treningovy plan ku bojovym sportom
treningovy plan ku bojovym sportom
Chcel by som poradit nejaky treningovy plan ku thajskemu boxu, ktory rozvija silu, rychlost, vydrz a chcel by som nabrat aj objem a mat pekne telo. Posilujem doma a mam cinky, jednorucky, velku tyc a aj na hrazdu mozu byt cviky. moze byt hocijaky len nech splna tieto podmienky.dakujem
Re: treningovy plan ku bojovym sportom
co sa nespytas trenera?
pretoze ja by som si chcel naprv vypracovat tu rychlost, silu, vydrz a ostatne co som pisal a az neskor by som mozno zacal chodit na thajsky box. preto som napisal ku thajskemu boxu..skor by som chcel byt rychlejsi a to vsetko v praxi pri boji keby niekto zacal a ja by som nemal na vyber.
sa normalne prihlas na ten thajsky box a tam to vsetko ziskas, hlavne je to ina sila a ina rychlost ako to co vies natrenovat s cinkami, cinky su v tomto pripade vhodne ako doplnok nie az tak ako priprava
dobre dakujem za rady ja sa asi nan ho prihlasim ale aj tak by som chcel ten plan ked ho niekto mate alebo viete o nejkom bo hned nenastupim a doteraz som posiloval na objem asi styri mesiace a asi mesiac neposilujem bo som nestihal ..alebo mam nadalej posilovat na objem ci na tom nezalezi?uplne prestat nechcem bo idem dole s vahou aj so vsetkym...
ono to celkom nejde k sebe velky objem a velka rychlost, skor je to nepriama umera, aj ked za 4 mesiace si toho moc nabrat nemohol
tu rychlost skor ziskas na treningu toho boxu, na vydrz by som mozno skusil trochu znizit vahy a zrichit tempo cvicenia(kratucke prestavky)
tu rychlost skor ziskas na treningu toho boxu, na vydrz by som mozno skusil trochu znizit vahy a zrichit tempo cvicenia(kratucke prestavky)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tema o posilnovany a planoch tu uz je.