Travian
-
Spagetyno
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
tak ja hram na sk4 asi 2 tyzdne a predbehol som spoluziakov co to hraju o daky tyzden - 2 viac
ale aj tak som na dakom 24 800 mieste...ach tie zaciatky
neprisiel na mna zatial ziaden utok a dufam ze to aj tak zostane..aspon chvilu
je to dobra hra ktora nezerie vela casu, narozdiel od inych online hier
ale aj tak som na dakom 24 800 mieste...ach tie zaciatky
neprisiel na mna zatial ziaden utok a dufam ze to aj tak zostane..aspon chvilu
Musim sa smiat. Je to presne opacne. Najprv nezerie, potom zacne trochu, zacnes utocit, stale pozerat co sa kedy dostavia, atd. No a ked mas tych dedin asi 7 a vsetko toto prebieha v kazdej, tak to zacina byt velmi velky zrut casu.Spagetyno napísal:tak ja hram na sk4 asi 2 tyzdne a predbehol som spoluziakov co to hraju o daky tyzden - 2 viac
ale aj tak som na dakom 24 800 mieste...ach tie zaciatky![]()
neprisiel na mna zatial ziaden utok a dufam ze to aj tak zostane..aspon chvilu![]()
Nebodaj do toho vedies alianciu, planujes si utoky na preberanie atd.
-
Spagetyno
Amateur
Ale tam ide o to cakanie ked hras wow, lineage alebo co aj viem co, tam hras stale, behas s postavickou....Indigo napísal:Musim sa smiat. Je to presne opacne. Najprv nezerie, potom zacne trochu, zacnes utocit, stale pozerat co sa kedy dostavia, atd. No a ked mas tych dedin asi 7 a vsetko toto prebieha v kazdej, tak to zacina byt velmi velky zrut casu.
Nebodaj do toho vedies alianciu, planujes si utoky na preberanie atd.
a tu treba cakat, sice ked mas viac dedin....
ale pozerat stale co sa kedy dostavia.....to je uz maniactvo tak troska
rano dam staviat budovu co sa dlho stavia, pridem zo skoly domov zvysim uroven, dam stavat daco ine..toto je dobre
a ja sa k tolkym dedinam zrejme ani nedostanem lebo ma rozbiju dovtedy alebo zacnem zit iba realnym zivotom
a to mas tak ze kazda hra zerie cas, ale niektore menej niektore viac a toto podla mna menej
a som v aliancii.....takej slabuckej
Urcite bude JUHO-ZAPAD? Aby sa kazdy neregol niekde inde, malo by sa to tu poriadne dohodnut.pishta napísal:Za 42 hodin startuje server 2 SK![]()
Takze akonahle sa spusti,cim skor sa registrujte(hned po spusteni) a lokalitu si vybereme napriklad JUHO-ZAPAD aby sme pri sebe!
Nadvlada aliancie hojko.com sa blyzi
-
pishta
Light Professional
Moja chyba,ja som to nenapisal a az potom som editoval predchadzajuci prispevok,ale ja fakt ze si to mohol niekde precitat,len aby bolo jasno ze som do toho prispevku az potom pridalSilmer napísal:neboj nic pro tebe, sak ty uz vies co
A potom som mu aj odpovedal ze sa to hra na SK2//samozrejeme bude sa hrat na servery SK2,startuje asi za 32hodin,tak sa potom aktivujte cim skor co ubehne casomiera
Tak dufam ze uz vie
-
pishta
Light Professional
Ok tak budes zakladatel alinacie Hojko.com 1MP4-20 napísal:ja som king v traviane tak urobime ALI HOJKO a potom susedne HOJKO 1,2,3..OK![]()
Pre ostatných:
Ak chcete hrat v buducej aliancii Hojko na server SK2 ktory startuje v tomto momente za 12hodin 40 minut.Musite sa zaregistrovat,a pri registracii vyberte lokaciu JUHO-ZAPAD potom ked bude server spusteny si aktivujte ucet.
Po aktivacii uctu mi poslite SS(uz do travianu
Takze v traviane SK2 ak budete na JUHO-ZAPADE mi poslite SS(na nick pista6104 alebo zakladatelovy ali) a budete prijaty
Tj. vsetko
-
konipasek88
Expert