devilock presne..naj ucesmiki690 napísal:moja foto je upnuta v tejto teme : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40618&start=105
btw tu prvu foto si nevsimaj ... takto nikam nechodim a mal som tak vlasy len raz , len tak z haluzeta druha je pomerne bezna
Trendove ucesy
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
neda mi aby som sa k niecomu nevyjadril, aj ked to bude povazovane asi za spam
to Mistr.Bombastik...1x: ked som kukol tvoje foto pozeram, ze aka
baba a potom to prislo...ze si chalan, tak takeho buzosa som este nevidel a nenarazam na ruzove tricko, sak ked som videl tie tvoje striebornucke nausnicky v tvare nejakej hviezdicky a este k tomu ten naramok na ruke a nehovoriac o tej celenke vo vlasoch...a o beckhamovi povedat ze je sexi.........ide mi len o to aby si priznal ze si teply a nestazoval sa na ostatnych ze co si o tebe myslia, ked sa na teba pozru a zvaloval to na svoje ruzove tricko
to Mistr.Bombastik...1x: ked som kukol tvoje foto pozeram, ze aka
Moj uces :
No, takze, zmyjes si hlavu, a mokre vlasy postavis, potom ich zostrihnes ako zivy plot na jednu dlzku tak cca 5-6 cm, mozno menej, aby sa dali tvarovat gelom, a boky vyholis na nejakych 5 mm, mozno menej, ale nie aby si vyzeral ako "na hribika" a potom vytvarujes gelom makovicu ako ti sadne, pretoze kazdemu nesadne hocijaky uces k jeho tvaru tvare...
No, takze, zmyjes si hlavu, a mokre vlasy postavis, potom ich zostrihnes ako zivy plot na jednu dlzku tak cca 5-6 cm, mozno menej, aby sa dali tvarovat gelom, a boky vyholis na nejakych 5 mm, mozno menej, ale nie aby si vyzeral ako "na hribika" a potom vytvarujes gelom makovicu ako ti sadne, pretoze kazdemu nesadne hocijaky uces k jeho tvaru tvare...
-
Explo!D
Darca
je superModel napísal:co poviete na tento?
btw: Tak ja mam dlhsie vlasy a vacsinou ich nosievam bud normalne ucesane
alebo gelom zdvihnutu ofinu, mam strasne krehke vlasy a preto si na ne aj davam pozor, dokonca mi pri dlhsom pouzivani gelu aj zacnu vypadavat (samozrejme nie nejak extra) V nasledujucich dnoch si ich ale chcem dat trochu pristrihnut.
nooo ale prv si musim nechat vlasy narast do takej dlzkyCenayus napísal:vytalc fotku nabehni do kadernbistva s nou aukaza a oniti to tam urobia...samozrejme zsostrih je dolezitia nieco kvalitne ne hlavu nie nejaky kaufland gel pol kila za 30sk:-) tak som ale zacinal:-)
a niechod do holictva ale do nejakeho dobreho kadernictva..
-
p4ra
Redeemer
To sa ti nepodari len tak. Oni proste maju take vlasy. Mam na mysli Japoncov. Neviem, ako to opisat slovami. Ale pozri si viac fotiek Japoncov a nas. Akoby iny material?slavo120 napísal:Mne sa toto fest paci ... co mi k tomu treba ?staci narast do takej dlzky? a potom gel ?? alebo to treba aj niejak vystrihat ??... ja väcsinou nosim uplne kratke vlasy takze sa v tom nevyznamale chcel by som to skusit
ale vyzera to hustop4ra napísal:To sa ti nepodari len tak. Oni proste maju take vlasy. Mam na mysli Japoncov. Neviem, ako to opisat slovami. Ale pozri si viac fotiek Japoncov a nas. Akoby iny material?
-
master23
Light Professional
toto by som si dal, je to huste, ale mne by sa to podla mna nehodilo
dost dobra stranka je https://www.thehairstyler.com/ zaregistrujte sa tam, a zadajte vasu dlzku, farbu, typ tvare, a urobi vam to uces, aki sa vam najviac hodi, aha je tam asi len platena registracia
dost dobra stranka je https://www.thehairstyler.com/ zaregistrujte sa tam, a zadajte vasu dlzku, farbu, typ tvare, a urobi vam to uces, aki sa vam najviac hodi, aha je tam asi len platena registracia