mimo
Prakticky 2 dni nonstop socializácie..
3. Samotná Transmission bola skvelá...Sana som nestihol (ale ani som sa na neho nijako nehnal), Emery to roztočil skvele na úvod (Waiting), potešil s This is That Silence, ja Emeryho môžem a nesklamal. Ottaviani hral tie svoje typické veci, hral tracky z nového Go!, ktorý sa mi páči. Pred koncom jeho setu sme šli dobiť energiu...No a na prvú polovicu Schulza som sa vybodol, keďže sa to aj tak nedalo počúvať (HA HAA, Schulz fanboiz). Potom to opravil (aspoňže copyrightovú Nothing At All dal,no). Vision Impossible som nevidel, keďže som bral gumidžús...No a potom prišli dvaja králi večera - Menno de Jong a Sander van Doorn...tí to rozmetali kompletne, Menna MILUJEM za Carte Blanche a za Find Yourself, Last Night Tonight, proste za celý set. Sander rozmetal celú halu, Madagascar od Duranda hral tuším dva krát...
Organizácia super, šatne oproti minulému roku bleskové, žiadne fronty na chľast alebo wc, zvuk mierne pokuľhával napriek oslavovanej audio sústave Funktion 1 (nechápem, čo tam stvárali technici priamo z tej firmy, tu v klube MyHouse je taktiež ozvučenie od Funktion 1 a zvuk to má bohovský). Nikde sme sa netlačili, miesta bolo všade dosť, takže celá akcia bola jedným slovom paráda. Hoci som tam šiel s mierne narušeným zdravím (dedičstvo z minulej soboty z akcie Digital Society, ale to je iný príbeh), zabavil som sa úplne bohovsky a ďakujem tým ľudom s ktorými som tam trávil čas
Budúci rok sa na TM asi nedostanem (úvidíme), ale dúfam, že Trance Energy vyjde 
Trance Zdar!
Tak už uplo prvé video...pre lepší zážitok klik na HD
Intro...+ Gareth Emery Intro
(tu nepomohla už ani viacnásobná stabilizácia, to som sa už neudržal)
(spomínaná Nothing at All zahraná Schulzom)
Tak poďme na to:
1. Note for myself - v živote už nebookovať let, ktorý odlieta 5 hodín po skončení párty. 2 a pol hodiny v lietadle boli pre mňa totálne muky, išiel ma šľak triafať a bolo mi neskutočne zle.
2. Bolo super stretnúť znova ľudí z fóra, ale aj tých mimo
3. Samotná Transmission bola skvelá...Sana som nestihol (ale ani som sa na neho nijako nehnal), Emery to roztočil skvele na úvod (Waiting), potešil s This is That Silence, ja Emeryho môžem a nesklamal. Ottaviani hral tie svoje typické veci, hral tracky z nového Go!, ktorý sa mi páči. Pred koncom jeho setu sme šli dobiť energiu...No a na prvú polovicu Schulza som sa vybodol, keďže sa to aj tak nedalo počúvať (HA HAA, Schulz fanboiz). Potom to opravil (aspoňže copyrightovú Nothing At All dal,no). Vision Impossible som nevidel, keďže som bral gumidžús...No a potom prišli dvaja králi večera - Menno de Jong a Sander van Doorn...tí to rozmetali kompletne, Menna MILUJEM za Carte Blanche a za Find Yourself, Last Night Tonight, proste za celý set. Sander rozmetal celú halu, Madagascar od Duranda hral tuším dva krát...
Organizácia super, šatne oproti minulému roku bleskové, žiadne fronty na chľast alebo wc, zvuk mierne pokuľhával napriek oslavovanej audio sústave Funktion 1 (nechápem, čo tam stvárali technici priamo z tej firmy, tu v klube MyHouse je taktiež ozvučenie od Funktion 1 a zvuk to má bohovský). Nikde sme sa netlačili, miesta bolo všade dosť, takže celá akcia bola jedným slovom paráda. Hoci som tam šiel s mierne narušeným zdravím (dedičstvo z minulej soboty z akcie Digital Society, ale to je iný príbeh), zabavil som sa úplne bohovsky a ďakujem tým ľudom s ktorými som tam trávil čas
Trance Zdar!
Tak už uplo prvé video...pre lepší zážitok klik na HD
Intro...+ Gareth Emery Intro
(tu nepomohla už ani viacnásobná stabilizácia, to som sa už neudržal)
(spomínaná Nothing at All zahraná Schulzom)